RECENZE: NYX Liquid Suede

Dnes tu mám pro vás recenzi svých vůbec prvních produktů od NYX, kterými se staly tyto nádherné lip creamy. Opravdu křiklavě růžový odstín má označení 02 Life's a beach, který je mimochodem opravdu vtipný a druhý je v odstínu 04 Soft-Spoken - tady jen upozorním, že na fotkách může mít nádech do růžova, ale opak je pravdou, je krásně hnědý :)

Co mě velice překvapilo je jejich neskutečná pigmentace a také výdrž! Na fotce níže jsem nanesla jedním tahem a posuďte sami - nemám absolutně co vytknout :) Navíc mě zaujal a zezačátku trochu vylekal větší aplikátor, na který jsem nebyla doposud zvyklá. Nanáší se s ním ale poměrně dobře. 
Jak obstála výdrž? Vezmeme to popořadě - nanesla jsem na rty, nechala zaschnout a poté jen zlehka obtiskla do kapesníčku. Záleží ale jen na vás, co upřednostňujete :) Rtěnka na rtech krásně zaschne, ještě předtím mi ale stačí zabarvit zuby - toho se ale po zaschnutí nemusíte vůbec bát! :) Na rtech mi vydržela krásná zhruba 4 hodiny, včetně pití, menšího "zobání" drobných pochutin a nějaké té letmé pusy :) I poté na rtech stále dobře držela, jen už to nebylo prostě ono. Ztrácí se postupně, tak máte doplňování o to snazší. Jediná výstraha u tohoto produktu je fakt, že zaleze, kam může - což můžete vidět i na fotkách níže. Najde si opravdu každou vrásku a "šupinku", takže se důkladnému peelingu rtů nemůžete vyhnout :) Ještě dodám, že i po zaschnutí na rtech to není až takový držák, při pití počítejte se zabarvenou sklenicí. Nicméně stále je večer co odličovat :) S tekutými rtěnkami jsem maximálně spokojená a určitě půjdu do dalších!





Tento odstín bude ideální na léto, teď sama cítím, že mi nesluší, svedu to ale i na špatně osvětlenou fotku :D Takže až v létě! 

Tento odstín je můj miláček ♥ Mimochodem, na očích mám stíny z NYX Dream Catcher paletky, kterou vám taky brzy představím :) 


Jinak nemám úplně souměrné rty, proto jsou pro mě výrazné barvy trošku utrpení, těmto lipcreamům to ale moc ráda odpustím :D:)


Co vy a Lip Creamy, zaujaly vás ty od NYXu? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Vypadá to pěkně, sice nejsem moc zastáncem hnědých rtěnek, ale tentokrát se mi z těch dvou odstínů líbí více :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lip creamy mají krásné barvičky! :) Ikdyž na hnědé rtěnky moc nejsem, tady u těch dvou se mi líbí víc právě ten hnědý odstín :)

    Zve Tě na mojí giveaway!
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Soft.spoken je nádhenrá barva, já jsem si ji naprosto zamilovala!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou nadherne, ale z techto dvou barev bych si nevybrala💄💄💄

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  5. Ten odstín do hněda Ti hrozně moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. S lip creamy se v poslední době roztrhl pytel, čemuž se vůbec nedivím. Momentálně používám lesk na rty od NYX a nemůžu si ho vynachválit. vůní počínaje, výdrží konče

    OdpovědětVymazat
  7. Lip Cream žádný nemám, ale tyto vypadají bezvadně. Ty barvičky jsou moc super a Tobě sluší! :)

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ten hnědý odstín je mnohem hezčí, každopádně mě tyto Lip Creamy nijak neuchvátily :/
    DO 23.4. můžeš u mě na blogu soutěžit o magickou rtěnku a vzorek parfému: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. Druhy odstin se mi libi vice.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. Já včera byla na veletrhu, tak jsem koukala na NYX a bohužel tam bylo opravdu hoodně lidí a jejich stánek byl celkem probraný... Asi si počkám až bude NYX v Douglas. Jinak, ten hnědý odstín ti moooc sluší!

    Interbeauty Prague

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem teď na honu za perfektní tekutou rtěnkou, která by vydržela :) a pořídila jsem si právě tuto rtěnku v odstínu soft-spoken :) ta barva je prostě dokanalá. Četla jsem si různé recenze a zatím jen tato tvoje odpovídá reálu. Tím myslím tu výdrž okolo 4 hodin - na internetu jsem u někoho četla 11 :D
    Ale na mých rtech bohužel nikdy úplně nezaschne, což mě mrzí :(

    Tips by Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡