RECENZE: BOURJOIS PARIS HEALTHY BALANCE PUDR


Pokud hledáte kvalitní a hlavně jemný pudr, dnes vám dám na jeden tip! :) Již nějakou dobu používám tento od značky Bourjois Paris v odstínu 52, a jsem s ním nesmírně spokojená. 
Začnu samotným balením, které je velmi bytelné, což u tohoto typu produktu jedině oceňuji a vevnitř se skrývá i zrcátko, což se hodí.

V čem je tento pudr jedinečný? Obsahuje výtažky z asijského ovoce yuzu a kaki, tím dodává pleti energie, svěží matný efekt a hydrataci. Co poznáte hned na první nanesení je, že má velice jemnou texturu, díky které budete mít přirozený a sametový vzhled, bez efektu ,,masky". Nanáším ho svým Real Techniques metalických štětcem na pudr, který má spíše nepravidelné štětiny - na pleť nanese perfektní množství produktu. Výsledkem je zmatněná a přirozená pleť, která vypadá prostě perfektně! :) Pudr má velice decentní, nasládlou parfemaci, která není nijak dráždivá. 
Ještě uvedu, že pudr je hypoalergenní, neucpává póry a dlouho na pleti vydrží. 

Koupit můžete na parfemy-elnino.cz za 143,-Kč (9g)

Více
↓↓↓




Máte rády značku Bourjois? Jaké pudry používáte vy? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Od tejto značky mám CC krém, a som s ním veľmi spokojná :) Jednoznačne niekedy chcem vyskúšať aj tento púder, pretože púdre od tejto značky ma veľmi lákajú :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento pudr mám vždy doma alespoň v jednom odstínu :) Vyhovuje mi , krásně rozjasňuje a i kryje

    OdpovědětVymazat
  3. O tom pudru jsem ještě neslyšela, vypadá vážně dobře. Já už dlouho pokukuju po makepu ze stejné řady, ale nemůžu si za žádnou cenu vybrat odstín, příjdou mi všechny moc tmavé. Ten máš vyzkoušený?

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo ten pudr vypadá skvěle!
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho mám, ale ted je na mě dost tmavý :/ Jinak ho mám celkem ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡