RECENZE: NEJLEPŠÍ HYDRATAČNÍ KRÉM?

Pokud byste se mě na tuto otázku zeptaly před pár týdny, nedokázala bych vám s přesností odpovědět. Nicméně situace se změnila. Nedávno jsem dostala na vyzkoušení krém od značky Weleda a okamžitě jsem si ho zamilovala. Chcete se dozvědět víc? :)

Weleda Skin Food - Univerzální výživný krém


Krém obsahuje výtažky z violky, měsíčku, heřmánku, včelí vosk a nechybí ani přírodní oleje. Už jen to složení napovídá, že vaši pokožku krém pořádně zhydratuje :) Neobsahuje syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů.

Začneme hezky popořadě. Líbí se mi tubička, která se dá postupem používání ohýbat, a tak máte jasnou představu o tom, kolik krému vám ještě zbývá. Zdá se to jako banalita, ale je to opravdu šikovné :) 
Konzistence krému je to, co mě nejvíce překvapilo. Je totiž nádherně máslovitá - můžete vidět na fotce níže. Díky tomu se však krém nevstřebá tak rychle, jak by bylo pohodlné, u tohoto typu krému to však ani nevyžaduji. Nejraději krém používám na suché dlaně a okolí nehtů či na suché lokty. Taktéž mám problém s dvojením nehtu na chodidle a mám pocit, že se po pravidelné aplikaci krému nehet lepší - je totiž vhodný jak na ruce, tak i právě nehty či rty - je zkrátka univerzální. 
Parfemace je velice příjemná, cítím z ní již zmíněné složky, nic chemického. Je výraznější, ale nevtíravá. 
Pokud vás tedy trápí suchá pokožka a chcete ji dodat pořádnou dávku výživy, neváhejte! :) S čistým svědomím mohu říci, že překonal všechny krémy, které jsem doposud vyzkoušela. 
Koupit můžete > zde <



↓↓↓



Ještě bych vám ráda představila další produkt, který je jako stvořený na léto!

Weleda Citrusový osvěžující sprchový krém


Již dříve jsem sprchový krém od Weledy vyzkoušela, ale z mandlové řady a byla jsem upřímně nadšená - a v tomto případě tomu není jinak. S nacházejícím létem to pro mě bude "sprcháč" číslo 1, protože díky své citrusové vůni umí dokonale nakopnout! :) Nejraději ho používám po sportování, kdy krásně osvěží a samozřejmě umyje. Obsahuje čistý sezamový olej, který pokožku vyživuje, udržuje její přirozenou vlhkost a chrání ji před vysušením. Konzistence není ani příliš tekutá, ani hustá, aplikuje se tedy bez problémů. Parfemace je opravdu výrazná a i po osprchování ji stále cítím :) Po použití je pokožka hezky jemná a provoněná.
Koupit můžete > zde <


Nakonec bych ráda zmínila projekt Weledy (psala jsem o tom již na svém facebooku). Jedná se o výzvu zvanou #mujduvoddo které se můžete zapojit i vy! Jde v podstatě o to, abychom byli více aktivní, byť jedinou drobností - můžete si vyjít na procházku, na brusle či kolo, zaběhat si, nebo i vynechat auto a dojít si třeba pěšky. Zkrátka být v souladu s přírodou. Každý si najde to své, co mu vyhovuje :) Na Instagramu probíhá i soutěž, do které se zapojíte tak, že zveřejníte fotku svého důvodu a přidáte již zmíněný hashtag #mujduvod. Více informací například zde > WeledaCZ




Co vy a Weleda, zkoušely jste nějaký produkt? Jste spokojené? :) 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Skinfood mám a milujem ho, ale používam ho skôr v zime. Dokonca ho miešam s makeupom, pleť vyzerá lepšie a sviežejšie.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Jé Skinfood miluju na nohy a ruce! A taky jako oční krém! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Musím se přiznat, že jsem nevyzkoušela ještě ani jeden výrobek od Weledy, ale snad na to, co nejdříve přijde :D. Moc pěkná recenze!

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Weleda je výborná, prodáváme ji v práci. Hlavně je sympatické, že neobsahuje takové ty nemilé chemické toxické látky ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Je opravdu nejlepsi, doma pouzivame na vsechno a vsichni😜

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  6. musím sa aj ja k nemu nejak dopátrať, keď ho všetky tak chválite :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla Weledu vzdy jen ve vzorku je na case abych i neco vyzkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Sprchové krémy, to je moje :) Nic jiného už ve sprše nepoužívám. Skinfood jsem měla ve vzorečku a musím říct, že parfemace mi byla docela nepříjemná. Což by ani tak nevadilo, ale mě nenapadlo nic lepšího, než si tím namazat ekzém na rukách a pak jsem se mohla uškrábat :/ Za to mohou asi ty esenciální oleje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡