RECENZE: Goodbye products #3 || + Never ever again

Přeji krásné pondělí, jsem tu opět s dalším článkem tentokrát o vypotřebovaných produktech. 
Některé z nich mi vůbec nevyhovovaly, jak už napovídá název článku :) V úvodní fotce mám ještě tužku na oči od Avon, celou jejich recenzi naleznete zde
Tak pojďme na to! 


F&F kompaktní pudr 
Tento pudr jsem si koupila někdy kolem Vánoc, kdy mi  pudry zrovna došly a  obchodě jsem zahlédla tento. Má krásnou, světlou barvu - na zimu ideální. Moc nekryl a výdrž taky žádný zázrak. Nicméně jsem ho používala celkem často, hezky zmatnil a byl k němu i aplikátor, takže super do kabelky :) Znovu bych si ho asi nekoupila, ale jako první záchrana dobrý. 



Avon: Plump pout (odstín pink pucker)
Stejně jako pudr, i tento lesk se mi tu už nějakou dobu povaloval bez povšimnutí. Jednu dobu jsem ho hodně používala a měla jsem jej ve dvou odstínech. Jde o lesk na rty, který navíc chladí. Velice zajímavě voní a výdrž nebyla špatná! :) Nemohu ho tedy hodnotit ani špatně, ani stoprocentně, asi bych dala raději přednost klasickým leskům bez chladivého efektu. Ale člověk nikdy neví :D :)


Miss Sporty: Pump up booster 24h voděodolná řasenka
Tato řasenka je, alespoň dle mého názoru, naprostý propadák. Jednu dobu jsem používala její fialovou verzi - nevoděodolnou a s tou jsem byla maximálně spokojená, tak jsem chtěla zkusit tuto a musím říct, že je vážně nepoužitelná... Je hrozně mokrá, nenadzvedne řasy - právě naopak, slepuje a výsledek je vážně nijaký.. A to možná víte, že mám řasenky Miss Sporty vážně ráda :D Takže za mě opravdu NE, ale ta fialová verze nebyla špatná..



Ebelin: Odlakovač na nehty
Klasický odlakovač, navíc bez acetonu a s mandlovou vůní. Odlakovává dobře, ale ne až tak rychle a účinně. Také mi ale připadá, že celkem vysušuje. Klidně bych si jej v budoucnu koupila zase, teď chci ale vyzkoušet jiné, které mi padnou lépe :)


Yves Rocher: Pure system 4 in 1
Krém bojující proti nedokonalostem, má redukovat vznik pupínků, zmatňuje a zjemňuje a napomáhá k regeneraci pleti. Nebyl vůbec špatný, jen jsem ho nestihla vypotřebovat a už je prošlý - nechci vědět, kdy jsem si ho kupovala :D Nepoužívala jsem jej tedy moc pravidelně. Ráda si jej koupím znovu a doporučuji, jen asi nečekejte zázraky.


Avon: Naturals, body spray (milk and honey)
Jedná se o tělový sprej, používala jsem jej často v létě a měla jsem asi 3 různé varianty vůní. Na osvěžení nebyl špatný, ale na můj vkus má opravdu výraznou parfemaci a spíš by jste se zadusily, než osvěžily :D Ale to je asi individuální. Vůně milk&honey byla ale celkem příjemná. Znovu bych ale do něj nešla.

Rival de Loop: Clean & Care pleťová voda
A je tu 100% propadák. Je mi to vážně líto, ale tady jsem doslova sáhla vedle. Jedná se o osvěžující pleťovou vodu, obsahuje ginkgo bilobu a výtažek z okurky - to když jsem viděla, řekla jsem si super a kupovala. Jenže.. je s alkoholem a to už jsem přehlédla. Při aplikaci jsem myslela, že mi to vypálí oči :D A to podotýkám, že jsem odličovala jen pleť... Nevím, jestli někomu sedne, ale mně bohužel ne. Dobře se s ním ale umývá všechno ostatní - swatche produktů na ruce, špína na stole a tak :D 
Už kvůli té všestranosti ho ještě do koše nehodím :D
Takže opravdu nedoporučuji, příště se musím lépe koukat na to, co kupuji.. 


Líbí se vám tento typ článků? Vyzkoušely jste nějaký z produktů? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Odlakovač od Ebelin jsem měla taky, ale moc po mandlích mi teda nevoněl. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. To s tím umýváním všeho okolo znám až moc dobře, nejeden produkt u mě takhle dopadl :D Co se týče řasenek, já už si zvykla, že voděodolná = nebude mi vyhovovat, kupuju si hydrofobní verze a bývám spokojená, třeba MS fialku mám taky :) Líbí se mi i ten F&F pudr, ke kosmetice od oděvních značek moc důvěry sice nemám, ale je strašně roztomilý a se zrcátkem, do kosmetické taštičky na přetáhnutí fasády by se mohl hodit. Uvidíme... :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Od Rival de Loop jsem si koupila cestovní balení odličovače o prázdninách a čučela jsem, že neštípal v očích a odličoval krásně, ale bude to nejspíš produkt od produktu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si kupujem Ebelin odlakovač dookola. Už mám asi 3-4 fľaštičku, za mňa je super ,ale asi tiež je na čase vyskúšať niečo iné :)
    Moja giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Ten krém na pupínky jsem měla a naprosto s tebou souhlasím, zlatý růměr.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy by mě nenapadlo, že F&F má nějaké pudry :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy by mě nenapadlo, že F&F má nějaké pudry :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡