Clip in Hair - Ideální řešení pro mé vlasy

 Přeji krásný den, dnes s trochu povídacím článkem :)

Je to již pár let, co jsem toužila po krásných dlouhých vlasech a popravdě se mi to od té doby nikdy nepovedlo. Vlasy jsem si příliš často barvila, neustále je odbarvovala a znovu ztmavovala. Tím se mi značně zničily a jednou mi i konečky upadaly - takže sen o dlouhých, krásných vlasech vyprchal :D
Na začátku roku 2013 jsem si nabarvila vlasy tmavě hnědou, dlouhotrvající barvou a od té doby jsem si vlasy již nebarvila :) Nicméně i přes to mají mé vlasy v délkách zrzavý nádech, což bych chtěla změnit.

Už před několika lety jsem toužila po clip in vlasech, když jsem je viděla u spolužaček. Nikdy jsem se ale k tomu neodhodlala. Ale vždy jsem ráda s vlasy ráda experimentovala  a i díky tomu jsem se nyní rozhodla vyzkoušet clip in příčesek z eshopu www.clipinhair.cz

Mým největším favoritem je clip in příčesek ve formě culíku. Asi bych si netroufla na klasické pásy, vlastně ani nevím proč. Napadá mě jen rozdílná aplikace. Nicméně od spolužaček vím, že jim clip in opravdu sedly a navíc s nimi vypadaly úplně jinak! :) 

Vybrala jsem si tedy tento příčesek ve středně hnědé barvě. Přiznám se, že si nejsem jistá výběrem správného odstínu, ale tmavě hnědá by na mě byla už asi příliš tmavá :) Konkrétně tento vlnitý příčesek má délku 60cm v narovnaném stavu a 50cm ve vlnitém. Poslední dobou mám hodně v oblibě nosit vysoké i nízké culíky, stočené lehce do strany a myslím si, že s tímto příčeskem bude účes vypadat mnohem lépe, co myslíte? :)
V nabídce jsou příčesky ze 100% lidských vlasů i 100% japonského kanekalonu a můžete si také vybrat, jestli chcete rovné, vlnité a nebo kudrnaté, což považuji za obrovskou výhodu.

Velkou výhodou je prodejna v Brně-Řečkovicích, kde vám se vším poradí, vše uvidíte na vlastní oči a navíc si zde můžete nechat vlasy permanentně prodloužit metodou ring, tape in, či keratinem.

 Dále bych ráda zmínila, že e-shop nabízí opravdu velké množství různých příčesků, takže o výběr není nouze. Navíc mají vše zboží skladem a prioritou je velmi rychlé dodání - i do zahraničí :)

Už se nemůžu dočkat, až je vyzkouším a ukáži vám výsledek! A bonus na závěr, natočím o nich pro vás i video! :)

Co myslíte, je lepší cop a nebo celý pás? Máte zkušenosti s clip in vlasy?

You May Also Like

10 komentářů

  1. Nikdy jsem nebyla zastánce ,,umělých" vlasů a vlastně ani nevím proč. Celkem se mi příčí představa, že bych si já sama něco takového připla k hlavě, takže to určitě nehrozí. Každopádně jsem ale zvědavá, jak to bude vypadat u tebe a těším se na video :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu! :) Já jsem ale vždycky experimentovala, tak se na to těším :)

      Vymazat
  2. ja jsem mela krasne dlouhe vlasy,bohuzel po lete to chtelo je ostrihat,aby se mohli dat zase do kupy,takze o necem takovem ted uvazuji.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám Clip in in vlasy najmä kvôli zahusteniu. Používam ich však iba na špeciálne príležitosti :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem zvědavá, jak to bude na tobě vypadat.Volila bych asi taky ten culík než jen tak rovné vlasy. Nad těmito příčesky jsem nikdy nepřemýšlela, protože mám vlasy dlouhé a jsem s nimi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. S Clip in vlasy zkušenosti nemám, ale vždycky mě fascinovaly v těch účesových videích, tak se těším na tvůj výsledek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Clip in jsem nikdy nezkoušela, ale nebránila bych se tomu :) A radši bych si zvolila culík :)

    Oblíbené podzimní laky

    OdpovědětVymazat
  7. V životě by mě nenapadlo nad něčím podobným uvažovat... Ovšem od doby, kdy jsem musela jít nakrátko ze stejných důvodů, jako zmiňuješ nahoře, Kati - barvení, odbarvování, dobarvování... Tak jsem malinko nalomená, že bych si podobnou vlasovou "hračku" i pořídila! Minimálně by to bavilo mou změny milující dušičku, která by pak netoužila po tolika vlasových experimentech a netlačila bych to dorůstání vlasů očima každé ráno před zrcadlem :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to zaujímavo, som zvedavá na výsledok! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Diky za tip. Mam to stejne, uz roky to chci zkusit, ale nemam na to odvahu, proste se bojim, ze mi to sjede nebo pujde videt:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡