RECENZE: Souboj přírodních tělových peelingů

Milujete ten pocit nádherně jemné a provoněné pokožky čerstvě po peelingu? Já také :) A proto jsem si jeden ze stránky lilibela.cz objednala. V rámci spolupráce jsem dostala ještě pár dalších produktů, o kterých napíši zase příště! :) Jdeme rovnou na to, dnes vám představím celkem dva produkty.

Cukrovo-kokosový peeling Yuzu
Tento produkt si nad míru užívám! Začněme tedy od samotného balení, které je jak krásné, tak praktické. Sklenička má optimální výšku, a tak se nebojím ani pracného dolování posledního zbytku. Oceňuji také krásné obvázání, které přidá na celkovém dojmu. Co je dle mého na peelingu snad nejlepší, je jeho vůně! Je taková citrusovo-ovocná a mohla bych ke skleničce čichat snad celý den :D Na léto úplně ideální, evokuje příjemnou svěžest. Teď už k použití: při aplikaci se částečky při styku s vodou jen tak nerozpustí, což je výhoda - můžete tak pokožku masírovat poměrně dlouho :) Pokožka je i po krátké masáži krásně jemná, díky obsahu kokosového oleje, a provoněná. Sama jej používám nejčastěji po pedikúře, po odstranění ztvrdlé kůže, abych efekt ještě zvýraznila. Mohu tedy jedině doporučit, zamilujete si ho! 
Koupit můžete > zde <


Pokračujte níže:
↓↓↓


Obličejový peeling s ovesnými vločkami, citrónem a syrovátkou

Jako druhý tu mám tuhý peeling určený na obličej, obsahuje čerstvou šťávu z citrónu a jemnou drť ovesných vloček. Opět tedy nádherné balení, což vždy ocením. Peeling má kulatý tvar, a tak se velmi dobře drží. Bohužel, s tímto peelingem až tak spokojená nejsem. Líbí se mi ten nápad, navíc také příjemně voní, ale je až příliš hrubý, až téměř ostrý (ale nebojte, nepoškrábe vás). Čím častěji ho používám, tím více vylézají jeho částečky, respektive vločky, a ty jsou pro použití na obličej skoro až nepříjemné. Co se musí nechat, pleť vyčistí, zbaví mastnoty a podpoří krevní oběh. Na obličej ho už asi používat nebudu, na tělo ale bude určitě super - třeba na lokty, svým tvarem půjde masáž snadno! :) Pokud vás tento přírodní peeling zaujal, doporučuji tedy spíše na tělo, pokud jste citlivější :) 
Koupit můžete > zde



A co vás čeká příště? Představím vám krém na pleť Krásná slečna od Havlíkovy apotéky a rakytníkový peeling vlasové pokožky od značky Natura Siberica. Produkty jsem dostala k recenzi, stejně tak jako obličejový peeling, za což e-shopu lilibela.cz děkuji! 

Co vy a peelingy? Používáte je rády? :) 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Tak to vypadá fakt úžasně! Budu muset sehnat a vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oba peelingy vypadají naprosto dokonale ♥ Moc ráda bych je vyzkoušela.
    U toho druhého se mi líbí nápad celkového produktu, ale asi jak říkáš, bylo by lepší kdyby byl na tělo než na obličej :)

    Parfums Tips

    OdpovědětVymazat
  3. Teda oba vypadají krásně, určitě se po nich mrknu, peelingy mám moc ráda.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. priznám sa peelingy veľmi nepoužívam aj keď viem, že by som mala.. :/ ak ich už budem zháňať pozriem sa aj po týchto ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ten cukrovo-kokosový vypadá moc dobře!
    Michaela
    K&M Style

    OdpovědětVymazat
  7. Peelingy moc nepoužívám, ale hodně mě zaujal ten cukrovo-kokosový, hlavně je mi jasné, že bude určitě nádherně vonět :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé fotografie, najlepší blog, ktorý som za posledný čas videla! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji peelingy. Akorát používám tělový peeling od Soapphorie a zaujaly mě i tyhle. Nejvíce asi ten cukrovo kokosový. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Na obličej používám jemný peeling od Bourjois a na tělo jsem milovala ten cukrový od Dermacolu, teď ještě dopoužívám mandlový od L'Occitane a pak se poohlédnu po nějakém novém. Minimálně ten první z tvé recenze vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujali ma oba, už len obaly majú oba úplne krásne! :) Ja mám momentálne v obľube telový peeling od Soaphorie a je skvelý, plný super olejov, takže je pokožka hydratovaná aj bez toho, aby som sa musela po sprche natierať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡