RECENZE: DERMACOL POWDER EYEBROW SHADOW č. 2 + video swatch


Konečně jsem se dostala k tomu, napsat k tomuto super produktu recenzi! Jedná se o pudrový stín na vyplnění obočí od značky Dermacol a koupila jsem si ho již před měsícem. Je nutné říci, že nákupu vůbec nelituji. V nabídce jsou celkem tři odstíny, jednička je nejsvětlejší, trojka nejtmavší - taková hodně tmavě hnědá, skoro do černa a dvojku jsem si koupila já, což je přirozená hnědá

Začnu obalem, který je naprosto luxusní, hodně povedený a praktický. Jediné, co bych tomu vytkla je, že je hodně náchylné na odření, což už je na fotkách trošku vidět. Má šroubovací víčko, pod kterým se skrývá kuželovitý houbičkový aplikátor. V něm se již nachází samotný stín a můžete rovnou aplikovat :) Pokud však máte obočí úzké, raději si před koupí produkt vyzkoušejte, jelikož aplikátor je trošku větší. Na mé obočí je však akorát.
Sama jsem se nejdříve bála, že v aplikátoru bude stínu málo a že aplikace nebude rovnoměrná. Obavy se naštěstí nepotvrdily, po měsíci používání je vše tak, jak má být. Při každém zavírání "tužky" se totiž aplikátor posune dovnitř, a tím nový pudr do aplikátoru nabere. 

U produktů na obočí hraje největší roli odstín a mnohdy najít ten přirozený není příliš lehké. Tady se však nemusíte bát, všechny odstíny se mi zdají velmi přirozené, bez nežádoucích podtónů. Je to krásná hnědá, velice podobná mému přirozenému obočí. Ráda bych však vyzkoušela i tmavší odstín. Tím, že má houbičkový aplikátor docílíte jemného vzhledu - žádné ostré kontury, jako je tomu při vyplnění tužkou a navíc je aplikace vážně rychlá!
Co se týče pigmentace, ta je velice obstojná, již jedním tahem vytvoříte viditelnou linii. Není však až tak vysoká, abyste se musely bát, že to přeženete. Na obočí vydrží opravdu dlouho - pokud tomu tedy jinak nepomůžete :D Nemám s výdrží žádný problém. 

Pokud tedy sháníte něco šikovného na výplň obočí, navíc v opravdu povedeném odstínu, mohu jedině doporučit!
Koupit můžete například zde za 164,- Kč.

↓↓↓


Oftalmologicky testováno, voděodolné, neobsahuje parabeny, lanolin, parafín,parfém a palmový olej



Jinak zrovna včera jsem si barvila obočí na tmavě hnědo a ráda bych vám o tom napsala článek, pokud byste chtěly! Určitě mi dejte vědět! :)

před / po
A pro představu i krátké video :)


Zaujal vás tento produkt? :)

You May Also Like

15 komentářů

  1. Tento produkt ma ako jeden z mála od značky Dermacol skutočne veľmi zaujal a určite sa naň pôjdem pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tužka dělá parádní obočí! :) Akorát u sebe bych se bála, že aplikátor je přeci jenom větší, než bych potřebovala..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. hezké video :)) já mám od dermacolu klasickou tužku na obočí taky v odstínu 2 a barva je super i se s ní dobře pracuje :) ale tenhle hrot nebo jak to nazvat, mi příjde hrozně mohutný a mám radši preciznější úpravu :)
    Esthe Jones

    OdpovědětVymazat
  4. Produkt vypadá zajímavě, nejspíš si ho taky seženu, nic takovéhleho nemám :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Tento produkt si myslím že bude stát za to! :) Už jsem se po něm dívala
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Musim říci ze v drogérii bych kolem produktu jen prošla, tobě ale děla krásné obočí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě dej článek na obočí, jsem moc zvědavá! :) Mimochodem, neočekávala bych od Dermacolu dobrý produkt na obočí, ale myslím, že tady zabodoval :) Vypadá to pěkně :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych se bála toho aplikátoru, že bude fakt velký, ale hádám, že by mi taky vyhovoval, mám tlusté obočí :) Vypadá to na moc fajn produkt!

    OdpovědětVymazat
  9. Mňa pri takýchto produktoch desí aplikátor, pretože mám pocit, že urobí príliš výrazné obočie :) Tento produkt však vyzerá veľmi zaujímavo, najmä tá farba :) Budem sa naň musieť pozrieť :)

    http://ardnaxelaslife.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. vyzerá to zaujímavo ale ja sa bojím žeby som si pomaľovala ešte aj kožu okolo :D ale skúsim sa nato pozrieť :)

    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho doma a taky chystám recenzi, každopádně ta tvoje je super!

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  12. to videjko k tomu je super :) vieme si to oveľa lepšie predstaviť :) a je krátke, stručné čo je tiež super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  13. Tak toto ma hrozne zaujalo,konečne niečo fajn od Dermacolu. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. To videjko je super! Pěkné fotky, super článek! O tomto jsem slyšela, ale moc mě to neláká, zůstanu zatím u klasického vosku na obočí :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡