VELKÁ RECENZE E STYLE - OČNÍ STÍNY, LINKY DIPLINER, TUŽKA NA RTY A LAK NA NEHTY


Ahojky! Dnes tu mám pro vás hodně obsáhlou recenzi, a to několika produktů od značky E style! Tipuji, že vám je tato značka již určitě známá, a to především jejich očními stíny. Mimo jiné právě čtyři z nich jsem dostala k otestování :) Připravte se na pořádnou dávku fotek 😃


METALLIC CHIC - 12 DANCE
Jak už název napovídá, tato řada stínů se vyznačuje kovovým leskem. Podobný odstín mi v mé sbírce chyběl, a tak jsem neváhala :) V reálu je odstín na víčku takový oranžovo-červený, záleží na nasvícení - moc zajímavá barvička. Ještě doplním, že se vyobrazení na e-shopu maximálně shoduje, takže nebojte :) Tento stín (i jako všechny další) je velice jemně mletý, "máslovitou" texturu a nejlépe se nanáší konečky prstů, což doporučují i na e-shopu. Tím pádem dosáhnete maximální intenzity, okraje líčení již ztratíte huňatým štětcem :) Dá se jak vrstvit, tak dobře ztrácet. 
Stín má skvělou výdrž i bez podkladové báze, po několika hodinách možná ztratí trochu na intenzitě, ale nic strašného. Samozřejmě záleží na tom, co děláte a ještě máte mastnější víčka a podobě :) Za mě super!
Koupit můžete zde za 99,-Kč






Foceno v podvečer, bez podkladové báze.



METALLIC CHIC - 08 RHAPSODY
Do tohoto odstínu jsem se zamilovala, hned jak jsem ho viděla! Nejen tedy kvůli tomu názvu, díky kterému mi v hlavě zpívaj Queeni, ale především tomu odstínu 😄 Řekla bych, že tento odstín je velice unikátní, jelikož hází všemožné odlesky! Základ vidím hnědošedou, z nějakého úhlu se zdá stříbrný, někdy trošku s broskvovým nádechem.. pecka! Opět samozřejmě záleží na osvětlení a úhlu pohledu. Na e-shopu se odstín jeví maličko do fialova, v reálu je určitě více do hněda. 
Vlastnosti má naprosto stejně jako jeho bratříček výše ↑, skvěle drží, opadává velice minimálně, dá se skvěle vrstvit i ztrácet! A přípravte se, že tento odstín se brutálně dobře leskne! 😈
Koupit můžete zde za 99,-Kč.




Foceno v podvečer, bez podkladové báze. Upřímně, u focení tohoto stínu mi silně stávkoval foťák s ostřením, takových odlesků! 😄





WET & DRY - 05 AMAZING VIOLET
Tento stín je z řady Wet & Dry, je tedy vhodný pro použití na sucho i na mokro :) Má nádherný tmavě fialový odstín. Musím se přiznat, že je to už doba, co jsem byla nalíčena výrazným tmavším stínem, a tak se je musím opět naučit nosit a kombinovat. Co jsem si ale všimla je, že po nanesení na víčko už stín nemá tak intenzivní fialový odstín, trošku jako by zšedne - a to především, když začnete rozmazávat okraje. Líčila jsem ale na sucho a bez podkladové báze. 
Opět se budu opakovat, že drží skvěle, hezky se ztrácí i vrství. Po několika hodinách maličko ztrácí na intenzitě, odvíjí se to ale od toho, co děláte, jaká máte víčka, jestli jste použily podkladovou bázi...
Koupit můžete zde za 99,-Kč.




Foceno v podvečer, bez podkladové báze. 




MATT TOUCH - 06 BAMBOO
Tento stín jednoduše potřebujete! Bude se vám hodit opravdu vždycky :) Jestliže líčíte kouřové líčení, nebo máte jen jeden výrazný stín, bez "ztrácecího" stínu se neobejdete, věřte mi! U toho mi maximálně vyhovuje jeho neutrální odstín, který na mé pleti není až tak vidět, ale jakmile s ním ztrácím líčení, odvede skvělou práci :)  
Je zcela matný, a tak drobně práší, nicméně při aplikaci na víčko jsem si žádného prášení pod okem nevšimla. I přes to, že je stín poměrně decentní, pigmentace je opět stoprocentní! Jsem s ním maximálně spokojená a sama bych si jej znovu koupila! :) 
Koupit můžete zde za 99,-Kč. 




Bez podkladové báze.




DIPLINER - TEKUTÉ LINKY
Dobré tekuté linky se mnohdy nehledají snadno. Tyto mě zaujaly především jeho aplikátorem, kterým je hrot, nikoliv štěteček, jak jsem byla zvyklá. Přiznávám, že jsem se aplikace trošku obávala, ale mé starosti byly zbytečné :) S aplikátorem lze vytvořit jak silnější linka, tak i tenčí - záleží na poloze aplikátoru. Pracuje se mi s ním velmi jednoduše a svižně. Barva je velice inenzivní, linky rychle zasychají do matna a drží - nikde se neobtiskávají. Jediné jejich minus je, že nejsou voděodolné.  Jinak jsou naprosto perfektní :) Balení obsahuje i míchací kuličku.
Musím ještě dodat že na ukázkové fotografii nebyly zcela zaschlé, a tak jejich matnost není až tak zřejmá, to jen aby nevzniklo nedorozumění 😄
Koupit můžete zde za 119,-Kč. 


LIP LINER PENCIL - ODSTÍN MILK CHOCOLATE

Tužka na rty, která je voděodolná a měla by poskytovat hydrataci. Konturky až tak často nepoužívám, ale je dobré nějaké mít, že ano :) Tato má opravdu nádherný odstín a těšila jsem se, že ji použiji na celé rty. Bohužel ji tímto způsobem používat nemohu, protože mi rty dost vysušuje a nevypadá to prostě dobře. Není to však účel konturky, takže ji podle toho samozřejmě nehodnotím! :)  Dodávám ale, že rty mívám sušší, i když je každý den hydratuji. Co nevyhovuje mě neznamená, že nebude vám. Od jiných jsem zase slyšela samou chválu :)
Konturka jako taková je měkká, skvěle se aplikuje a na rtech velmi dobře drží! A ten odstín je prostě úžasný.
Můžete koupit zde za 82,-Kč. 



LAK NA NEHTY GEL EFFECT - ODSTÍN 19 DISCREET

No a nakonec tu mám už jen takovou rychlovku, a to lak na nehty :) Jedná se o gelový lak bez použití UV/ Led lampy. Tento lak má vysoké krytí a i se skvěle aplikuje díky širokému štětečku. Krytí je skvělé i v jedné vrstvě, já jsem ale zvyklá na dvě a je tomu tak i na fotce. Lak mi vydrží krásný i více jak týden. Mám ho v odstínu 19 discreet a je to nádherná baby pink barvička, která mě jen tak neomrzí.
Koupit můžete zde za 89,-Kč.

Děkuji značce E-style za zaslání produktů!


Co vy a E style? Zkoušely jste již nějaké produkty? :)


You May Also Like

10 komentářů

  1. Ten prvý tieň je prekrásny!! Musím sa niekde poobzerať po značke Estyle.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mě zaujal první stín na oči, ale sama bych sáhla po odstínu bamboo, protože je zkrátka přirozený a moc pěkný!

    Kajahasidea.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od Estyle jen jedny stíny, ale jsem s nima moc spoko! Hlavně estyle má i matné stíny, které málokde seženu.

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  4. Moc chválím za fotky produktů v akci :) Krásné stíny i lak na nehty ♥

    OdpovědětVymazat
  5. První a druhý odstín se mi líbí snad nejvíce! :) No měla bych tuto značku prozkoumat více. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju E style :D Mám od nich oční stíny, ale spíše ty matné, Bamboo je topka :) pokud budeš mít možnost, zkus Fleur a Cocoa, z řady wet and dry je krásný odstín Flirt. Konturku na oči mám, ale ve fialové spokojenost. A ještě super je tužka rty Frosty Mauve, ideální se světlými rtěnkami, pokud nosíš :)) Souhlasím s tím, že fotky se Ti fakt podařily :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od značky E-style som ešte nič nemala a práve preto ma dosť láka :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡