JAK NA BARVENÍ OBOČÍ DOMA?

JAK NA BARVENÍ OBOČÍ DOMA?
Představa, že bych si sama někdy barvila obočí by mě ještě před pár lety nejspíše děsila. Tímto článkem bych vám ale chtěla ukázat, jak jednoduchý celý tento proces je! :) 

Co je potřeba?
Já používám barvu na obočí zvanou Refecto Cil v odstínu 3 natural brown. K němu je speciálně vyvinutý krémový oxidant, který umožňuje snadnější aplikaci barvy a garantuje perfektní barevný výsledek. Dále je potřeba nějaká nádobka ke smíchání barvy - já mám obyčejnou krabičku od pomazánky 😃 Barvu pak nanáším tenkým štětcem, může to být štětec přímo na linky a obočí, nebo třeba na design nehtů - hlavně aby byl malý a tenký a dobře se vám s ním pracovalo. 

Postup:
Ujistěte se, že je vaše obočí odlíčení,  suché a nemastné. V misce smíchejte malé množství barvy (asi 2cm) s cca 15 kapkami oxidantu. Množství si časem odkoukáte samy, to se nebojte :) K barvě je přibalena i plastová tyčinka, kterou se tato směs míchá, já jsem ale líná a dělám to přímo štětcem 😃 Ihned začněte aplikovat na obočí a barvou jej celé vyplňte. Dejte si záležet na tvaru, barva se totiž lehce vpije i do kůže! Každý odstín se má nechat působit trošku jinak (je to napsáno v příbalovém letáku), většina z nich má ale doporučené působení 5-10 minut, v závislosti na požadované intenzitě barvy. Po uplynutí doby stačí důkladně setřít barvu vatovým tamponkem, popřípadě doodlíčit vodou a máte hotovo! :) 

Sama mám obočí dost řídké, a tak si to bez dobarvování už neumím představit :) Barva se i lehce vpije do kůže, a tak obočí už nemusím vyplňovat make-upem. Nemusíte se ale bát, po několika dnech se barva ztratí. Většinou po měsíci barvení opakuji. Co se týče barvy i oxidantu, mám je už asi dva roky a pořád tam většina produktu je! Proto se investice nemusíte vůbec bát, vydrží vám fakt dlouho! :) Vyzkoušela jsem pouze tyto přípravky, a tak se tento postup může lišit od jiných druhů. Pouze jsem vám chtěla ukázat, jak jednoduché barvení obočí je! :) Ještě dodám, že barva je i pro barvení řas.

Koupit můžete například na Notino.cz -> zde

Doufám, že se vám bude můj článek hodit :)
Více:
↓↓↓


Barva vypadá velice "červeně", po chvíli však téměř zčerná :)
JAK NA BARVENÍ OBOČÍ DOMA?
 Při aplikaci se držte tvaru obočí a nechte působit až 10 minut
JAK NA BARVENÍ OBOČÍ DOMA?
 A tady již rozdíl před a po barvení
JAK NA BARVENÍ OBOČÍ DOMA?

Co vy a barvení obočí, zkoušely jste to, nebo si vystačíte s líčidly? 
A nebo máte to štěstí a máte obočí dokonalé? :D :)

You May Also Like

15 komentářů

  1. Akorát jsem šla včera na kosmetiku, kde jsme se ptala na barvení. Slečna mi řekla, že mám výrazné obočí samo o sobě a že barvení je právě jen na kůži, takže vlastně je nejintenzivnější ihned po aplikaci... ale teda Tvoje aplikace vypadá naprosto profesionálně! :)
    LifestyleBirdie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, tak to máš super! :) U mně je to právě sakra rozdíl! A moc děkuji!!

      Vymazat
  2. Já se domácího barvení hrozně bojím, mám ještě řidší obočí než ty a vážně se bojím si ho obarvit sama, abych si barvu omylem neplácla někam, kde nemá co dělat. Proto si vystačím s líčidly :D Ale možná se jednou odhodlám...
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se vůbec neboj, kdyžtak ji hned setřeš a máš to, nenabarví ti to kůži okamžitě :))

      Vymazat
  3. wau, to vyzerá ako dobre :) ja by som si netrúfla a bála by som sa to sama skúsiť,ale ty si si to spravila veľmi pekne :) ja si ho každé ráno dokresľujem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo super Kači :) obočí vypadá hezky. Já si teď na obočí oblíbila stíny

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní výsledek koukám. Já se bohužel takového domácího barvení bojím jak čert kříže :-D, ale chtěla bych to někdy vyzkoušet.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Barvení obočí se docela bojím, radši používám stíny :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je opravdu skvělý výsledek. Já zatím na obočí používám tužku od Essence, ale asi začnu uvažovat nad tímto barvením. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Super výsledek! Já každé ráno vyplňuju a dokresluju, ale už se dlouho odhodlávám, že to zkusím doma sama nabarvit. Mrknu po nějaké barvě v drogerii a mezi svátkama to asi prubnu :) Díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  9. Super výsledek! Já každé ráno vyplňuju a dokresluju, ale už se dlouho odhodlávám, že to zkusím doma sama nabarvit. Mrknu po nějaké barvě v drogerii a mezi svátkama to asi prubnu :) Díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  10. No tak já pořád zůstávám ve fázi jako ty před několika lety - vůbec si barvení obočí doma nedokážu představit :) Každopádně návody i výsledky vypadají jednoduše a skvěle, tak třeba se k tomu přece jen někdy odhodlám :) Zatím bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s tímto salonem, kde barví obočí hennou nebo jestli jste někdo barvení hennou zkoušel doma? Docela mě to láká, ale salon je ode mě dost daleko, tak bych asi hledala nějaký podobný blíže.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡