TIP: ČAJOVÉ OSVĚŽENÍ

Taky v létě milujete popíjení nejrůznějších drinků? Kdo by nemiloval, že? :) Dnes bych vám ráda představila několik čajů, které jsem dostala. Právě tak akorát vychlazený čaj si dám totiž mnohem raději, než kdejaké sladké pití! Dokáže nádherně osvěžit, především zahnat žízeň a ještě si pochutnáte :) 

Čaje Løv Organic jsou inspirovány Skandinávií i jejich moderním způsobem života. Porcované čaje jsou baleny v sáčcích vyrobených z mušelínu (materiál ze škrobu rostlin, není ošetřen chlórem, neobsahuje svorky ani lepidlo) a krabičky jsou z recyklovatelného kartonu. Mám dárkový set Breakfast, který obsahuje čaje Lovely Morning, Lov is Pure a Earl Grey a všechny jsou ze zeleného čaje. Musím říci, že samotné balení vypadá naprosto úžasně a  nápaditě, co říkáte? :) Líbí se mi, že i v krabičce jsou čaje zabalené v obalu a zachovávají si tak svou kvalitu. 

Čaje Kusmi Tea jsou vyrobeny v souladu s tradicí výhradně ručně z celých čajových lístků, které pocházejí z Číny, Indie a Srí Lanky. Porcované čaje Kusmi Tea jsou baleny v ručně šitých pytlíčcích z mušelínu. Stejně tak jako u Lov Organic, i zde oceňuji zabalení čajových šáčků do obalu. U obou čajů se mi opravdu líbí jejich kvalitní balení a je to úplně něco jiného než u čajů, které běžně konzumuji - no, uvidíte na dalších fotkách :) Mám typ Detox, který obsahuje maté, zelený čaj a citrónovou trávu. Chuť všech čajů je opravdu výrazná, příjemná a umí dokonale povzbudit. 

Tyto čaje si dovedu představit jako perfektní dárek pro milovníka kvalitních čajů. Dostupné jsou totiž i v nádherných dózách, které zaujmou už jen jako dekorace. Jejich cena je poněkud vyšší, proto doporučuji spíše jako dárek pro někoho blízkého, než ke každodennímu konzumování :) 


Zpět k osvěžení. Již nějakou dobu mám svůj každodenní rituál. Vždy ráno si uvařím jeden ze zmíněných čajů a nechám ho vychladnout. Oblíbila jsem si ho pít z velké sklenice s ledem. Dokonale vás nabije energií a zažene žízeň, protože není sladký - ideální na léto :) 


Co vy a čaje? :) 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ja milujem čaj, tento som ešte neskúšala, ale detoxové pijem bežne (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Mám období, kdy čaje piji pořád a kdy vůbec.. dneska ráno jsem si udělala zelený čaj po hoooodně dlouhé době :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já čaje miluju v jakémkoliv ročním období :) Tento vypadá nádherně, ideální dárek :)

    News | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju čaje a do těchto jsem se právě zamilovala a to jsem je nikdy nezkoušela... Vypadají fantasticky. Dají se koupit na nějakém eshopu? Fakt bych si alespoň jeden přála vyzkoušet.

    Giveaway | Victoria's Secret, Dermacol, Avon...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkazy jsem dala do článku, když klikneš na jejich název :) Jinak ten Kusmi se dá koupit tady: https://www.vasekuchyne.cz/caje-kusmi-tea/
      a Lov Organic jsem našla jen zde: http://www.coffeezone.sk/costadoro-caj_lov_organic
      :)

      Vymazat
  5. Ahoj, tak při tomto článku jsem si vzpomněla na nedávnou debatu s přítelem, kdy jsme se zamysleli, jestli máme radši čaj nebo kafe.. A shodli jsme se, že to je asi 50:50, a že nedůležitější je kvalita. A při pohledu na tyto čaje je kvalita zřejmá.. :-) Navíc vypadají vážně dokonale :-) Jako dárek by mě 100% potěšil :o)))
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych odpověděla asi stejně, přesně tak - záleží na kvalitě :) A tyto čaje dokáží i poměrně nakopnout :)

      Vymazat
  6. čaje mám celkom rada, i ked viac asi kávičku, ale vyzerajú zaujímavo a hlavne, že majú super chuť a dokážu povzbudiť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡