MARKÉTA VENENÁ - KURZ OSOBNÍHO MAKEUPU | MÉ DOJMY

MARKÉTA VENENÁ - KURZ OSOBNÍHO MAKEUPU | MÉ DOJMY, zkušenosti

Slibovaný článek je tu! Přesně před měsícem jsem se účastnila kurzu osobního makeupu Markéty Venené, na který jsem byla pozvána. Kurz se tedy konal v Brně v nádherném apartmánu, kde také byla Markét s manželem ubytována - prostředí tak bylo maximálně příjemné a pohodové :) Jak už můžete vidět na úvodní fotce, vše jsme již měly krásně přichystané.


Jednalo se o 6 hodinový kurz a já se v duchu obávala "co že tam tak dlouho budeme vlastně dělat?", no řeknu vám, uteklo to fakt rychle! :) Jako první byla na programu teorie, kde jsme probíraly základní hygienické návyky (čištění štětců, desinfekce kosmetiky), určování typu pleti a tvaru obličeje - možná se vám to zdá triviální, ale věřte tomu nebo ne, od tohoto se odvíjí správné líčení, a to především konturování. Nakonec jsme probíraly péči o pleť a ukazovaly si, jak se správně odličovat a aplikovat krém řekla bych až masážními pohyby :) V průběhu se Markéta věnovala individuálně každé z nás, samy jsme si zkoušely například odhadnout tvar obličeje, bavily jsme se o barevné typologii a jaké odstíny v líčení se k nám nejvíce hodí, či nehodí. 
S sebou jsme si každá přinesla taštičku s kosmetikou z toho důvodu, aby nám Markéta poradila, zdali jsou pro nás dané produkty (či odstíny) vhodné a případně nám poradila. 

Následovala pauza na občerstvení (které jsme měly k dispozici po celou dobu), vstřebaly jsme nové informace a chystaly se na líčení! :) Markéta nám zvolila vhodný makeupu pro náš typ pleti. Já si nakonec vybrala Rimmel Match Perfection, protože byl pro mě cenově nejvíce dostupný - kdybych si jej v budoucnu chtěla pořídit, budu vědět, jak mi vyhovoval. Opravdu sympatické bylo, že se nás Markéta sama ptala, jakou značku produktů, či jejich typ chceme vyzkoušet - líčení tak bylo přesně podle našich představ a díky této možnosti jsem si vyzkoušela kosmetiku, kterou jsem doposud neměla.
U mě to byla například paletka theBalm Meet Matt(e) Trimony, paletka od Zoevy - tuším, že to byla Caramel Melange, obě paletky jsou naprosto skvělé a nad jejich koupí bych neváhala! :) Líčily jsme se tedy všechny samy a Markéta nám opět individuálně radila, nabízela nám zajímavé produkty a učily jsme se různé techniky přímo na sobě :) 

V průběhu kurzu nám bylo k dispozici nesčetné množství nejrůznější kosmetiky a také kosmetických štětců, takže si můžete vyzkoušet snad jakékoliv makeup kreace :) Nakonec nám Markéta ukázala postup kouřového líčení a měly jsme hotovo! Jako dáreček jsme dostaly set řasenky a linek od Rimmel a řasenkou jsme se již v průběhu nalíčily a podtrhly tak naše dílo 😃

MARKÉTA VENENÁ - KURZ OSOBNÍHO MAKEUPU | MÉ DOJMY, zkušenosti, rimmel kate moss rtěnky


Na fotce níž můžete vidět mimo jiné i konturovací paletku od NYX, která na mě udělala také velký dojem a nejspíš si ji v budoucnu pořídím :)

MARKÉTA VENENÁ - KURZ OSOBNÍHO MAKEUPU | MÉ DOJMY, zkušenosti, rimmel kate moss rtěnky

Jinak slečny byly ve věku 12 a 14 a byly fakt moc šikovné! Když si vzpomenu, jak jsem se já snažila ve dvanácti líčit, to byla katastrofa 😃 Hlavní byly co nejbarevnější stíny, nejlépe modré 😃 No a pak přišla éra černě orámovaných očí, taky si tu dobu pamatujete? A bronzer jsem začala používat až snad v 18, takže před holkama fakt smekám klobouček :) Podle Markéty jsme byly její nejmladší skupina, takže jak je zřejmé, věkové složení je fakt rozmanité. 


MARKÉTA VENENÁ - KURZ OSOBNÍHO MAKEUPU | MÉ DOJMY, zkušenosti, kurz v brně
Vyzkoušela jsem si také červené oční linky, se kterými jsem dokreslila "ocásek" a dodala tak líčení trochu šťávy :) Další věc, kterou si připisuji na seznam! 😃

S sebou jsem si odnesla manuál, se kterým se pracovalo v průběhu teoretické časti, a tak všechny důležité aspekty si můžete doma opět prohlédnout, dále dáreček od Rimmelu a certifikát o absolvování kurzu, který je spíše pro vaši potřebu (nedělá z vás vizážistu).

Tento kurz bych doporučila především pro ty z vás, které s líčením máte méně zkušeností, protože vám dá opravdu opravdu hodně! I přesto, že se líčím už řadu let, dozvěděla jsem se nové tipy, některá důležitá fakta jsem také nevěděla, nebo si jimi nebyla jistá. Nabyla jsem nových informací, vyzkoušela si novou kosmetiku a rozšířila tak své makeup znalosti :) Co se týče lektorky Markéty, velice se mi líbil její přístup, byla maximálně milá a ochotná, což dodalo na celkové pozitivní atmosféře.

Kurz jsem si maximálně užila a pokud nad ním váháte, mohu vám ho na 100% doporučit!! :)

Na vlog nejen z kurzu se můžete podívat zde↓



www.skolamakeupu.cz


Chtěly byste se nějakého makeup kurzu zúčastnit? Znáte Markétu? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Zní to moc fajn a taky smekám před slečnami. Já s líčením pořád jedu pokus - omyl.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tuto youtuberku sleduji a její videa i ten kurz se mi líbí :)) A rozhodně to vypadá skvěle a ráda bych se někdy zucastnila.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  3. Kurz byl určitě skvělý a věřím, že sis ho užila. Já Markétu nepoznám a ani nad žádným podobným kurzem nepřemýšlím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. to je super! určite si si takýto kurz užila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Markétu sleduji už dlouho, fakt to s kosmetikou umí :) účasti na tomto kurzu bych se rozhodně nebránila, zní to fakt skvěle, ale do Brna kvůli tomu asi fakt nepojedu... Tak třeba kdyby byl v Praze :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéta mívá kurzy všude možně po republice, i na Slovensku :)

      Vymazat
  6. Tak takovýhle kurz by se mi hodil:)
    Hezké fotky, sluší ti to!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Markét na youtube sleduji, byla jsem zvědavá jak takový kurz bude probíhat.:) Je skvělé, že ses účastnila a tak můžeš předat i své zážitky z tohoto kurzu.:) Líčení ti moc sluší.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡