Cestování po Brně: Svezte se s City Taxi Brno!

Přeji vám krásný víkend! Ráda bych opět přispěla do brněnské rubriky a to opravdu obsáhlým článkem. Řekněme si to upřímně, kdo by se nechtěl nechat pohodlně odvést až tam, kam potřebuje, když se každý den snaží dostat do přecpané tramvaje.. ano, já :D Proto, když mi byla nabídnuta možnost využít služby City Taxi Brno, neváhala jsem :) Upřímně jsem asi nikdy nejela taxíkem více než 10 v životě - nejspíš to pro mě nebylo tak urgentní, ale pokud si správně pamatuji, i tehdy jsem využila právě této firmy.

Ze začátku bych chtěla upozornit na mobilní aplikaci, díky které si můžete taxi objednat velmi pohodlně, ať už jste kdekoliv. Ať už objednáváte přes aplikaci, nebo přes webové stránky, vždy se vám zobrazí i odhadovaná cena, což je praktické. Dále si můžete taxi objednat klasicky telefonicky a to na čísle 14 004 a nebo na stanovištích po Brně.


Po objednání vám příjde sms zpráva, ve které vás dispečink informuje o tom, že je auto na cestě k vám a druhá sms příjde, když je auto například před vašim domem - tento systém mi připadá vážně super, aspoň víte, jak stíháte a podobně.

City Taxi nabízí mnoho služeb. Nejzajímavější z nich mi připadá kurýrní služba, dále máte možnost přizpůsobení podle vašich požadavků: taxi pro vozíčkáře, senior taxi, taxi pro zvířata, děti a taxi pro 7 osob. Navíc se dá platit i kartou, vše se ale musí nahlásit při objednávání :)

Pokud chcete vědět víc, rozklikněte článek! :)


Moje první sjednaná jízda byla tak trochu okružní. Z domu jsem jela do města, kde jsem šla do obchodu Kabea a od tam jsem jela do dalšího obchodu, koupit si plátěné tašky, na které dělám různé designy a budu je prodávat na bazárku. No a od tam zpátky domů! :) Taxi bylo do deseti minut po objednání před domem a jízdu jsem si moc užila... navíc, když jsem byla za půl hoďky zpátky :)
 Řidič byl moc milý a celou dobu jsme si povídali - o tom, jak je Brno zasekané a nebo třeba o autoškole, jak se hrozně netěším, až ji budu absolvovat :D :) Jízda se tedy stala ještě příjemnější. Druhou jízdu jsem využila ve čtvrtek, kdy jsem měla být v 6 ráno před hotelem na samém konci Brna. Auto přijelo ještě dříve (což je samozřejmě super, ale pokud bych nestíhala, tak právě naopak), cesta byla bez problémů a přijela jsem ještě s časovou rezervou :) Byla to taková moje záchrana. Už si ani nepamatuji, kdy jsem tak brzo vstávala :)

Celkově tedy mohu tuto taxi službu jen doporučit!

Objednávání z mobilní aplikace:


Příchozí SMS zprávy:

Tímto bych opět brněnskou rubriku na chvíli uzavřela a věnovala se zase kosmetice :)
Děkuji City Taxi Brno za možnost vyzkoušení jejich služeb!


Využíváte taxi služeb často? Užíváte si je? :)

You May Also Like

3 komentářů

Děkuji za tvůj komentář ♡