HAUL: Skvosty ze secondhandu | Lidl | Kappa

Také rádi sledujete různé nákupy, chcete-li "hauly" u ostatních blogerek? Někomu se to může zdát jako nějaké chvástání, ale já to vidím jako inspiraci k možnému nákupu - doufám, že to jako moje čtenářky máte stejně :D Dnes jsem si pro vás připravila větší dávku oblečení, která u mě za tak krátký čas vážně není zvykem. Kupodivu, nákup to byl levný, ani netušíte jak! :) 


Tmavé kalhoty původně z F&F, zakoupila jsem je v secondhandu LURY na Olomoucké v Brně. Co se týče daného obchodu, ten byl v podstatě strašný - v oddělení lepších kousků "Hraboutique" (290,-Kč/kg), bylo oblečení ve velkých kovových koších a ostatní oblečení bylo na obřích stolech na hromadách, takže z celého nákupu vás leda bolely ruce či záda, jak jste pořád něco násilím vytahovali :D Mimochodem, nemají ani kabinku, takže se oblečení zkouší v té jedné velké místnosti. Organizace špatná, ale dají se tam najít docela hezké a levné kousky. Právě tyto kalhoty mě vyšly na 30,-Kč, skvěle sedí, jsou ale trochu sepranější, či jak to říct. 

Dalším úlovkem z tohoto sekáče je tohle petrolejové tílko značky Forever 21. Je z té "lepší" sekce a spolu s dalším trikem mě vyšlo na nějakých 50,-Kč. Je nádherně vzdušné, s opravdu zajímavým vykrojením na zádech (určitě někdy uvidíte na fotce)
Poslední věcí z Lury je opět další tílko (jo, nejsem normální :D) značky Atmosphere, tedy z Primarku. Je to velikost 40, ale reálně to bude tak Sko, je totiž kratší s malinko prodlouženými zády, ale celkově mi připadá menší. Sedí krásně a i když je leopardí vzor už trochu kýč, snad ho i přesto vynosím :)

Pokračuji Lidlem, odkud mám naprosto dokonalé strečové džíny! Ne, opravdu, mám z nich neskutečnou radost. Mám totiž vážný problém sehnat padnoucí džíny. Z většiny obchodů mi prostě a jednoduše nesedí - buď mi jsou dobře na nohách, ale velké v pase, nebo mi jsou úplně malé, moc obtáhlé, moc krátké, dlouhé.. nevím co ještě. Tyto mají vyšší pas, takže nic nekouká, když si sednete (:D), střihem jsou ke kotníkům - mně k patám, takže je nemusím ani zkracovat :D Navíc tato světlá barva mi v šatníku opravdu chyběla. Stály 279,-Kč a již v 7 ráno byl o ně boj, v 8 po nich nebylo ani stopy. Koupě roku :D

Další secondhand, tentokrát Tralala, o kterém jsem vám kdysi psala. Bohužel, včera byl poslední den jejich existence a skončili. Podařilo se mi tam najít hezká tílka, jako třeba tohle černé. No není to skvost? Ta krajka, límeček, aach. Stálo mě 30,-Kč. Na cedulce napsáno Lipta Zašová, takže je dokonce z Česka. Ještě jsem tam koupila za stejnou cenu tmavě modré, opět vzdušné tílko, které můžete z části vidět vlevo na fotce.

Dalším skvělým basic kouskem je toto tričko s krátkým rukávem značky Esprit. Jsem za něj opravdu ráda, protože má dosavadní černá trička jsou už v hrozném stavu :D Opět za 30,-Kč, bezva koupě. 
Tuto bordó sukni jsem kupovala v sekáči Humana na Masarykové v Brně, za nějakých 20,-Kč? Už si tu cenu úplně nevybavuji, ale myslím že nějak tak. Moc se mi líbí její barva, protože se mi hodí k teniskám - ono se to vážně tak nosí. Ne, dobře. Je to klasická společenská sukně, která mi krásně sedí a délkou je ke kolenům.

Poslední věcí jsou nové plavky značky Speedo, kupovala jsem je v obchodě Kappa, kde byly ve výprodeji za 500,-Kč. Možná už tušíte, že pro mě to není výprodejová cena :D Nicméně, měla jsem poukázku v hodnotě právě pět set, kterou nám dala ředitelka nákupního centra, takže záhada objasněna :D Mají vyšší sed, takže dělají efekt dlouhých nohou, ale zároveň nejsou až tak lichotivé, jak bych se svými boky potřebovala :D Jsou ale krásné - černé, taková klasika, která mi v letním šatníku chyběla.

EDIT: 2.7.2016 Nešťastnou náhodou se mi smazaly fotky, které již nemám, a tak vám pro představu přidám video! :)


Tak doufám, že vás můj povídací haul příliš nevyčerpal - myslím si, že je to lepší než sem hodit jen fotky a nic k nim neříct. Tímto způsobem můžu někomu poradit, inspirovat.. co myslíte? :)
Líbí se vám mé nákupy?

You May Also Like

18 komentářů

  1. Líbí se mi, když někdo nakoupí, přidá fotky a ještě je tak pěkně okomentuje! :). Moc se mi líbí ty světlemodré džíny z Lidlu, takové bych taky potřebovala. Vlastně džíny obecně :D.
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji moc - to jsem opravdu ráda :) Taky jsem měla nedostatek padnoucích džínů, naštěstí jsem narazila na ty pravé :)

      Vymazat
  2. Do sekáče také velmi ráda chodím :) skvělé ulovky! .) Jinak ty rifle s Lidla bych tez chtěla no :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákupy, je škoda, že u nás ve městě není žádný pořádný sekáč :/ -L

    OdpovědětVymazat
  4. To krajkove tielko z Tralala je najviac super! Skvelý úlovok :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty plavky vypadají skvěle, já mám na léto moc ráda černé plavky přijde mi, že zvýrazní opálenou postavu :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké kousky. To petrolejové triko bych ráda viděla celé :-)
    http://siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ja neviem mne sa este nikdy nepodarilo nieco super ulovit v sekaci, asi zle hladam, uzasne kusky
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  8. hlavně to krajkované tílko je nádherný!
    já do sekáčů chodím celkem ráda, občas. Je fajn najít třeba úplně nové kousky za levno. Teď jsem chodila do levné módy, kde dováží značkové oblečení, většinou i ze zahraničí a většina je úplně nová. Co se týká cen, sehnala jsem tam sáčko, které stojí kolem 1800 a já ho sehnala za 200 korun. Neskutečný! A jak takový kousek udělá radost:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Hauly mě hodně baví. Můžu se kouknout, co si ostatní holky v mém věku kupují a potom se poohlédnout po něčem podobném. :)
    Tenhle haul je dokonalý! Moc hezké věci! :) ¨
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ty džíny z Lidlu jsou super, ale my ho nikde poblíž bohužel nemáme :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  11. uplne super vecicky fakt mozes byt moc spokojna :)
    Pozyvam na letnu GIVEAWAY tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Je super keď si niečo pekné vyberiem z ponuky sekáčov. Pekné úlovky.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  13. nákupy mám ráda, také to beru jako inspiraci:), sekáče mi nevadí, ale musím říct, že ty jsi opravdu hooodně sekáčů prošla, ale tak v Brně jich je taky hodně:):D! Oblečení se mi líbí, některé věci jsou zajímavé střihem.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Zítra jdu po dlouhé době nakouknout do mého oblíbeného sekáče v Kroměříži, tak snad něco ulovím. Jinak mě tak napadá, že bychom se spolu mohly někdy domluvit a jít lovit do brněnských sekáčů, nějak jsem si k tomu pořád nevytvořila vztah, a ve dvou to bude lepší. Co ty na to? :) Pěkné nákupy, Kačí, a levné, to já ráda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se můžeme domluvit, musíme objevit nějaký super dobrý sekáč :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡