RECENZE: NATURA SIBERICA - PEELING VLASOVÉ POKOŽKY

Kouzlo krásných vlasů nespočívá jen v používání kondicionérů či masek. Musí se začít již od samotné pokožky hlavy. Sama bych vám o tom mohla vyprávět - mám sušší vlnité vlasy a k tomu všemu mě po celý život doprovázely lupy, různé pupínky atd. Nic, co bych tu ráda dále rozebírala :) Proto jsem se rozhodla v rámci spolupráce s e-shopem Lilibela.cz vyzkoušet právě peeling. 

Natura Siberica: Rakytníkový peeling vlasové pokožky


Peeling obsahuje organický olej z rakytníku altejského, arganový olej, měsíček a především semínka z malin, které fungují jako peeling. Má za úkol hloubkově čistit pokožku hlavy a podporovat rovnováhu produkce kožního mazu.  Díky obsaženým vitamínům a aminokyselin zabraňuje svědění pokožky, zjemňují ji a navrací vlasům lesk a sílu. Neobsahuje silikony či parabeny. 

Použití: Produkt by se měl používat 1x týdně na vlhkou pokožku hlavy, a to ještě před nanesením šamponu. Peeling pečlivě vamsíruji do pokožky hlavy a poté nechám 3 minutky působit. Jelikož obsahuje značné množství zrníček, počítejte s tím, že budou po celé vaně :) Poté důkladně opláchnu a vlasy umyji klasickým zůsobem - šampon, kondicionér... Již při oplachování cítím, jak vlasy jako by vržou, což je důkaz toho, jak dokonale jsou očištěny. 
Funguje? Snad již po prvním použití jsem cítila rozdíl. Pokožka byla pořádně očištěná, a tak se výskyt mých nepříjemností značně omezil. Již teď mám, řekla bych půl lahvičky pryč, protože si jeho používání užívám :) Na co bych vás ale měla ještě upozornit je opravdu výrazná, sladká vůně, která ne každému může vyhovovat. 
Pokud tedy hledáte šikovný peeling, tento vám mohu jedině doporučit :) Po jeho používání mám pokožku v mnohem lepším stavu.
Více o produktu > zde <


Ještě bych chtěla zmínit, že ikdyž nějaký produkt dostanu, neznamená to, že ho vychválím do nebes, aniž by to tak doopravdy nebylo! Vím, že se to teď v "blogosféře" hodně řeší, proto jsem to chtěla uvést na pravou míru ♡

Používáte nějaký peeling? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Skvelý článok! :D a máš úžasný blog.. som nová čitateľka :D ♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  2. Takýto peeling som ešte neskúšala, ale vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, netušila jsem, že existuje i peeling na vlasovou pokožku, ale zní to fakt zajímavě :) asi se po něm poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec jsem nevěděla, že existují peelingy takhle do vlasů. Ale zaujalo mě to, vypadá to dobře :)
    BLOND SITE


    OdpovědětVymazat
  5. Mám jej také a jsem taktéž spokojená. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow tedy to vypadá moc zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo ani jsem nevěděla, že je peeling vlasové pokožky, ale já bych ho klidně brala, protože miluju peelingy všeho druhu :D

    June Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  8. Hm peeling vyzerá super, a musí byť taktiež výborný. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Ta textura a konzistence vypadá hodně dobře!

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  10. Noo vyzera to zaujimavo.. Dost mi teraz vypadavaju vlasy, tak by mi mozno na podporu korienkov pomohol :S

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, tak ten vypadá opravdu perfektně! Přidávám si ho na svůj wishlist, někdy ho musím určitě vyzkoušet! :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡