RECENZE: MANUFAKTURA - PLEŤOVÝ OLEJOVÝ ELIXÍR

Přeji úspěšný start do nového týdne! Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na poměrně zajímavý produkt z pečujicí kosmetiky od značky Manufaktura.
Pokud sledujete více blogerek, tak už možná tušíte, že jsem tento produkt dostala v rámci výzvy pro Blogerky.cz. Dle mého názoru není vůbec od věci si přečíst více recenzí, ne každému výrobek vyhovuje stejně :) Jestli vás tedy zajímá, jak olejíček vyhovuje mně, pokračujte dále! :)

SLOŽENÍ

Nejdříve vám produkt představím, jedná se tedy o pleťový elixír, který je složen z řady rostlinných olejů - šípkového, jojobového, avokádového, makadamiového a slunečnicového. Dále obsahuje výtažek ze sedmikrásky a rozmarýnu, vitamín E a koenzym Q10. Olejíček je vhodný spíše pro sušší pleť, včetně pleti citlivé. Pro mastnou pleť bych asi doporučila jiný typ hydratačního produktu. Ráda bych zmínila velice jemnou a krásnou parfemaci, která je bezalergenní, což jako alergik na kvítky a stromy jedině oceńuji :D :)) 

BALENÍ
Velice se mi líbí samotné balení a skleněná lahvička produktu. Myslím si, že i tento faktor může ovlivnit vaše pravidelní používání - taky to tak máte? :) Dávkuje se velmi jednoduše pomocí pipety. Aplikuji tak, že si malé množství nakápnu na prst a následně roztírám do pleti. Žádného nepořádku kolem se nemusíte vůbec bát, aplikace je přesná.
APLIKACE
Měla jsem to štěstí a přípravek jsem testovala v různých klimatických podmínkách. Vzala jsem si ho s sebou na sever Polska, kde bylo poněkud chladněji, než tady v Brně. Aplikovala jsem vždy před spaním a ráno jsem cítila příjemné vyhlazení a pružnost. Když jsem ovšem přípravek používala doma, ráno jsem se probouzela s příliš mastnou, opocenou pletí - to však není nedostatek olejíčku, ale těch veder, která panují :D Z toho důvodu bude tento produkt must have v chladnějších dnech a měsících. Také mi velice hezky působí na suchá místa, která se po použití hezky vytratí. 

HODNOCENÍ
Jak už jsem psala výše, doporučila bych produkt pro suchou pleť a pro maximálně příjemný výsledek použití v chladnějších dnech (pokud tedy máte doma 30°, jako já). Efekt je poté mnohem více znát a používání si budete užívat. Podobný produkt jsem v minulosti neměla možnost vyzkoušet, a tak nemohu srovnávat. Nicméně si myslím, že tento olejíček je opravdu povedený a rozhodně stojí za vyzkoušení.
Koupit můžete > zde <
MANUFAKTURA - PLEŤOVÝ OLEJOVÝ ELIXÍR


MANUFAKTURA - PLEŤOVÝ OLEJOVÝ ELIXÍR
MANUFAKTURA - PLEŤOVÝ OLEJOVÝ ELIXÍR aplikátor
 Oceňuji i celé složení produktu na krabičce i samotném oleji
MANUFAKTURA - PLEŤOVÝ OLEJOVÝ ELIXÍR složení

 Zkoušely jste podobný produkt? Zaujala vás Manufaktura? :)



You May Also Like

9 komentářů

  1. jé ty jsi ho také zkoušela?:) já o něm psala tak před třemi dny recenzi, je úplně skvělý! příjemný na pokožce a krásně voní:3

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na tvůj článek kouknu! Ta vůně je vážně moc příjemná :)

      Vymazat
  2. Já jsem z něj přímo unešená!!!! Olejíčky miluju a na tenhle jsem se moc těšila :)) Jsem do něj zamilovaná, jediné mínus je u mě v podobě dávkování, či li v podobě kapátka, ale i to se dá přežít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zbožňuji výrobky od Manufaktury. Bohužel mám mastnou pleť, takže tento produkt nebude můj šálek čaje.. Ale Manufakturu vychvaluji kde můžu :) Nejradši mám asi sprchové gely a krémy na ruce.
    http://spice-of-life.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dříve mě oleje míjeli, ale teď je používám velmi ráda.. Tenhle vypadá hodně lákavě.

    OdpovědětVymazat
  5. Balení je opravdu rozkošné! :) Nejspíš si ho nadělím pod stromeček, v zimě mám vždy suchou pleť..
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež ho testujem a mojej pleti veľmi sadol. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Zase se Ti poštěstilo :D to je super
    Olejíček bych určitě ráda vyzkoušela, teď na pleť používám makový olej od Havlíkovy přírodní apotéky

    OdpovědětVymazat
  8. uz dlouho mam chut nejaky podobny olej vyzkouset, supr!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡