KOSMETICKÉ ŠTĚTCE: REAL TECHNIQUES A PETRA LOVELYHAIR


Dlouho tu nebyl článek o novinkách, a tak dnes vám představím své nové kosmetické štětce! Nikdy jsem na ně nebyla nijak zvlášť ujetá, ale při pohledu na ten zlatý skvost je asi jasné, že se situace změnila :D Jako první jsem si již někdy před dvěma měsíci koupila štětec M55 z řady Master od Petry Lovelyhair, který je určený na pudr. Štětec je ze syntetických štětin, které jsou poměrně bohaté - ale ne natolik, aby byl štětec spíše nepoužitelný, jsou střiženy dokulata (round top). Rozsah štětin je docela široký, a tak pudr hezky naberete a snadno aplikujete. Díky štětci je výsledný look přirozený, pudr nanesete rovnoměrně. Od doby, co mám toho zlaťáka jsem tento Petřin zkusila používat na (pudrový) bronzer a musím říci, že i v tomto směru jsem velice spokojená!

Na začátku tohoto měsíce jsem si na Parfums, nyní tedy na Notino.cz, zakoupila štětec od Real Techniques z kolekce Bold Metals. Je také určený na pudr a také jej na něj používám. Štětiny jsou opět syntetické a údajně ručně zkosené. Jsou opravdu neuvěřitelně měkké a kvalitně zpracované. Rukojeť je jeho dominanta a z velké části jsem si štětec koupila snad i kvůli tomu :D Na rozdíl od štětce Petry má tento výsledné seskupení štětin více do placata, je to až takový tulipánový tvar. Nebudu je mezi sebou jinak srovnávat, protože jak říkám, není to stejný typ. Hebké štětiny ale mají oba dva, s oběma se moc hezky pracuje a vedle nešlápnete ani u jednoho z nich :) 

Pokračování 
↓↓↓





Přesouvám se ke štětcům na oči od Petry Lovelyhair, koupila jsem je přímo v sadě v drogérii Rossmann a nesou označení M81, M82, M83 a M84. Jinak mám je asi 3 dny, a tak vám je představím jen v základech :)
Štětec M81 je plochý a je určený k aplikaci očních stínů na víčko, M82 je určen na tzv. blending, M83 je tužkový štětec a M84 je zkosený štětec na linky a obočí. Štětce jsem zatím příliš neotestovala, ale první dojem udělaly celkem slušný.
Kromě štětce typu M81 mi ve sbírce zatím všechny chyběly, a tak jsem za ně opravdu ráda. Štětec na blending M82 se mi opravdu zalíbil, protože je úzký a bude se s ním precizněji pracovat. Všechny štětce jsou drobné, a tak se již těším na jejich používání :)



A tady ještě zlaťák ihned po zakoupení :)




Co vy a kosmetické štětce, jste do nich ujeté, nebo vám stačí základní typy? :) A jaké značky popřípadě používáte?


You May Also Like

21 komentářů

  1. Kosmetické štětce jsou pro mě nutností, ale ani RT ani PLH mě nijak neuchvátily. K RT jsem si nakonec našla cestu, ale Petřiny obličejové teda nic moc. Její štětce na oči jsou naštěstí OK, mám jich pět a často je používám.

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju RT, kupuji je už několik let, různé kolekce, nebo ssamostatně a za tu cenu jsou to pro mě nejlepší štětce. Taky mi moc vyhovuje to jejich taklonové vlákno. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám RT tú základnú sadu už niekoľko rokov a zbožňujem ich :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  4. Já už si ty štětce RT prostě musím pořídit nebo přát k Vánocům! ♥♥

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se nedávno při váhání nad nákupem štětců od Petry přistihla, že si posedlost pomalu ale jistě buduji. Dřív jsem se obešla úplně bez štětců, pak to začalo houbičkami a teď už taky nějaké ty sady mám. Ale snažím se zatím za to moc neutrácet.. :D
    KattyLife
    Bali - den čtvrtý: Noční návštěvník

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám právě štětec na makeup od Péti a za mě skvělej :) no jinak mám hodně štětců z Aliexpressu :)

    OdpovědětVymazat
  7. No já si popravdě vystačím i se štětci z Ebay :D Ale jako mám tedka od Real Techniques stetec na makeup a jsem s ním nadmíru spokojená. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Já si štětce objednávám hodně z Aliexpressu a s nimi jsem taky velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem si teď pořídila štětec od MACu na obočí a je super. Nicméně cena tomu výkonu odpovídala... Ale jinak je skvělý.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Mne sa dizajnovo viacej páči ten od Real Techniques:) Ja si momentálne šetrím na nejaké nové, buď by som chcela od Zoevy alebo rosegold od Makeup Revolution:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem do štětců nikdy ujetá nebyla, ale v létě jsem si koupila basic sadu od PLH, kterou jsem si naprosto zamilovala a nejradši bych si nakoupila všechny štětce od ní do sbírky :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Bez štětců si líčení nedovedu představit. Dříve jsem vše "matlala" prsty :-) mám sadu Sefiros, ale už pokukuji po více profi :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  13. Stale hledam ty prave a ne a ne najit, RT ale vypada krasne💗💗💗

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem si koupila štětce na Ali a jsem s nimi moc spokojená a plánuji teď koupit další. :)
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  15. vypadají skvěle!:)
    Moje sbírka štětců je ubohá:D, mám na vše jen jeden štětec a ani ne všechny druhy, nejlepší co asi mám je od Balea na pudr:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. Štětce RT jsou skvělé! Já mám hodně štětců z Elf a jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  17. Musím ti říct, že tvůj blog se neustála posouvá dopředu! Strašně se mi líbí vzhled, fotky, styl psaní.. všechno! Moc ti držím palce! <3 Jinak k článku - PLH štětce jsem nezkoušela a asi ani zkoušet nebudu, RT mě moc lákají! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  18. Poslední dobou jsem svojí sbírku docela hodně zredukovala a štětce používám dohromady tak 4. Jinak si myslím že nejlepší jsou ty z přirozených štětin a investice se tak opravdu vyplatí.. Zaujaly mne tvoje fotky, jsou fakt super !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡