Makeup Revolution London v drogérii Rossmann

Myslím si, že nejsem jediná, komu tato novinka udělala ohromnou radost. Ano, od dnešního dne, tedy 27.4.2015 je tato značka k dostání ve všech prodejnách Rossmann v ČR. Jak už se psalo na facebookových stránkách, nalezneme zde nejžádanější produkty, nikoli všechny. Produkty by měly být u sekce odličování. Pokud si dobře pamatuji, celý stojan s produkty bude jen ve dvou prodejnách v Praze. 

V 11 dopoledne jsem se tedy hned vydala na lov. Výrobků zde bylo opravdu málo. Šla jsem si přímo pro paletku bronzeru a tvářenky a když jsem je uviděla, jedna byla jako tester a druhá a poslední k zakoupení, takže jsem měla štěstí :) 
Jinak ke všem produktům jsou testery, kromě fixačního spreje. Upřímně doufám, že se značka chytne a drogérie bude rozšiřovat svoji nabídku! :)






A nakonec malá ochutnávka, nádherná a dokonalá tužka na oči od Catrice

Nejdříve jsem chtěla udělat svoji vlastní koláž výrobků, které jsou k dostání, ale připadalo mi, že tato je tak akorát přehledná a jednoduchá :) 
Fotka převzata z fcb stránky Rossmann Česká republika

Půjdete si pro nějaký produkt? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Já mám určitě v plánu vyzkoušet nějakou paletku očních stínů. Doufám, že zahraniční značky začnou více prodávat svůj sortiment v České republice, protože je tady toho celkem ,,málo'' oproti jiným zemím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že tu nabídku rozšíří, nejlíp na celý sortiment :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem z nabídky nadšená a fakt doufám, že přibyde více produktů! -L

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barvičky :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala ke mě na blog, kdep rávě probíhá GIVEAWAY
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O můj bože. A zase paletky!!! :X Nalítnu tam na ně...

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že se tahle značka dostala do Rossmannu a doufám, že do budoucna tam bude mít svůj stojan! Řekla bych, že o to byl velký zájem, protože když jsem šla do Rossmannu, tak tam skoro všechny věci už nebyly. Do budoucna bych si chtěla tu stejnou paletku a set na úpravu obočí.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡