RECENZE: Kosmetika E style, Sleek a Milani z lilibela.cz

Přeji krásnou adventní neděli, dnes bych vám ráda představila produkty z e-shopu lilibela.cz.
Chtěla jsem vyzkoušet značky E styleMilani a Sleek, protože jsem ještě žádný jejich produkt nevlastnila. Mohu říci, že jsem se všemi produkty nadmíru spokojená! Tak pojďme na to! :) 


Paletka Sleek Bronze Block (light)

Po otevření balíčku jsem z této paletky měla asi největší radost, vypadá opravdu nádherně, co myslíte? Obsahuje 4 různé odstíny - nejtmavší krásně zvýrazní tváře, světlejší dva šikovně doladí barvu a růžový kráně projasní, jelikož obsahuje jemné třpytky. Konzistence je lehce krémovější, příliš nepráší a dobře se nabírá na štětec. Určitě vás zajímá i pigmentace, ta je spíše nižší střední - ale podle mého je na tvář naprosto ideální. Nicméně nejtmavší hnědý stín je pigmentovaný nejlépe a tak stačí jeden tah! :) Určitě doporučuji, nejen že je nádherná, je i skvěle praktická!


Oční stíny v tužce Milani (Champagne Toast)

Jedním slovem pecka! Nejlepší tužka, co jsem zatím vyzkoušela. Velmi se mi líbí přirozená barva, je ohromně lesklá a skvěle se hodí do vnitřního kouktu oka či na rozmazání pod obočí. Má krémovou konzistenci a je voděodolná. Dobře se aplikuje, ale hlavně.. má neskutečnou výdrž! V klidu mi dá celé odpoledne i večer! Nemohu jinak, než doporučit všemi deseti! :) 


Sleek lip gloss: High Shine (champagne)
Možná to ještě nevíte, ale nejsem příliš "leskový" typ. Nesnáším totiž, když se vám na rty lepí vlasy apod. :D ALE! Tento lesk jsem si opravdu oblíbila! Má takovou neutrální barvičku (v reálu je více nude, než na fotkách), má hutnější lepivou konzistenci, což mám ráda a navíc nádherně voní a chutná (ne, nejím ho, ale víte jak to myslím :D). Má klasický pěnový aplikátor, což mi také vyhovuje. Ráda ho používám samostatně, nebo i přes nějakou přirozenou rtěnku. Krásně zhydratuje a navíc obsahuje vitamín E, který rty chrání. Výdrž je ale slabá, nicméně i tak jej moc ráda používám a doporučuji!

E style Oční stíny matt (03 Fawn)

Už velmi dlouho jsem chtěla vyzkoušet tak slavné stíny od E style a konečně se mi sen splnil. Opět mají stíny spíše neutrální barvu, která se skvěle hodí a využijete ji snad ke každému líčení. Skvělá je jak na celé víčko, tak i do ohybu. Stín je neskutečně pigmentovaný a výrazný. Jelikož se jedná o matný odstín, je prášivější. S výdrží také nemám žádný problém :) Určitě doporučuji! 


E style lak na nehty High Glossy (23 Sexy Red)

Nakonec tu mám tento krásný lak od E style. Zaručuje maximální krytí již v jedné vrstvě, což mohu jedině potvrdit. Stěteček má střední velikost a je plochý - snadno se s ním aplikuje. Lak obsahuje velmi jemné třpytky a díky nim je výsledná manikúra zajímavější. Navíc lak neskutečně dlouho vydrží bez jakýkoliv chybiček :) Doporučuji všemi deseti :))


Děkuji e-shopu www.lilibela.cz za poskytnutí produktů (a krásné zabalení)! Určitě si objednám nějaké další, jelikož jsem nadmíru spokojená. Nákup všem doporučuji! :) 

Zkusily jste už nějaký z produktů? Vyhovuje vám? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Dík za recenzi. Milani mám ráda, zkus i Jordanu, to je Milani v levnější verzi!

    OdpovědětVymazat
  2. Káti, krásný fotky, líbí se mi ty sušený věci jako podklad na focení tady těch malinkých serepetiček na líčení, vypadá to fakt skvěle :) Já ještě nic od Sleeku, E-style ani Milani nezkoušela, ale taky bych moc chtěla, tak snad se brzy poštěstí!

    OdpovědětVymazat
  3. Nezkoušela jsem ještě ani jeden produkt, takže určitě moc děkuji za recenze :) Červený lak jsem si právě objednala z Oriflame, tento má tu barvu snad ale ještě hezčí

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, Kači, super věci! :) Milani bych chtěla vyzkoušet a ty jejich oční stíny v tužce vypadají naprosto dokonale :)

    Chapter #11 of 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotečky.. :-) Značky mám ráda.. :-) A znám je.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. tá paletka vyzerá naozaj krásne! :) a očné tiene musia byť super na očiach :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty oční stíny v tužce vypadají parádně !

    OdpovědětVymazat
  8. Tužka Milani vypadá opravdu skvěle! Po Vánocích konečně taky budu moct zkoušet Sleek a to paletku stínů, na kterou se moc těším :) -L

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡