More time please!

Dopadá na mě krize. Od doby co jsem byla v podstatě 3 dny v kuse v práci, nestíhám! :D Nestíhám úkoly do školy, nestíhám blog a nestíhám ani nakoupit dárečky a překvapení pro svého přítele, který se má vrátit domů ze Španělska už tento pátek (juchů)

Proto přidám ještě zbytek svých fotek z focení, kde můžete mimochodem vidět toto super tričko z Pull&bear (mám ho ve dvou barvách - bordó a šedé), je celkem průsvitné a hodně volné, rukávy má koženkové :) Pod ním mám černou košilku, aby nebylo nic vidět a náramně se mi k tomu líbila šála z F&F.




Prosím vás slečny, co byste mi poradily jako dárek pro přítele? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Strašně se mi líbí, jak jsi nalíčená :) A celkově outfit vypadá skvěle. No dárek pro přítele, to je těžký, každá toho svýho chlapa známe, co by mu udělalo radost, tak to Ti takhle asi neporadím :).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to tady sluší:) s časem to znám:D taky toho ted bylo moc, tak sem vůbec nestíhala ani blog, ani školu, naštěstí ted budou velikonoční prázdniny tak se to vše dožene:) tak ti přeju at to všechno nějak postíháš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, v takovém počasí, které převládalo dneska i včera se vlastně ani veselejší barvy nosit nedají. Pěkný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ti to na fotkách pristane, super outfit. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡