Ristorante Piazza Brno


Dnes tu mám pro vás opět menší report z brněnské restaurace zvané Piazza, nacházející se v samém centru Brna na náměstí Svobody. Byli jsme tu opět s přítelem na večeři a hned vám prozradím, že jsme si opravdu pochutnali! :) 
Jak už asi název napovídá, jedná se o italskou restauraci nabízející velké množství typicky italských jídel (čerstvé ryby, domácí těstoviny, pizza a další), či širokou nabídku vín. Celý interiér je v benátském stylu a působí velice příjemně. 

Jako předkrm jsem si dala klasicky Carpaccio z hovězí svíčkové (ochucené čerstvou bazalkou a zeleným pepřem s rukolovým salátem a hoblinami sýra grana padano), kterému nemám opravdu co vytknout a řekla bych, že je nejlepší, co jsem kdy jedla! Jelikož moc nejsem na ryby, dala jsem si salát s kuřecím masem a přítel filet z lososa. Opět, salát skvěle dochucený, maso naprosto bez chyby - no hodně jsem si pošmákla :) Přítel byl také velice spokojen! Jako sladkou tečku jsme si dali tiramisu, které chutnalo moc dobře, nebylo příliš sladké a bylo ho tak akorát. 

Tuto restauraci vám mohu doporučit všemi deseti, byli jsme maximálně spokojeni!!!

Více
↓↓↓



Mají zde nádherné akvárium, na které jsem se nemohla vynadívat ❤ :) 


Byli jste v této restauraci? Zaujala vás? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ja si říkala, že mi je název povědomí. V restauraci jsem nebyla a zaujala mě, ale mam ji v podvědomí právě z náměstí.:)
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Článek čtu najezená, takže cajk :D Nad carpacciem jsem taky přemýšlela, fakt je to tak dobrý jo? My byli v Piazze taky nedmíru spokojení, mooc dobrá restaurace.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡