RECENZE: Pečující kosmetika Belita

Ráda bych vám představila několik produktů ze stránky belitacosmetics.cz o kterých si myslím, že je ještě neznáte! :) Pokud tedy rády poznáváte nové produkty, vřele pokračujte ve čtení :) 



O značce Belita

Kosmetická značka Belita byla založena v srpnu 1988 Viktorem Tereshchenkem v Bělorusku. Společnost byla založena ve spolupráci s italskou kosmetikou společností, která zainvestovala vývoj produktů. 

Všechny kosmetické přípravky se vyrábí na bázi přírodních surovin, které zajišťuje Agro pobočka. Tato pobočka se zabývá pěstováním rostlin a výrobou více než 100 druhů extraktu z rostlin. Právě tyhle organické suroviny jsou obsaženy v kosmetických přípravcích B&V. Kosmetika není testována na zvířatech.

Dead Sea 2 v 1 peeling a maska
Tato maska hloubkově čistí póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Šetrně a důkladně čistí pleť, stahuje póry a redukuje jejich viditelnost, navíc reguluje tvorbu mazu. 
Líbí se mi, jak je maska jakoby "našlehaná" - navíc obsahuje drobné částečky, které zlehka pleť masírují. Jediná věc, kterou si moc neužívám je parfemace, která mi nesedí - to však napravuje výsledek po opláchnutí, kdy je pleť opravdu krásná a zdravě vypadající. I přes to, že produkt redukuje kožní maz, nemám pleť vysušenou jako při použití jiných peelingů. 


Zone STOP AKNE gel
Účinně ale šetrně ničí černé tečky a bílé pupínky v pleti. Gel efektivně eliminuje přebytek mazu a zanechává pleť nádherně vláčnou a sametově hebkou na dotek.Gel Zone STOP AKNE obsahuje unikátní patentované složky Acnet™, které napomáhají čistit pleť do hloubky a brání před tvorbou bakterií. Acnacidol™ normalizuje mazové žlázy, má zmatňující a antibakteriální účinek. 
Tento gel používám vždy před spaním, respektive po odlíčení. Nanáší se na navlhčenou pleť, napění se a opláchne vodou. Zde není co řešit, aplikace je snadná, parfemace taková svěží a není přiliš vtíravá. Opravdu mohu říci, že mám pleť viditelně zdravější a čistější - samozřejmě, že ze dne na den nemám pleť jako z photoshopu, ale už nějakou dobu kombinaci všech 4 výrobků používám a rozdíl opravdu vidím. Pokud tedy máte problémy s akné a mastnou pletí, jednoznačně doporučuji!

Bio + black caviar oční gel 
Oční zpevňující gel Bio + black caviar dokonale ošetří oční okolí, dodá mu dostatečnou hydrataci a přirozeně jasný vzhled. Redukuje vznik vrásek, vyživuje, osvěžuje a celkově pleť zpevňuje. Rychle a spolehlivě odstraňuje otoky a tmavé kruhy pod očima.
I tento produkt je můj favorit. Poslední dobou trpím na nateklá víčka, hlavně tedy ráno po probuzení. S tímto si gel bez problémů poradí a do deseti minut se mi víčka vrátila do normálu! Parfemaci má velice jemnou, řekla bych stejnou jako denní krém o kterém píši níže - je velmi příjemná a gel celkově nijak nedráždí oči. Určitě tedy doporučuji!

Bio + black caviar denní krém
Denní krém Bio + black caviar je luxusní krém, který pleť hydratuje a hýčká. Bohaté složení exkluzivních účinných látek pleť vyživuje, zjemňuje a viditelně vyhlazuje.  zajišťuje pleti elasticitu, zářivý vzhled a pocit lehkosti. Krém pleť nezatěžuje, ale účinným způsobem zlepšuje její přirozené funkce.  Stimuluje obnovu buněk a zvyšuje okysličení pleti.  Podporuje vlastní obranyschopnost.
Tento krém je naprosto skvělý! :) Aplikuji jej na pleť každé ráno a úplně cítím, jak moji pleť probudí a připraví na případný make-up. Mám tedy pocit, že o pleť nyní opravdu pečuji a aplikaci si opravdu užívám! Navíc velice příjemně voní a mohu jedině doporučit.


Děkuji belitacosmetics za poskytnutí produktů!
Nakonec bych chtěla zmínit obrovské plus - pokud vás některý z produktů v e-shopu zaujal, ale nejste si jisté, je zde možnost si objednat dostatečně velký vzoreček v kelímku. S paní se mi velmi příjemně komunikovalo, nabízí opravdu individuální přístup a ve všem vám poradí.  Značku vám tedy vřele doporučuji! :) 

Zaujal vás některý produkt? :) Máte se značkou zkušenosti?

You May Also Like

9 komentářů

  1. O téhle kosmetice jsem ještě neslyšela =O zaujal mě ten gel na akné a černé tečky... :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o této kosmetice ještě neslyšela, ale docela se mi líbí. Nejvíce mě zaujal oční krém. Akorát nějaký sháním a stále si nedokážu vybrat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem měla možnost značku zrecenzovat.. :-) A byla jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, ale dost mě zaujal ten gel, protože přesně něco takového bych potřebovala :) -L

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty od této značky jsem také testovala, ale jiné.. A jsem s nimi velmi spokojená :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám, velmi mě ale na jejich stránkách oslovila řada Organic Therapy Care a také řada s výtažky z mrtvého moře, tak možná něco v budoucnu vyzkouším. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den, prave na e-shopu probiha dost masivni vyprodej kosmetiky Belita, za par korun.Rozhodly jsme se vyprodat vsechny zasoby, nevahejte a navstivte nas e-shop :) Hezky den. Pavla z BELITA CZ

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den! Jsem z Bělorusko. Jsem velmi ráda, že jste napsali o naší kosmetické výrobky. To je opravdu dobré. Zkuste to!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡