RECENZE: Výživný krém Bioderma Atoderm Nutritive

Ahojky! Dnes bych vám ráda představila můj opravdu oblíbený krém od Biodermy. Krém je určený pro suchou až velmi suchou a citlivou pleť - já ji mám asi spíše smíšenou, ale místy mám suchá místa, takže i pro mě je krém ideální. Obsahuje přírodní účinné látky, a to konkrétně bambucké máslo a extrakt z avokáda, které pleť regenerují a zklidňují a také vazelínu či glycerin, které hydratují. Krém pomáhá obnovovat hydrolipidický film, který pro pleť působí jako ochranná bariéra a je důležitý pro zachování kožní hydratace. 

Konzistence krému je hutnější, což mi vyhovuje a krásně se roztírá. Já ho tedy používám po odlíčení před spaním, či podle potřeby během dne. Ihned po aplikaci cítím, jak se pleť zklidnila a okamžitě zhydratovala - zvláště tedy, když pleť odlíčím, tak mě poté začne jakoby táhnout. Nanesu tedy tento krém a je po problému :) Do pleti se vsakuje poměrně rychle, ale právě jak vytvoří ochranný film, pleť se mi poměrně dlouho po aplikaci leskne - nicméně pro ten příjemný pocit hydratace mu to odpustím :) Navíc je vhodný také jako podklad pod make-up. Podotknout musím také jeho relativně nízkou cenu - sehnat ho můžete již od nějakých 180,-Kč, což je na opravdu kvalitní hydratující krém výborné! :) 






Máte s produkty značky Bioderma zkušenost? :) 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Pěkný článek :) už dlouho hledám nějaký dobrý hydratační krém, tak se po něm určitě poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky Bioderma jsem zatím vyzkoušela jen dva produkty, ale určitě plánuji vyzkoušet i něco více a tenhle krém vypadá skvěle! :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Biodermu mám ráda, krém nevypadá špatně :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli je opravdu tak skvělý a perfektně hydratuje, tak to ho musím mít, protože zrovna nějaký sháním a v drogérce mě tedy vůbec nic nezaujalo :/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kočičky na fotce vypadají úžasně! Až mě samotnou mrzí, že jsem s nimi taky něco na blog nevyfotila. Snad si vzpomenu příští rok, jinak vážně super nápad!! :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  6. Tento mam a pouzivam ho jako podklad pod makeup. A jsem s nim dost spokojena.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Super recenze, moc ráda bych ho vyzkoušela :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡