RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP

RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory

Dnes tu mám pro vás po delší době kosmetickou recenzi, a to konkrétně na makeup True Match značky L'oreal Paris. Je poměrně dost známý, ale já ho vyzkoušela teprve nedávno. Řeknu vám, že lepší make-up jsem neměla!

Make-up nabízí opravdu širokou škálu odstínů a řekla bych, že si vybere každá z nás. Odstíny jsou navíc rozděleny i do podtónů, já jsem ale zvolila neutrální, a to konkrétně Ivory (1.N). Pleť mám spíše se žlutým podtónem a narůžovělé make-upy mi nesedí. 
Zprvu jsem se bála, že mi odstín nebude pasovat, přeci jen, ne každý make-up zvaný Ivory je opravdu světlý :D A víte co? Odstín mi sedí naprosto dokonale, když ho nanesu, není vidět žádný přechod, vypadá to přirozeně a krásně! :)

Konzistence je velice lehoučká, na pleti nejde ani cítit a hlavně se dokonale roztírá! :) V jeho složení je navíc mix 3 lehkých olejů - zajišťují nemastný povrch pleti, oleje se rozdílně vstřebávají, a proto si můžete přizpůsobit ideální krytí make-upu. Pleť po aplikaci působí svěže, mám smíšenou pleť (suchá i mastnější místa) a sedí mi fakt skvěle. 
Jeho krytí je řekla bych střední, vysoké určitě ne. Mně to tak ale vyhovuje, pleť pak vypadá stále přirozeně a je především sjednocena, což já vyžaduji.

A co výdrž? Tak ta je taky na jedničku, na tento make-up se mohu opravdu spolehnout! I po celém dni vypadá make-up stále dobře.
Rozhodně si jej v budoucnu opět koupím a jsem fakt nadšená, že jsem konečně objevila kvalitní make-up :)

Objednávala jsem ho na Notino.cz, kde se taky můžete kouknout na tu škálu dostupných odstínů :)

RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory
Dávnování pomocí pumpičky také velice oceňuji.
RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory

RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory

RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory

RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory
Jak můžete vidět - třeba podle znamínka, krytí make-upu je střední. 
RECENZE: L'OREAL PARIS TRUE MATCH MAKE-UP odstín Ivory


Máte s tímto make-upem zkušenost? Jaký používáte vy? :)

You May Also Like

18 komentářů

  1. Tenhle makeup taky mám, i když momentálně používám Fit Me od Maybelline. Ale tenhle hezky prozářil pleť, i když ze začátku se mi zdálo, že je tam až moc třpytek, i když to nejsou klasické "třpytky".. Ale na mě byl stále příliš tmavý a i ten neutrální byl až moc do růžova :/ Ten podtón mě štve víc, jelikož každý makeup si musím zesvětlovat, ale jinak je to fajn makeup, když ti sedne přesně i odstínem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, tento žádné třpytky nemá a mám pocit, že ten make-up inovovali :) Jinak jak už jsem psala v článku, k dostání jsou neutrální make-upy a také s podtónem, takže možná jsi zvolila špatný, to se mi stalo už několikrát.. :D :) Teď v zimě je na mě hodně makeupů také tmavých, takže čekám na léto :D

      Vymazat
  2. Slyším na něj samou chválu, asi si ho budu muset pořídit až mi dojde Match perfection. :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Dalsi kousek, ktery musim nutne vyzkouset!!! Slysim na nej jen chvalu! Ale musim vypotrebovat nejake svoje zasoby 😭😭

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o tomto make-upu přečetla spoustu chvály. Já teď používám tónovací krém od For Life nebo BB krém od Bellápierre, zvykla jsem si na odlehčenou variantu make-upu, aby mohla pleť dýchat a tu pak jen lehce přepudruji. zaměřuji se spíše na výraznější oči nebo rty :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Kúpila som si ho nedávno,mám ho v odtieni Vanila, teraz v zime mi sadol perfektne, ja ho tiež musím len vychváliť že je skvelý, ľahký, skvelá krycia schopnosť podľa mňa stredná až vyššia, a nie je ho ptrebné veľa, mám tiež zmiešanú pleť, zatiaľ som maximálne nadšená.

    OdpovědětVymazat
  6. Na něj slyším samou chválu :) Pro mě je důležitý, aby byl make-up lehoučký, ale musí být na něj spolech. No, poslední dobou používám spíš jen korektor, pleť mám momentálně hezkou, můj oblíbený je Astor Perfect Stay a make-up mám Avon - Bright Start - skvělý, lehoučký, projasní a Rimmel Stay Matte - více krycí používám Fotky máš super :))

    OdpovědětVymazat
  7. já z něho nadšená zrovna nejsem a řekla bych, že mi tu pleť i trochu vysušuje.
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, ale každému sedne něco jiného no. Můžeš vyzkoušet před aplikací nějaký hydratační krém, nebo olej, třeba to bude lepší ;)

      Vymazat
    2. On je určen na mastnější pleť, proto vysušuje. Na suchou pleť je určena jeho sestra LUMI. :)

      Vymazat
  8. Já už makeup zkoušela v původní neinovované verzi a moc mi vyhovoval, hlavně mi přišel na pleti krásně lehoučký, což mám na makeupech moc ráda. Jen jsem si bohužel vybrala špatný podtón, myslela jsem, že neutrální bude v pohodě, ale omyl. :D Takže teď už sáhnu po žlutém. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ano taky ho mám, je super. Nicméně dávám přednost INFALLIBLE v té tubě. Sice je trochu hutnější, ale krytí je vyšší a přes den mě lépe drží.

    secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ja tento makeup milujem!!! už neviem koľké balenie mám, a stále je to pre mňa topka v makeupoch, dokonca až tak, že nechcem vyskúšať kúpiť si iný... :) je skvelý,nie je mu čo vytknúť a aj mojej pleti sedí dokonale :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  11. Ten výběr odstínů je fakt bomba :) asi ho vyzkouším, až mi dojde můj Rimmel :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  12. S týmto makeupom nemám žiadne skúsenosti, ale aj keď jeho krytie hodnotíš ako stredné, mne by úplne stačilo :) Nemám rada, ak je tvár príliš maska.
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Já ho mám doma a jsem s ním velice spokojená :) Krásně sedne na pleť a vůbec ho necítím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡