RECENZE 3v1: KOSMETIKA TREND IT UP, MARULOVÝ OLEJ SEFIROS

Trend it Up - Contour & Glide lipliner odstín 440 swatch recenze
Trend it Up - Contour & Glide lipliner odstín 440

Doposud jsem měla doma jen nafialovělé konturky, které jsem používala přes celé rty - suprově totiž držely. Potřebovala jsem však nějakou rudou rtěnku, nelíbí se mi však takové ty "pravé" červené, proto jsem zvolila spíše burgundy odstín. Tato tužka je automatická, což nesmírně oceňuji, protože ořezávání je fakt za trest :D Na jejím konci má i ořezávátko, a tak si můžete její náplň hezky zúžit. Tužka je měkčí a nanášení na rty je příjemné a přesné. Díky této super vlastnosti však není takový držák, jako třeba tužky od Essence, které jsou naopak docela tvrdé, za to dobře drží. Výdrž tužky je řekla bych průměrná, díky jejím vlastnostem až tak dlouho nevydrží. Mizí však rovnoměrně, nic strašného. Tužku určitě doporučit mohu, záleží však na vašich preferencích :) 

Více
↓↓↓

Trend it Up - Contour & Glide lipliner odstín 440 swatch

Trend it Up - Contour & Glide lipliner odstín 440 swatch recenze

Trend it Up - Contour & Glide lipliner odstín 440 swatch recenze
VIDEO SWATCH

Lak na nehty Trend it Up - Double volume & Shine odstín 260 swatch recenze

Lak na nehty Trend it Up - Double volume & Shine odstín 260

Drogerii DM jsem vzala trošku útokem po burgundy odstínech a sáhla i po tomto laku na nehty. Neskutečně se mi odstín zalíbil, zvláště když jsem měla ještě tak dlouhé nehty, haha :) Na těchto fotkách můžete vidět pigmentaci v jedné vrstvě, i ve dvou. Nehet na malíčku je pokryt jednou vrstvou, pigmentace není až tak špatná, ale není tak výrazná. Lak vydrží průměrně, docela dost brzy mi začne nehet průsvitat v samotných koncích - to však záleží, co děláte za práci a podobně, jinak se mi už sám od sebe neodlupuje. Lak má 11ml, což je poměrně dost a za tu cenu se určitě vyplatí. Tato značka má na výběr opravdu hodně odstínů a finišů, takže určitě doporučuji je omrknout :) 

Lak na nehty Trend it Up - Double volume & Shine odstín 260 swatch recenze

100% Marulový olej Sefiros recenze

100% Marulový olej Sefiros

Tento olej pochází z jadérek plodů marulovníku namibijského, a je velmi multifunkční. Marulový olej se často přidává do hydratačních přípravků, zakoupit jej však můžete i v čisté podobě. Jeho hlavní předností je, že obsahuje vysoké procento polynenasycených mastných kyselin. Ty posilují membrány buněk a umožňují jim držet v sobě zásoby vody. Marulový olej ukrývá také obrovské množství vitamínu C a mnoha dalších významných antioxidantů. 
Často se využívá jako důležitá přísada do anti-aging přípravků proti stárnutí i do slunečních řad určených po opalování. Své uplatnění tento produkt nachází také ve vlasových přípravcích, neboť vlasy hydratuje a působí proti krepatění a třepení se.

Olej mě moc mile překvapil, ráda jej aplikuji na pleť pro opravdu účinnou hydrataci. Rozdíl je znám ihned, protože je pokožka vypnutá a hezky jemná. Osvědčil se mi právě i při aplikaci do délek vlasů. Když se mi vlasy krepatí (asi pořád :D) a potřebuji je uhladit, malou kapku si rozetřu ve dlaních a délky vlasů s nimi přejedu. Vlasy jsou zkrocené, lesklejší a působí zdravěji. Pozor však, abyste nanesly jen malé množství a vlasy tak příliš nezmastily.

Koupit můžete zde za 349,-Kč (30ml)
Ještě dodám, že vám k aplikaci stačí opravdu malé množství, a tak se nemusíte ceny příliš bát, mně olej vydrží hodně dlouho :)

100% Marulový olej Sefiros recenze

Jak se vám líbí tento typ článku, nevadí vám více recenzí v jednom? :) Zaujal vás nějaký z produktů?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ceruzka vyzerá super! :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Kawaii box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Asi se půjdu podívat na ty laky. Vidím je teď dost často na netu a mají opravdu krásné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Lak mám v ružovém a nemohu si stěžovat! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Lak má úplně dokonalou barvičku, určitě si pro něj zajdu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Konturka i lak mají krásné odstíny, ty máš teda drápky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc za tipy na produktíky :-)
    Lak má nádhernou podzimní barvu.... myslím, že ho potřebuji.....hihi
    a o marhulovém oleji čtu samá kladná hodnocení....tak poměrně intenzivně přemýšlím o jeho zakoupení :-)
    Baví mě i takového "multioborové" recenze..... hihi
    Přeji pohodvý týden

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí lak.
    Zvu tě na můj blog, kde najdeš soutěž o voucher v hodnotě 700Kč na e-shopu Notino.cz :) http://svetpodleklary11.blogspot.cz/2016/11/soutez-o-voucher-v-hodnote-700kc.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡