KOSMETICKÝ WISHLIST

Dnes tu mám snad poprvé kosmetický wishlist! Obsahuje produkty, které chci již delší dobu a pořád jsou mým snem a touhou. Vy mi můžete do komentářů napsat, po kterém kosmetickém produktu toužíte vy! Tak se do toho hned pustím! :) 
KOSMETICKÝ WISHLIST the balm dermacol sally hansen
1. Tento produkt už sice používám, ale nedám na něj dopustit! Psala jsem vám o něm nedávno recenzi. Jedná se o zpevňující lak na nehty od značky Sally Hansen a je bezkonkurenční. Nehty zpevní již v jedné vrstvě a jsou tak o 89% pevnější, než kdybyste žádný lak neměly :) No, přečtěte si recenzi :) Bohužel už je v posledním stádiu a potřebuji nový.

2. Mary-Lou Manizer od TheBalm - dosti známá záležitost. Nikdy předtím jsem nechápala, jak může někdo dát za rozjasňovač takový peníze, ale poslední dobou si aplikaci práce tohoto typu produktu opravdu užívám! Proto bych tento vychvalovaný chtěla také vyzkoušet! :) 

3. Parfém Yves Saint Laurent Black Opium. Jak to jen říct no.. pro mě je to až příliš drahá záležitost, ale ta vůně! Stále dopotřebovávám svůj Lancome Midnight RoseGiorgio Armani Acqua di Gioia - jsou to moje srdcovky, ale tento je prostě úplně jiný a svým způsobem podmanivý. Není to tedy přímo produkt, který bych potřebovala a brzy si ho koupila, ale v budoucnu bych ho určitě ráda měla. Zkoušela jste ho některá? :)

4. Dalším produktem od TheBalm je rovněž dobře známý bronzer, Bahama mama. Většina bronzerů co mám, má odstín hodně do oranžova a není to prostě ono. Když jsem tento bronzer nedávno zkusila swatchnout, měla jsem jasno! :D Má opravdu nádherný až hnědý odstín, nedělá žádné odlesky či podobně. Myslím si, že do této značky se vyplatí investovat - aspoň doufám :) 

5. Nakonec tu mám už splněné přání, a to stín na obočí značky Dermacol. Koupila jsem si ho včera v odstínu č.2, který je pro mě celkem ideální. Chtěla bych mít ale i odstín 3, abych mohla oba dva kombinovat. Viděla jsem ho v drogérii Teta, Rossmann za 199,-Kč, ale když jsem se podívala dnes na notino.cz, mají ho tam za 159,-, což je příjemné, pokud chcete ušetřit nějaké ty penízky. Určitě vám o něm napíši recenzi, zatím to vypadá nadějně! :)


Jaký je váš vysněný produkt? :) 


You May Also Like

13 komentářů

  1. Super wishlist, přeju ti, aby jsi si z něj co nejvíce věcí pořídila :)
    Já momentálně z kosmetiky ani po ničem netoužím, ale určitě bych nepohrdla parfémem od Giorgio Armaniho - Sí, ta moje mi už pomalu dochází, tak abych měla do zásoby :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna od thebam testuji nějakou várku produktů, protože je nově v Douglas. Ale rozjasňovač mám už dlouho a používám ho prakticky při každém líčení a asi to už bude nějaký ten pátek, kdy jsem naposledy použila nějaký jiný. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Black opium bych někdy ráda zkusila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Black opium mi voní krásně, je to super vůně, ale taky ji (ještě) nemám.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný wishlist, bronzer a parfém mám na svém wishlistu taky :) A Mary-Lou je skvělá, taky jsem si nejdřív myslela, že zrovna do rozjasňovače není potřeba tolik investovat, ale teď už si to rozhodně nemyslím a nedám na ní dopustit :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozne me zaujal ten zpevňující lak na nehty, jelikož se mi hrozne lámou. Je cenově přijatelný?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jukni na odkaz na konci článku, stojí kolem 100-200 :) Ale jeden mi vydržel skoro rok, takže se určitě vyplatí!

      Vymazat
  7. Ten zpevňující lak jsem si tento týden pořídila a už ho mám na nehtech. Mám v plánu ho půjčit i mamce, protože ta má větší problém s nehty než já. Jinak rozjasňovač Mary Lou mám taky na wishlistu a už si ho musím pořídit. Moje srdce po něm prahne :D Ten bronzer od theBalm jsem dostala a jsem s něj nadšená. Přesně jak říkáš, není do oranžova, ta hnědá není tak teplná, nemá v sobě třpytky. Je prostě super!

    Vyvolej.to | Památka na celý život

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem opravdu moc ráda, že jsi tak spokojená!! :) Do toho bronzeru určitě půjdu!

      Vymazat
  8. Pekný wishlist. Na mojom wishliste sa tiež nachádza spevňujúci lak od Sally a rozjasňovač.

    NINAVE|GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Super wishlist. Já mám vysněnou paletku, hlavně pořádně velkou, od jaké to bude značky, celkem neřeším, ale bylo by fajn, kdyby od MUR. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Na svém wishlistu mám také nějaký ten produkt od značky TheBalm :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mám doma YSL Black Opium a je naozaj nádherná. No mám len 30 mlitrovú, ale zbožnujeeeem ju ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡