DESIGNOVÉ KOŠILOVÉ RAMÍNKO MEKKO

Dám teď svému blogu chvilku klidu od kosmetických recenzí a představím vám naprosto základní věc, přesto v originální podobě. Dnes to tedy bude pro milovníky jedinečnosti, kvality a ruční výroby. Dostala jsem možnost vybrat si produkt z e-shopu Mekko-store.cz, který nabízí právě šatní ramínka.
 Mekko je výrobcem šatních ramínek. Zakládáme si na kvalitě z masivního dřeva. Jsme pyšní, že naše ramínka budou sloužit generacím. Snažíme se navázat na tradici prvorepublikové výroby, která si zakládala na vysoké estetické a užitné hodnotě a dlouhé životnosti výrobku.
Jakožto dcera mistra republiky v žehlení košil jsem si vybrala pánské košilové ramínko z bukového dřeva. Teď to myslím samozřejmě ze srandy, ale je to tak! :D:) Konkrétně je z kolekce Kaamos, má odolné lakování a navíc kalhotovou tyč, která je potažena semišem - díky tomu kalhoty nijak nesjíždí. Hák má v horním oblouku plochý profil, který zajistí, že budou ramínka na tyči ve skříni pěkně vyrovnaná. Díky robustnímu provedení navíc háky perfektně drží tvar i po dlouhotrvajícím používání. Na každé ramínko máte také 3 roky záruku, což se samozřejmě hodí. 
Jelikož se jedná o ruční výrobu a každé ramínko bude mít lehce odlišnou strukturu dřeva, máte tak jistotu, že každé ramínko je originálem.

pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO

Překvapená jsem byla již při převzetí zásilky. Ramínko mi bylo posláno ve velké krabici, pečlivě vystlané kartónem, a tak velmi dobře ochráněno před možným poškozením.K němu dostanete navíc moc hezké psaní a návod k použití - respektive správnému použití. Krabice mimochodem velice zaujala i mou kočičku :) 

V nabídce jsou samozřejmě nejrůznější typy ramínek, záleží na vašich potřebách :) Myslím si, že právě tento produkt je vhodný jako dárek pro náročného uživatele, který si potrpí na kvalitě a originalitě. Navíc, pokud má třeba vám blízký muž drahé košile či obleky, není příliš ideální je mít na nekvalitních ramínkách, protože se mohou brzy zničit. Jednoznačně tedy doporučuji třeba právě tyto - jako dárek určitě přijdou vhod! :) Z toho důvodu také moc ráda e-shop představuji vám, ráda podpořím kvalitní zpracování a originalitu na našem trhu.
Košilové ramínko můžete koupit zde za 189,-Kč.

pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO
 ↓ Více

Tyč se semišem na fotce držím nahoře, jinak je volně pojízdná - vložíte mezi ně kalhoty a ty pak drží na správném místě :)
pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO
pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO

 Po vybalení z krabice :) Jinak na sluníčku se zdá být ramínko světlé, v reálu odpovídá spíše fotkám níže.
pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO
pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO
pánské košilové ramínko z bukového dřeva MEKKO


Tak co, zaujalo vás? Také rádi dáváte předsnost originálním a kvalitním produktům? :)


You May Also Like

8 komentářů

  1. Dávam prednosť kvalite a designu, ale mám radšej menej masívne vešiaky.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, každý věšák je dělaný podle svého určení - přesto je tento poměrně tenký a nezabere moc místa ve skříni :)

      Vymazat
  2. Raminko vypada hezky a libi se mi celkova myslenka eshopu. Jako darek pekne, ale ja si planuji pri prestavbe pokoje poridit do skrine vsechna raminka stejna a to bych se tady asi nedoplatila :D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Raminko vypada hezky a libi se mi celkova myslenka eshopu. Jako darek pekne, ale ja si planuji pri prestavbe pokoje poridit do skrine vsechna raminka stejna a to bych se tady asi nedoplatila :D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasný, se svým počtem oblečení bych se také nedoplatila :D Jak píši ve článku, ideální je to právě na nějaké dražší kousky, kde je nutné, aby se neprověsily a jinak se nezničily špatným tvarem ramínka :)
      Pro tátu, nebo třeba přítele je to super dárek :)

      Vymazat
  4. Vypadá fakt nádherně a luxusně :) I cena mě celkem překvapila, čekala bych, že bude ještě mnohem dražší, ale přeci jenom, kdybych teď měla vyměnit všechny svoje ramínka, nejspíš by na ně padly všechny moje úspory :D

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. designově ramínko vypadá skvěle a originální a ručně dělané věci bych také podporovala, ale na mě osobně trošku drahé. Jako dárek by se hodilo, ale řekla bych buď na ty drahé obleky, ale to spíš ne jako dárek, ale jentak zainvestovat a nebo pro někoho, kdo se fakt vyzná a potrpí si na luxusnějších a kvalitnějších věcech. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡