ZAFUL WISHLIST

ZAFUL.com WISHLIST


Hlásím se po dlouhé době opět s wishlistem, který není nijak přehnaný! :) Brouzdala jsem po stránce e-shopu Zaful.com, kde se mi zalíbilo hned několik věcí. 

Jako první mě ihned zaujaly boty na vysoké platformě, do kterých jsem se naprosto zamilovala! :D Pokud je váš přítel o 26cm vyšší než vy, určitě mi rozumíte, haha. Je mi jasné, že se nebudou líbit každému, ale mně se líbí moc! :D
Potom jsem tam objevila mikinu, kterou jsem viděla i na videu Týny Třešničkové a moc se mi líbila! Svým střihem je to takový pohodlný kousek, ale její potisk jí dodá něžnost, co myslíte? :)

Mám několik malých kabelek, ale ty velké mi chybí - co říkáte na tuto šedou krásku? Ihned mě zaujala svým celkovým provedením a hlavně tedy svými barvami!
Nakonec tu mám decentní náramek s mramorovaným detailem. Tento bod už mám ale v podstatě splněn, včera jsem si koupila set dvou náramků stejného provedení :) 

Ještě bych jen ráda dodala, že na e-shopu probíhají slevy a 11.11. bude speciální slevová akce, více zde!

Můžete hádat, jaký kousek jsem si nakonec objednala!! :D

English version below
↓↓↓

Hello everyone :) Today I'm sharing a wishlist after a very long time again, which isn’t really overdone. I was browsing on e-shop Zaful.com, where I really liked a lot of things.

The first one, which got me on the first sight   are these boots on high platform. If your boyfriend is 26cm higher than you, you know what I’m talking about, haha.
Then I found the sweatshirt, which I’ve seen on youtuber Týna and I really liked it. Its cut it’s really comfortable, but the pattern gives it a tenderness, what do you think?

I have a lot of small handbags, but the bigger are missing- what do you think about this grey beauty? It immediately impressed me, especially with its colors.
In the end I have here decent bracelet with marble detail. This point I have already done, yesterday I bought a similar pair of bracelets :)

I would also mention that there are a lot of sales and 11.11. there is gonna be a huge sale action, more here!

You can guess which piece I've ordered! :D



Doufám, že vám nevadí dvojjazyčnost dnešního článku - říkala jsem si, že když se jedná o zahraniční e-shop, proč to takhle neudělat :) Rozhodně to takhle ale nebude u každého článku!
Navíc si potřebuji oživit angličtinu, protože 2 roky po maturitě nejsou jen tak :D

Zaujal vás nějaký kousek?

You May Also Like

9 komentářů

Děkuji za tvůj komentář ♡