RECENZE: WELEDA BŘEZOVÝ SPRCHOVÝ PEELING | KRÉM SKIN FOOD

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi dvou produktů značky Weleda, které jsem dostala od blogerky Barušminky z e-shopu Krasa.cz. Pokud vás tato značka zaujala, pustíme se rovnou do toho!:)



Březový sprchový peeling Weleda

Teď tu mám něco pro ty z vás, které příliš neholdujete klasickým peelingům! Ať už z důvodu, že na vás bývají příliš hrubé, nebo vás jejich aplikace třeba jen nebaví :) Produkt bych popsala jako sprchový krém s obsahem drobných peelingových částeček. Ty tvoří voskové perly z karnaubského a včelího vosku, které velmi šetrně odstraní odumřelé kožní buňky a zároveň pokožku vyčistí.
Jak už název napovídá, obsahuje extrakt z listů břízy bělokoré, ricinový olej a meruňkový olej, díky nimž zabraňuje vysušení pokožky. Jako takový bonus bojuje proti celulitidě při intenzivní kúře - při pravidelném používání. Je vhodně aplikovat krouživými pohyby, abyste produkt důkladně vmasírovali :) Parfemace produktu je svěží, přesto poměrně výrazná. 
Musím říci, že tento způsob peelingu je opravdu povedený, jelikož je aplikace svižná. Takže pokud jste si na klasické peelingy nezvykly, tento je pro vás možné řešení :)
Koupit můžete zde za 209,-Kč (150ml).
Březový sprchový peeling Weleda

Většinou je swatch sprchových gelů zbytečný, ale zde jsem udělala výjimku - konzistence je totiž více krémová a chtěla jsem vám udělat představu o peelingový částečkách :)

Březový sprchový peeling Weleda


Weleda krém Skin Food 


Jako další tu mám krém zvaný Skin Food a jak už možná víte z dřívějška, je to můj miláček. Krém obsahuje výtažky z violky, měsíčku, heřmánku, včelí vosk a nechybí ani přírodní oleje. Už jen to složení napovídá, že vaši pokožku krém pořádně zhydratuje :) Neobsahuje syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů. 

Konzistence krému je to, co mě nejvíce překvapilo. Je totiž nádherně máslovitá - můžete vidět na fotce níže. Díky tomu se však krém nevstřebá tak rychle, jak by bylo pohodlné, u tohoto typu krému to však ani nevyžaduji. Nejraději krém používám na suché dlaně a okolí nehtů či na suché lokty. 
Parfemace je velice příjemná, cítím z ní již zmíněné složky, nic chemického. Je výraznější, ale nevtíravá. 
Pokud vás tedy trápí suchá pokožka a chcete ji dodat pořádnou dávku výživy, neváhejte! :) S čistým svědomím mohu říci, že překonal všechny krémy, které jsem doposud vyzkoušela. 

Koupit můžete zde již od 149,-Kč.
Weleda krém Skin Food
Jak vidíte, konzistence je opravdu hutná, což mi vyhovuje.
Weleda krém Skin Food


Zkoušely jste již něco od této značky? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já bych klidně vyzkoušela právě ten univerzální krém :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Od Weledy jsem měla krém, který mi moc nevyhovoval a sprcháč který je super :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. vidím poprvé ale vypadá dobře:) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Weledu miluju, zrovna Skinfoofem jsem teď mazala chodidla! To je takový nejuniverzálnější krém, který mám a mažu s ním úplně všechno. V zimě je to výborný krém na oční okolí. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skin Food mi teď díky tobě přišel, zatím jsem ho vyzkoušela jen jednou (šetřím si ho :D), ale už teď můžu říct, že to určitě bude můj oblíbenec ♥

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Oba produkty jsem zkoušela a byla jsem s nimi spokojená. Skin Food mi ze začátku moc nesedl. Vadila mi jeho vůně, ale postupem času jsem si ho oblíbila. Je to fakt super pomocník!

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡