Jak nosím || Zimní čelenky do vlasů

Dobré ráno slečny! Dnes se hlásím s trochu oddechovějším článkem :) 

Ještě někdy na pokraji zimy jsem zatoužila po zimní čelence, protože jsem do té doby nosila jen čepice. Samozřejmě jsem ji musela sehnat hned v ten den a koupila si opravdu teplou a huňatou v Reserved. Řekněme si to upřímně, v ní vypadám už hoodně "zababušená", a tak jsem nedávno sáhla po tenčí a elegantnější z Lindexu! :) 
Chtěla jsem také zkousit jinou barvu než černou, ale například v bílé jsem se vůbec necítila a myslím si, že mi ani neslušela... :)

Hlavním důvodem, proč jsem čelenku chtěla, je možnost nosit vysoký culík! Je to pohodlné, nikde vám vlasy nepřekáží a mám možnost se "více hýbat".
Nezdá se to, ale i obyčejná čelenka dokáže hodně zahřát!


Druhou možností je mít vlasy rozpuštěné. Vypadá to více elegantněji a je v tom více ženskosti. Musím se přiznat, nevím, kdy naposledy jsem měla vlasy na obě strany v kombinaci s čelenkou - když už je tak mám, tak je stejně po čase přehodím na jednu stranu! :D Navíc se mi to na sobě tolik nelíbí, ale malá změna neuškodí :)  


A posledním mým způsobem je mít rozpuštěné vlasy na stranu! Jak už jsem říkala, je mi to pohodlnější, vlasy nemám všude kolem a nemám takový ten pocit ztísněnosti - asi to znáte, například když máte kolem krku šálu, k tomu čepici / čelenku, navíc vás ještě obklopují vlasy a vy se nemůžete ani otočit! :D  


Nosíte čelenky? Líbí se vám? :) 

You May Also Like

11 komentářů

  1. moc sa ti to hodí :) ja som si objednala z Aliexpresu čelenku, a som bola milo prekvapená kvalitou, huňatá, hrubá, ako doma štrikovana :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná čelenka. Já volím klasickou čepici :D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Ta čelenka je fakt moc hezká a sluší ti :) Já čelenky nenosím, když už tak čepice, ale to musí být nějaká pořádná zima nebo sněžit, takže letos nic :D -L

    OdpovědětVymazat
  4. Tento "mašlový" styl čelenky se mi hodně líbí :) I ta druhá huňatá. Já letos ještě nevytáhla ani čepici, ale už musím

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů, tobě čelenky moc sluší! :) Já čelenky vůbec nenosím, připadám si v nich strašně zvláštně, jako kdybych to ani nebyla já ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Mám krátké vlasy, tak si myslím, že by mi čelenky neslušely, ale tobě sluší moc, máš krásné dlouhé vlásky!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to. Já čelenky nosila kdysi dávno, teď žádnou nemám, ale chtěla bych si nějakou koupit. Moc se mi líbí a přijde mi to hezčí než čepice. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Mala by som si nejakú zaobstarať, keďže čiapky veľmi v láske nemám a pri takýchto nízkych teplotách mi onedlho odmrznú uši :D
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to, také beach něco takového potřebovala, ale zjišťuju, že mi málo co na hlavě sluší :/

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já čelenky vůbec nenosím, ale tobě moc sluší, Kači :)

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡