SALOOS: HOJIVÝ AROMA ROLL-ON TEA TREE

Který produkt by neměl chybět v dámské kabelce? Pudr, rtěnka, krém?.. Ne! Hojivý roll-on od značky Saloos! :) Kdybych ho měla dřív, určitě bych si ušetřila mnoho nepříjemností. Co ten záhadný produkt vlastně je? Čtěte dále :)

Značka Saloos

Saloos je česká značka, která se od roku 1993 vypracovala na největšího českého výrobce certifikované přírodní biokosmetiky. Zakládá si na tom, že naše výrobky obsahují nejvyšší možný podíl čistých přírodních látek. Neobsahují syntetické parfemace, konzervanty ani barviva. Kosmetika nevyvolává alergické reakce a je vhodná pro všechny typy pleti.

Aroma roll-on Tea tree

Jedná se o praktický a velmi užitečný přírodní aroma roll-on z bio jojobového oleje a vysokým obsahem esenciálního oleje tea tree. O esenciálním oleji tea tree je obecně známo, že má antimikrobiální účinky. Roll-on má velmi všestrané využití - je vhodný k péči o problematickou , zanícenou a aknózní pleť, po zhojených drobných poraněních, oparech a bodnutí hmyzem. Osobně jej využívám právě lokálně na akné, na které bohužel trpím. Musím říci, že lepšího pomocníka jsem si nemohla přát! :) Akné se mi zklidnilo mnohem rychleji a nenabralo nevzhlednou podobu.

Na tomto produktu, kromě jeho účinků, oceňuji nejvíce jeho způsob nanášení. Díky kuličce nanesete olej přímo na místo, nemusíte se ho tedy vůbec nakapat na ruce, a tak je aplikace velmi svižná. Stačí jedno dvě přejetí a máte hotovo :) Navíc je lahvička poměrně malá, a tak ho můžete mít vždy s sebou ve své tašce.  Řekla bych, že má poměrně výrazné aroma, avšak stále moc příjemné a nevadí mi. 
Celkový obsah je 9ml, což se může zdát málo, ale věřte, že vám vydrží neskutečně dlouho. Takový produkt se určitě neztratí a uvidíte, že se vám bude hodit! :)
Koupit můžete například zde za 96,-Kč.

SALOOS: HOJIVÝ AROMA ROLL-ON TEA TREE

SALOOS: HOJIVÝ AROMA ROLL-ON TEA TREE
SALOOS: HOJIVÝ AROMA ROLL-ON TEA TREE

Používáte nějaké oleje? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Saloos mám hodně ráda, ale o tomto produktu jsem ještě neslyšela. Chyba, musím si ho rozhodně pořídit. Díky za tip.

    Radu

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle asi neseženu v drogerce nebo jo? Takový pomocníček by se mi dost hodil, na akné sem tam taky trpím a na opary jakbysmet, takže všechno, co urychlí hojení, uvítám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli v drogérce, to netuším. Mají ho ale i na parfums, jestli to bude pro tebe pohodlnější :)
      http://www.parfums.cz/saloos/aroma-roll-on-hojivy-roll-on/

      Vymazat
  3. Něco takového už delší dobu sháním :) Děkuji moc za tip! Občas by se mi opravdu dost hodil :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Tea Tree olejíček zbožňuji :) Já jinak mimo tento používám arganový a marocký olej na vlasy..

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Olejicek vyzera zaujimavo, takyto pomocnik by sa mi hodil. A cena vyzera tiez velmi prijemne :) chcela som si kupit vodicku na akne od clinique, ale ta je 4x drahsia. Dostala si ma do rozpakov, teraz neviem ktory si vziat :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos roll-ony jsou super! tento musím vyzkoušet.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Na akné sice netrpím, ale brousím si zuby na jejich roll on vanilka - levandule :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsem potřebovala! Díky za tip :) už mě nebaví lahvičky, který se nedaj vzít s sebou a často se vylejvaj. Tohle asi bude to pravý pro mě

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá naprosto skvěle, určitě se po roll-onu podívám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám tento produkt ve verzi sladké spaní. Voní nádherně! Tuto verzi bych si ráda pořídila. Zajímalo by mě, jaké účinky by měl roll-on na moje akné.

    My August 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡