DOPLŇKY DO BYTU | INSPIRACE


Doplňky do domácnosti, to je teď moje. Ne, že bych se stěhovala, ale doufám to brzy nastane a já už začínám pokukovat po stylech a věcech, které se mi líbí nejvíce. Musím říci, že mě už jistou dobu přepadává minimalismus - tento termín je v dnešní době taak často používán, asi je to cool nebo co, ale je to tak 😄 Do budoucího bytu si nebudu brát žádné zbytečnosti, chci hezký, otevřený a útulný prostor :)

Moc se mi líbí jednoduché a zároveň zajímavé doplňky, jako třeba svícny na první fotce. Vzpomínám si, jak jsem dřív sledovala videa Zoelly a snad ve všech haulech ukazovala měděné doplňky - moc se mi líbily, ale ta "posedlost" mi připadala úsměvná. No, dopadla jsem asi podobně, miluju barvu růžového zlata a i právě měděnou ♡
Koupit můžeš zde: 1 / 2 / 3
Dekorační polštáře dokáží i relativně obyčejnou místnost pořádně oživit! A když je vhodně sladíte, máte vyhráno na plné čáře. Kromě svícnů a dalších dekorací se mi zalbily tyto dekorační polštáře z Esprit, jsou vyloženě jarní, co myslíte? :) 

Posledním tipem jsou tyto dekorační mísy a svícny, opět s měděným vzhledem. Od loňského roku mám u sebe na stole designové vázy - jednu malinkou, ve které mám pár kosmetických štětců a druhou velkou, ve které mám momentálně takové zimní umělé větvičky a brzy je samozřejmě nahradí květiny živé. Moc ráda se na tento svůj koutek zahledím, protože jsem s ním fakt spokojená. Je pro mě důležité mít doma takové vlastní místo, byť jen koutek, ve kterém se cítím dobře - jelikož jsme čtyřčlenná rodina v malém bytě, o to víc to budoucí stěhování a vybavování vlastního prostoru budu prožívat :D A s těmito vybranými dekoracemi to určitě půjde!! :) 
Koupit můžeš zde:  č. 1 / 2 / 3


Máte doplňky v domácnosti podle svých představ, nebo plánujete nějaké změny? :)
Jaký styl preferujete?

Doufám, že se vám dnešní článek líbil a můžete mi dát vědět, jestli byste chtěli více takových :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Pěkné věcičky, tenhle styl se mi docela líbí. :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  2. Ja absolútne milujem také tie scandinavian minimalism vec čiže veľa jovu a dreva a všetko strohé a jednoduché :D neviem sa dočkať kedy si zariadim nový byt haha :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se nemůžu dočkat, až si pronajmeme byt v Praze na studia, a budu si moct vyzdobit pokojíček. Nechci ho zahltit zbytečnými věcmi, a všechno co nebudu používat nemilosrdně vyhodím. I teď se mi to celkem daří, ale jsem docela slabá, často si říkám, že to přece vyhodit nemůžu :D Ale i se svým nynějším pokojem v holčičím stylu jsem moc spokojená :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná inspirace s nádhernými doplňky do bytu. Taky se mi takový styl líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. pekná inšpirácia, ja preferujem skôr jednoduché doplnky alebo niečím zaujímave a celkovo sa riadim "menej je viac" :)

    OdpovědětVymazat
  6. krásne doplnky :) my sme práve iba v procese zariaďovania, takže na nejaké premyslené a doladené doplnky ešte nie je veľmi čas, ale určite aj na to časom príde :) mám rada takú medenú alebo ružovo-zlatú farbu na doplnkoch :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Minimalismus teď vážně frčí.. Ale sama musím uznat, že ho vyhledávám velice ráda a velice často :)

    http://denicorn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem zrovna dneska dokončila přestavbu své části kde ukrývám kosmetiku, a všechny serepatičky jsem vyházela a vsadila na jedoduchost..

    OdpovědětVymazat
  9. neboj nejsi v tom sama, měděnou a takové podobné barvíčky taky zbožňuje a jelikož sháníme byt a další rok se možná budem stěhovat tak taky přemýšlím,co by se mi líbilo a jak bych to chtěla mít. Zatím se cítím na kombinace bílé a černé a rozhodně si budu zařizovat interiér v trlumených barvách. No jsem ujetá na různý takový obrázky designových pokojů a věcí, takže sranda. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Řekla bych, že většinu doplňků, které jsem chtěla mám, tedy alespoň u mě v pokoji. Měděné doplňky se mi líbí.:) A už se těším až budu mít jen svůj prostor pro tvoření a dekorace.:) Teď se o pokoj dělím se sérgrou a ještě asi chvíli budu...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Ja si doplnky dokupujem tak priebežne, lebo u mňa sa to dosť mení a stále sa mi páči niečo nové, alebo klasicky ak mi niečo padne do oka. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som akurát v štádiu zariaďovania bytu a dokážem stráviť hodiny a hodiny na pintereste a čítaním takýchto článkov lebo chcem aby môj byt bol dokonalý :) Ďakujem za inšpiráciu!
    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡