MAKEUP PODLE: PRETTY LITTLE LIARS

Tento článek jsem tu chtěla zveřejnit již delší dobu, ale čas nastal až teď :) Na Instagramu profilu značky Frais Monde probíhala soutěž, kdy jste měly za úkol co nejlépe napodobit makeup právě představitelek seriálu Pretty little liars.  Přiznám se, že jsem seriál nikdy neviděla, a tak jsem vycházela čistě z různých promo fotek :) Jelikož jsem tu dlouho nepřidala žádnou makeup inspiraci, vznikl dnešní článek :) 

Look Aria Montgomery
Řekla bych, že tento look se mi povedl ze všech nejlépe a mám z něj dobrý pocit :) Udělala jsem výraznější kouřovky a spodní víčko (chceteli vodní linku), jsem projasnila tělovou tužkou od Essence, která je mimochodem opravdu dobrá! U kouřovek nanesu jen zlehka tmavší stín i na spodní linii řas. Vnitřní koutek jsem projasnila světlým stínem a nešetřila jsem ani na řasence. U tohoto looku jsem vsadila na umělé řasy, abych se co nejvíce přiblížila představitelce Arii :) Co se týče rtěnky, tady jsem vsadila na klasickou tělovou, ale především na lesk na rty. Konkrétní produkty vám asi přesně nenapíšu, protože hodně ráda kombinuji, ale vystačíte si s klasickou paletkou tělových, hnědých stínů (já mám od MUR - girl panic a NYX dream catcher - stormy skies). U tohoto looku pro mě bylo taky důležité vyplnit a zvýraznit obočí, protože sama ho mám poměrně řidké. Super pomocník je pudrový stín na obočí od L'oreal. Nakonec nezapomeňte na rozjasňovač a bronzer, kterým nemusíte příliš šetřit :) Jinak na této fotce jsem měla nabarvené vlasy, které jsem si vážně užívala.

MAKEUP PODLE: PRETTY LITTLE LIARS Aria Montgomery makeup inspired


Look Emily Fields

Tento look se nesl v ducho přirozenosti. Jak můžete vidět, s líčením jsem poměrně šetřila. I zde jsem udělala kouřové líčení, ale velmi nenápadné. Poté jsem nanesla už jen řasenku a spodní víčko opět projasnila. Obočí jsem dodala jen tvar micro tužkou, až tak výrazně jako u předchozího looku jsem ho nevyplňovala. Obličej jsem zahřála bronzerem, opět spíše jemně a snažila jsem se i trochu vykonturovat nos. na rty jsem nanesla lesk a měla jsem hotovo, nic složitého :) Jo a natočila jsem si žehličkou vlasy, hehe :)

MAKEUP PODLE: PRETTY LITTLE LIARS Emily Fields makeup inspired

Look Spencer Hastings

S tímto lookem jsem soutěžila jako první a zpětně mohu říci, že s ním nejsem moc spokojená :D Nelíbí se mi, jak jsem vyřešila líčení spodního víčka, dělá mi hrozné kruhy pod očima. Nicméně, zde jsem vsadila na výraznější tmavé orámování, ale stále nic ostrého. Postup je celkem podobný těm předchozím - jemné kouřovky, řasenka, lesk na rty a trochu zvýraznit obočí :) Jak říkám, příště bych to udělala jinak :) 

MAKEUP PODLE: PRETTY LITTLE LIARS Spencer Hastings makeup inspired

Look Hanna Marin 

Tento look patří k těm, které mě bavily nejvíc a s tímto jsem i vyhrála, za což jsem opravdu moc vděčná. Jak asi vidíte, v programu jsem si zesvětlila vlasy, abych dodala na jemnosti celého vzhledu. Vsadila jsem na výrazné orámování oka, avšak vyhla jsem se vnitřnímu koutku, abych oko příliš "neuzavřela". Použila jsem jen světle hnědý, velmi nenápadný stín k vnějšímu koutku, abych dodala trochu barvy. Musela jsem také vsadit na vykreslení obočí hnědým stínem právě na obočí od L'oreal a micro tužkou od NYX. Vše jsem doplnila opět světlou rtěnkou s leskem. Aby byl look správně svěží, lehké bronzování jsem doplnila růžovou tvářenkou Bitten od NYX.

MAKEUP PODLE: PRETTY LITTLE LIARS Hanna Marin makeup inspired

Jak se vám moje líčení líbí? Budu ráda za vaše komentáře :) ♡

You May Also Like

22 komentářů

  1. tak toto je super! :) pri každej fotke som si povedala že na túto sa úplne podobáš, potom že nie nie,na túto :D a vyšlo mi to tak pri každej fotke :) veľmi pekne si to vystihla a nalíčila sa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení jsou skvělá :3 Nejvíce se mi líbí Aria :3
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Teda tak to se ti opravdu povedlo! Nejvíc ti podle mě sedla Aria, krása! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi všechny Tvoje líčení, nejvíce look Aria :). A je super, že jsi s jedním lookem vyhrála, gratuluju :). Já jsem seriál začala sledovat právě kvůli té soutěži, už dříve jsem o něm četla, ale nikdy jsem si ho nepustila. Byla jsem nemocná, tak jsem shlédla hned 2 série, no teď zase není času nazbyt, tak další díly čekají :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok, páčia sa mi všetky líčenia, no najviac asi Aria a práve ju mám aj v PLL najradšej. ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny jsou moc povedené, ale Aria se mi líbí nejvíc a myslím, že k tobě i nejvíc sedí :) Gratuluji k výhře :)

    Bambielle

    OdpovědětVymazat
  7. Paráda! Všetky looky sa ti krásne vydarili, ale ten prvý je top, moc ti pristane :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné, jsi moc šikovná :) Nejvíc se mi líbí Aria a Emily :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  9. Všechna líčení se ti moc povedla! :) Hlavně to první je naprosto TOP!

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Wau! Všetko to je naprosto úžasné! Aj keď sú tie líčenia na prvý pohľad rovnaké, tak každé má svoje čaro :D Moc sa ti to podarilo ♥ Pokračuj v tomto :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  11. Na Ariu a Emily sa moc podobáš!♥ pll ja sledujem a veľmi sa ti to podarilo :)
    Orlling

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek, líčení se ti povedlo.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten prvý je jednoznačne NAJ!! A máš tam skvelé vlasy :3
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné, sluší ti to :) nejvíc se mi líbí to první :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jééj tak ten make-up sa ti veľmi podaril. Si krásna.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  16. přijde mi, že se ti vše povedlo, ale nejvíc ti je podobná líčením i typově Aria. Jinak se mi líbí, jak se tváříš na poslední fotce u líčení Hanny, na té fotografii vlevo, ten výraz je ji podobný :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡