RECENZE: Šampon a maska na vlasy Repair od Cien

Přeji hezký den, dnes bych vám ráda představila šampon a masku na vlasy z Lidlu, tedy jejich privátní značky Cien. V obchodě je můžete najít nově, proto jsem se rozhodla vyzkoušet rovnou oba dva :) Dále mají v nabídce kondicionér a sprej s tepelnou ochranou, který si plánuji pořídit také.

Šampon by měl zvyšovat pružnost vlasů, obnovovat a chránit jejich strukturu a také vyživovat. Maska má za úkol obnovovat proteinovou strukturu vlasů, posílit je a vyhladit a tím zlepšit rozčesávání. Navíc díky panthenolu a vybraných olejů by měla vlasy hydratovat.

Zdaleka jsem ještě tedy výrobky nespotřebovala, ale myslím si, že po několika použitích zjistíte, jestli jsou to pravé. Na první pohled mi produkty připomínají typickou řadu Balea a to dokonce i podobnou konzistencí. Ty od Cien jsou ale o maličko tekutější, naopak ty od Balea se z tuby více ,,táhnou"- Cien šampon se táhne taky, ale ne tak hrozně :D:)
Při umývání vlasů je hodně znát jejich parfemace, která je příjemná, spíše výrazná, avšak mně to nijak neobtěžuje a užívám si ji :). Co opravdu oceňuji je fakt, že jde vůně cítit i poté, kdy vlasy vysuším - což se mi moc často nestává :D Vlasy samy o sobě jsou znatelně jemnější a vyhlazenější, efekt ale není nijak přehnaný, s tím počítejte :) Řekla bych ale, že opravdu závisí na tom, jak moc jsou vaše vlasy suché či poškozené - moje jsou suché již od přírody, takže je jejich celková úprava  a péče složitější. Vlasy se mi po používání těchto výrobků nijak více nemastí či nic podobného :) Jejich cena se pohybuje kolem 40-50,-Kč a každý produkt má 250ml, což je skvělé. 
Pokud tedy zvažujete jejich koupi, určitě doporučuji koupit oba dva produkty a používat je spolu - jsou skvělá dvojka :) 



Jak se vám produkty zamlouvají? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. s týmto šampónom som bola veľmi spokojná, som rada že je opať na trhu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty vypadají zajímavě, koukala jsem na ně nedávno, ale ke koupi jsem se neodhodlala :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  3. Od tejto značky som mala sprchový gél, a bol skvelý! ♥ Krásny článok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc zajímavé produkty, taky bych mohla vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetiku Cien mám moc ráda, ale šampon ani masku jsem zatím nezkoušela, takže díky za tip :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. No myslím si, že za tu cenu ani člověk nečeká žádne zázraky a pokud to je takové jaké píšeš tak palec nahoru :))

    OdpovědětVymazat
  7. O tejto značke som už počula, ale zatiaľ som ju nevyskúšala. :) Asi to napravím :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná recenze :)teda za tu cenu jsou opravdu super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já nějak této značce nepřišla na chuť, nemůžu si pomoct. Asi je to to samé jako s Balea, protože tu značku si taky vůbec nekupuju :D

    Rimmel The Only 1

    OdpovědětVymazat
  10. já tento šampon mám a je dobrej neříkám nejlepší protože mě se zdají všechny šampony stejné já používám jaký koli nemám s tím problém.Ale určitě ho zkuste

    OdpovědětVymazat
  11. Používám již minimálně rok a je to super, kondicionér a maska dokonalé, nemastí, vlasy vypadají zdravě, jsou lesklé a to jim dávám zabrat každý den žehličkou. Doporučuji, protože poměr výkon/cena je perfektní. Lenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡