New in: Tally Weijl accessories ♡

Krásný den všem! :) Jak se vám daří?
Včera jsem zašla do Tally Weijl podívat se na doplňky, jelikož oblečení mi tu kromě triček moc nesedí a narazila jsem na akci, kdy si koupíte dvě věci a tu levnější máte zdarma.
Už před nějakou dobou jsem tu koukala na takový ten ,,tattoo" řetízek, tak jsem ho hned brala a k tomu roztomilé prstýnky! Je mi jasné, že ne každého je to šálek kávy, ale nikdy jsem ho neměla, tak jsem to chtěla zkusit :)
Co na ně říkáte? :)





You May Also Like

4 komentářů

  1. Tenhle typ řetízků se mi vůbec nelíbí, nechápu ten boom kolem toho :D ale prstýnky jsou naprosto rozkošné!! -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, prstýnky jsou úžasný :) , řetízek se mi taky nelíbí

      Vymazat
  2. Mě přijde, že v tomto obchod jdou hodně s kvalitou dolů.. jediné, co mají super a na co bych nedala dopustit jsou jejich tílka, ale ostatní je poslední dobou hrůza.. :( hlavně svetry, které jsem si tam nakoupila v zimě, tak se po týdnu hned udělaly žmolky a to mě teda fakt naštvalo.. :( ale doplňky mají fajn a ty prstýnky jsou krásné, roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten 'řetízek' si pamatuju z dob, kdy jsem chodila do školky :D :D :D Jakože vážně. Moje ségra s tím byla posedlá a byla jsem fakt v šoku, když se to začala objevovat v Londýně a každá Britka to znovu začala nosit... občas ty návraty do starých módních trendů nechápu, ale ty prstýnky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡