PHOTOGRAPHY: INSTALIFE #3 + VÝZVA

Co takhle oddechový příspěvek plný fotek? Já takové články opravdu můžu! :) Řekla jsem si, že můj blog potřebuje chvilku pohov od svého obvyklého režimu, a tak jsem připravila 10 fotek, které jste mohli vidět na mém Intagramu. Nefotím žádné profi fotky (bohužel), ale i přesto mě to baví - hlavně to upravování :) Jak jste na tom s fotočlánky či Instagramem vy? :)

A pozor, novinka! Pokud mě sledujete na Facebooku, tak už asi víte. Založila jsem nový Instagram profil zvaný NewInCZ a je věnovaný nejen všem blogerkám! Funguje na principu repostu, tzn., že tento profil označíte u své "new in" fotky a já ji zveřejním na NewInCZ účtu i s vaším nickem! Byla bych opravdu moc vděčná, kdybyste mě podpořili sledováním a označováním, pokud se to rozjede, byla by to super vzájemná propagace, co říkáte? :) A zároveň děkuji blogerkám, které mě již označují! :))

| Můj INSTAGRAM  | NewInCZ INSTAGRAM 

Instagram macrons
Makronky, které jsem dostala spolu se silonkami od Pentishop.cz - úžasný dáreček, takové maličkosti vždycky potěší! Celkově je tato fotka taková novinková, lak s bláznivými třpytkami a úžasný elegantní brýle, určitě vám o nich ještě napíši! ♡

Mám rozečtenou knížku od Jana Markela, která má za úkol pomoci při psaní článků a tvorbě blogu celkově. Alespoň já si tyto rady vztahuji k sobě a svému blogu - knížka je velmi čtivá a zajímavá :)


Instagram kniha prodej svoje know how jan markel
S příchodem léta a zvýšenému riziku žloutenky v Brně, jsem neodolala a koupila si antibakteriální gely od Bath & Bodyworks - voňavá záležitost :)
bath & bodyworks antibakteriální gel copacabana coconut limoncello
 Při rozbalení nové peřiny mi ji musela moje kočička řádně zkontrolovat - klasika :)
Instagram britská tečkovaná kočka
Konečně jsem vyzkoušela zmrzlinu Božský kopeček, z trucku cukrárny Tutti Frutti - najdete ho na Zelném Trhu a je totálně dokonalá! 100% doporučuji! :)
Instagram božský kopeček cukrárna tutti frutti brno
Objevila jsem aplikaci Prisma a hned jsem v ní musela upravit pár fotek :D Je to dobrá sranda a zpestření, klidně vyzkoušejte :)
Instagram prisma zapletený cop
Na tátovi narozeniny jsme byli v restauraci Noem Arch. Zážitek opravdu zajímavý, jelikož se jedná o luxusnější podnik. Šli jsme tam procházkou pěšky a zároveň s námi vjíždělo k budově nějaký Ferrari - no na takovej luxus si vážně nezvyknu :) Všechno jídlo na mě bylo příliš kořeněné, takže jsem se moc nenajedla :D Interiér a hlavně zahrádka byla taktéž velmi krásná.
Instagram restaurace noem arch brno
Procházka s rodinou kolem brněnské přehrady - ve vedrech nic moc, zvlášť, když se neplánujete koupat :D :) Výhled to byl ale moc krásný!
Instagram brněnská přehrada
Nakonec fotka ze včerejška - můj první růžovej shaker, jupíí :D Obvykle na barvičky fakt nejsem, ale tomuto jsem neodolala. A může začít menší #fiteverythink éra.
Instagram sportovní outfit blogerek
S přítelem jsme si udělali pohodový večer a to se neobejde bez jídla :) Uvařili jsme si kuřecí maso a k tomu přidali jen trošku zeleniny a sýrů - mňamka! V pozadí gin s tonickem, na který měl přítel tolik chuť :D :))
Instagram caesar salát


Máte rádi tento typ článků? :)
Mějte se krásně!

You May Also Like

11 komentářů

  1. Máš roztomilou kočičku. :) Jinak krásné fotky a ten nápad s tím instagramem je super! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou super! :) Zaujala mě knížka, tu bych si docela ráda přečetla :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ten nápad s insta je úplne úžasný!:) a skvelé fotky, takéto články mám rada. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten shaker mám taky a úplně ho zbožňuju <3 a ten nápad s vzájemnou propagací je super, věřím, že se to rozjede! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento typ článků mám ráda moc :) A máme zřejmě stejný shaker

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! Já sama mám růžových shakerů až až 😂

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  7. Makronky vyzerajú úžasne ♥ Tie antibakteriálne gély vyzerajú a tá mačka je úžasná ! ♥ Prisma som objavila aj ja a dávam tam všetky fotky :D jedlo vyzerá skvelo, museli ste si pochutiť:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  8. tento typ článků mám ráda, na instagram jsem se podívala, časem se asi také přidám :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡