TRIP DO POLSKA #4 | GDAŇSK, GDYNĚ

Pokud mě sledujete na sociálních sítích, určitě jste zaznamenali, že jsem byla opět v Polsku :D Byla jsem tam s přítelem kvůli golfovému turnaji, a tak nám tolik času na objevování nezbylo. I přesto jsme se vydali do nádherných měst Gdyně a Gdaňsk, které leží půl hodinky jízdy od sebe.

Jestli se vám nechce příliš číst, můžete se pokochat videem (nemluveným), a nebo fotkami. Lepší představu však získáte z videa. Jak už jsem psala na facebooku, v Gdyni jsem natáčela nádherný přístav, avšak můj "chytrý" telefon nic neuložil - to chceš. 

Zdroj originální fotky >zde<
Když se řekne Polsko, mnoha lidem se hned vybaví nekvalita, prošlý potraviny a nevím co ještě. I já jsem toto měla v sobě vsugerované, dokud jsem Polsko nenavštívila sama. Musím říci, že jsem se snad lépe tady v Česku ještě nenajedla (no dobře, asi jak kde). Jejich pečivo - naprostý porno, saláty, steaky.. och. A to že jsem projela už snad všechna možná polská města. Co se týče architektury, připadá mi v mnoha městech dosti podobná, ale právě Gdaňsk je naprostá dokonalost. Jinak jeli jsme sem autem, přespali v Katovicích a jeli dále na sever. Dvě noci jsme strávili v městečku Wejherowo, které bylo blízko golfu, a po turnaji jsme se vydali do Gdaňsku, kde jsme přespali. V historickém centru jsou nádherné, barevné domečky a byla to radost pohledět. Byli jsme ubytovaní na okraji města s výhledem a ano, v dáli byly paneláky a tak, ale kde nejsou :D Do města jsme se vydali v podvečer a další ráno odjížděli, takže jsme toho moc nestihli, i přesto jsme byli okouzleni. Milovníci malých kavárniček si také příjdou na své. A ještě na závěr, Gdaňsk je město plné koček, takže pokud jste kočičí maniak jako já, užijete si :D :) 
Pokud se tímto směrem vydáte, určitě se tam jeďte podívat, stojí to za to! :) 


GDYNĚ








KLUBOVNA SIERRA GOLF CLUBU

GDAŇSK






 Romantička :)

A jak už je mým zvykem, opět nějaký bonusovky z golfu :D Takhle to dopadá, když vám úplně nevýjde předpověď a máte s sebou jenom bomber místo sportovního oblečení :D .. a potom totálně zmoknete


Doufám, že se vám záběry líbí :)  Určitě mi dejte vědět, jestli jste už v Polsku byli, nebo byste se tam chtěli podívat ♡

You May Also Like

17 komentářů

  1. Krasne fotky i video, ja byla v Polsku jen jednou a to na vymennem pobytu se skolou. No, skolni jidelny tam lepsi nez u nas nejsou a jidlo jinde jsem bohuzel nemela moznost ochutnat :-D Ale urcite bych se tam rada jeste nekdy zajela podivat :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne fotky i video, ja byla v Polsku jen jednou a to na vymennem pobytu se skolou. No, skolni jidelny tam lepsi nez u nas nejsou a jidlo jinde jsem bohuzel nemela moznost ochutnat :-D Ale urcite bych se tam rada jeste nekdy zajela podivat :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky a kdybys nenapsal, že je to z Polska, tak by mě to ani nenapadlo.

    Fingers Up 2016

    OdpovědětVymazat
  4. No, jak píšeš. Taky si představuji pod názvem Polsko to samé, co sis představovala ty, ale vypadá, že tam může být opravdu nádherně. V Polsku jsem ještě nebyla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to tam krásně, Polsko miluje moje kamarádka a už asi vím proč :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Polsko moc ráda a ráda se tam vracím. A souhlasím s tím, že se tam dá opravdu dobře najíst!:) A krásné fotky, hlavně ty z golfu mi jsou blízké, protože jsem taky hrála.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je krása! Mojou srdcovkou je Krakow, ten je teda kúzelný ♥
    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já si třeba prošlý potravinu a nekvalitní zboží nepředstavím. V Polsku je spoustu nádherných míst, které bych chtěla navštívit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jedině dobře! :) Bohužel ale ten předsudek tady je, no..

      Vymazat
  9. Ty předsudky bohužel pořád dost trvají no, Polsko není zrovna oblíbenou destinací, ale jak píšeš - je super se na to vykašlat a prostě tam jet a pak být příjemně překvapená. Snad nám ten Krakow vyjde, věřím, že se nám tam bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  10. One time i was in Gdyne and it was soo wonderful!

    Love,
    Cherifa
    www.curlsallover.com

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělým tam jsem ještě nebyla. Ale Polsko se mi obecně hodně líbí. Byla jsem ve Varšavě a tam to bylo nádherný!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡