MANUFAKTURA - PĚSTÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO S RŮŽOVÝMI VÝTAŽKY


Pěsticí tělové mléko s vřídelní solí, růžovými výtažky a mandlovým olejem

Tělové mléko využívá příznivých účinků mnoha přírodních kosmetických ingrediencí. Obsahuje mandlový olej, bambucké máslo, růžovou vodu, která přispívá k hydrataci, olej z divokých růží, vřídelní sůl, panthenol a cenný ovesný beta-glukan. Tělové mléko napomáhá předcházet ztrátě vody z pokožky, obnovuje její pružnost, zjemňuje ji a zanechává krásně provoněnou podmanivou vůní růžových květů. Tak tedy popis na oficiálních stránkách. 

Začnu hned jeho balením, které je opravdu překrásné. Manufktura tohle prostě umí a ani zde nešlápla vedle. Balení je pevné, přesto se dá při dávkování zmáčknout. Víčko je na zaklapnutí což oceňuji, aplikace je tak svižná a nemusíte se pak s natřenými dlaněmi zatěžovat šroubováním. 
Jeho je lehká a velmi dobře se roztírá. Tím, že není příliš hutný i rychle zasychá, což u tělového mléka vyžaduji. Jeho parfemace není nijak extra výrazná, je velice jemná a nevtíravá. Přesto vaši pokožku provoní a hezky zhydratuje.

Celkově toto tělové mléko hodnotím velmi kladně, mým potřebám maximálně vyhovuje :) Navíc vypadá i velmi dobře, jako snad každé balení od Manufaktury, proto bych se jej nestyděla věnovat i jako dárek!! :)
Koupit můžete zde za 209,- Kč (300ml)





Co vy a Manufaktura? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já měla od Manufaktury krém na ruce a taky byl velmi příjemný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Od Manufaktury jsem mela hodne sprchace, sampony a krem na ruce a moc mi vyhovovala. Ted uz jsem od ni nekupovala dlouho nic. Asi to napravim. Tohle mleko vypada uzasne.;)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi detail mašličky na kosmetice od Manufaktury :). Já jsem od této značky měla malou srdíčkovou svíčku a hroznový balzám na rty, oba výrobky hodnotím kladně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě nic nevyzkoušela, ale určitě to mam v plánu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Toto mlieko som teraz dostala ako darček :) Inak som si momentálne zamilovala od Manufaktury krémy na ruky.

    OdpovědětVymazat
  6. Manufaktura je boží :) Tohle mléko vypadá po vzhledové stránce moc krásně :)

    Narozeninová soutěž o paletku Fortune Favours The Brave MUR

    OdpovědětVymazat
  7. Podľa zloženia aj tvojej recenzie to vyzerá na super produkt. Ja mám momentálne doma menšiu zbierku ružovej kozmetiky a veľmi sa mi tie produkty páčia.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡