RECENZE: Soaphoria - Organický kondicionér Nutrieeze

Mám tu pro vás další voňavou recenzi a opět nastal moment, kdy lituji, že se vůně nedá přenášet online! :D Přiznám se, že v popisu a samotném poznání vůní nijak nevynikám, tak vám musí stačit jediné slovo - blaho. No dobře, více v celém článku :P O čem vlastně mluvím? 

Nutrieeze - organický kondicionér na suché a poškozené vlasy

Jelikož se svými suchými vlasy poměrně zápasím a ráda zkouším nové přípravky, rozhodla jsem se pro organický kondicionér značky Soaphoria z e-shopu KrásnáKaždýDen.cz, se kterým jsem navázala spolupráci. Vsadila jsem na něj, protože je to něco, co jsem předtím nikdy nezkoušela a celkově mě produkt dost lákal. 

V čem tkví jeho kouzlo? Díky organickým složkám bambuckého másla a jojobového oleje se vlasy zregenerují do hloubky již po prvním použití. Kombinace éterických olejů, pomeranče červeného, ylang-ylang se vpije do vlasů a nádherně vlasy provoní! Ta vůně je naprosto nádherná, velice příjemná a přes to výrazná. Konzistence kondicionéru je ve zlatém středu, ani příliš tekutá, ani hutná - proto i produkt z lahvičky hezky vytéká, aplikace je tak přesná a svižná. Celkově balení je řešeno velmi kvalitně.

Aplikuje se tedy klasicky do délek, až konečků vlasů po jejich umytí a nechává se působit 2 - 5 minut.  U mých hustších vlasů nechávám působit každý pečující přípravek o něco déle, a tak je výsledek o to více znát. Vlasy mám po něm hezky jemné a nepůsobí krepatě, jako tomu často bývá bez použití vlasové výživy. Vůbec mi vlasy nezatěžuje a ani se mi po něm dříve nezmastí. Myslím si, že pokud chcete zkusit něco nového, co v drogériích jen tak neseženete, tento kondicionér může být vaše řešení! :) Věřím, že si jeho používání budete užívat! V nabídce jsou i jiné druhy tohoto kondicionéru, a to přesně pro váš typ vlasů! :)
Koupit můžete zde za 277,-Kč (250ml)
Soaphoria - Organický kondicionér Nutrieeze recenze
Soaphoria - Organický kondicionér Nutrieeze recenze
 Zde i se všemi označenímiSoaphoria - Organický kondicionér Nutrieeze recenze

Určitě  jste o e-shopu slyšely, že ano? Nejen že nabízí samé skvělé produkty, ale i na balení balíčků si paní Míša dává záležet, nemyslíte? :)  Hned vám to zpříjemní celé rozbalování! ♡ No, třeba si na e-shopu taky vyberete :) 

Soaphoria - Organický kondicionér Nutrieeze recenze krásnákaždýden.cz krasnakazdyden.cz

Znáte e-shop Krásná Každý Den? A používáte přírodní kosmetiku? :) ♡

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já jsem od značky zatím vyzkoušela jen Univerzální balzám Něžný měsíček a zamilovala jsem se. A tohle mě zaujalo ještě více, poslední dobou se svými vlasy bojuju co to jde, ale trošku boj prohrávám, tak jsem si říkala, že zabrouzdám do vod přírodní vlasové péče.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle by se přímo hodilo pro mé vlasy, budu o něm přemýšlet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela, ale docela mě láká jejich malinový olej :) Kondicionér taky vypadá pěkně a vůně musí být nádherná!

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! A Soaphoria nikdy nezklame!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Soaphoria je super, mne sa jej produkty veľmi páčia, len vždy si kúpim niečo iné, keďže Soaphoriu treba objednať cez net :D ale nejaký kondicionér chcem skúsiť, keď miniem zásoby doma :)

    Lavandula diary- Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Eshop znám, přijde mi strašně příjemný :) Možná si z něj jednou něco objednám :) Kondicioner vypadá super, od této značky bych ráda něco vyzkoušela.

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
  7. gratuluji ke spolupráci, o eshopu jsem už slyšela, o kondicioneru ne, ale rozhodně by se mi zamlouval, obzlášť když mám suché vlasy:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡