SOAPHORIA SPRCHOVÁ PĚNA SOAPGASM ŽENA | LEVANDULOVÉ POLE


Pokud rády zkoušíte netradiční produkty, tak zbystřete! Je to už nějakou dobu, co jsem vyzkoušela sprchové pěny od značky Soaphoria a dnes bych vám o nich ráda napsala. Opravdu rozsáhlý výběr produktů této značky najdete na e-shopu Krásná Každý Den, odkud pěny mám.
Všechny pěny (i mnoho dalších produktů) jsou baleny do krásných skleněných lahviček, které jsou maximálně funkční a navíc i hezky vypadají.

SPRCHOVÁ PĚNA SOAPGASM ŽENA

Jak už název napovídá, použití pěny vám navodí příjemný prožitek - co se tedy vůně týče :) Obě pěny mají podobné složení (najdete ho zde), liší se tedy především parfemací. Ta je u Soapgasm ženy naprosto úžasná - docela sladká, jemná a decentní, přesto svým způsobem výrazná. Není to vůbec nic nepříjemného, takže není čeho se bát, navíc má antistresové účinky :) 
Zpočátku mě překvapila konzistence těchto pěn, jelikož jsou hutné. Tímto se vracím ke skleněné nádobce, ve které jsou baleny. Pěna se odtud skvěle dostává, jelikož je lahvička dostatečně velká, a tak nemusíte v koupelně nijak zápasit :) Menší problém může nastat tehdy, pokud máte hodně dlouhé nehty, ale to překousnu.

SPRCHOVÁ PĚNA LEVANDULOVÉ POLE

Milovníci levandule jako já i tady nešlápnou vedle. Vůně levandule je u tohoto produkty překrásná a sprchování si budete o to více užívat :) Obě pěny se aplikují naprosto klasicky jako sprchový gel, naberete si z lahvičky a roztíráním se hutná konzistence změní na krémovitou. Na co jsem při používání tak přišla je, že je lepší si pěnu nejdříve rozetřít ve dlaních a poté až aplikovat na tělo - docílíte maximální krémovitosti produktu. I po osprchování vám pěny zanechají hezky provoněnou pokožku.

Pěny mi maximálně sedly, i co se týče jejich parfemace. Díky jejich netradičnosti bych je doporučila i jako zajímavý dáreček pro někoho blízkého - blíží se nám Vánoce! :D 
Pokud nad nimi váháte, jděte do nich, zkuste si něco nového :)

E-shop:





Zkoušely jste něco od značky Soaphoria? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Sprchovou pěnu už jsem měla a ta byla dokonalá :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. trochu se bojím jejich balení, měla jsem podobné cien tělové máslo s kokosem a při otevírání jsem si lámala nehty i prsty :D a aroma ve složení je pouze parfemac? nebo rovnou silice? :)
    Esthe Jones

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení je úplně v pohodě, otevírat jde dobře :) Co se týče složení, koukni na e-shop kde je celé rozepsané, sama ti asi moc neporadím, protože se v tomto ohledu moc nevyznám :)

      Vymazat
  3. Takové dárečky by mě opravdu potěšily :) Vonět musí nádherně!

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  4. Soaphoria mám veľmi rada, skvelé výrobky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek a krásné fotky!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchovou pěnu od Soaphorie jsem taky měla a byla jsem spokojená. Opravdu pokožku krásně provoní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle značku vůbec neznám, děkuji za tip :) Jinak si to krásně nafotila, to mám vždycky na kosmetických článcích nejradši :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  8. Soapgasm penu som mala aj ja, teda ešte stále mám. :) je to fajn vecička, ale od soaphorie som už mala aj lepšie produkty. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡