Friday outfit photoshooting

Krásnou neděli slečny! :)
Jak už jsem psala dříve, v pátek jsem se opět sešla s blogerkami a fotily jsme své outfity. Moc mě to bavilo a tentokrát nám přálo i počasí! :) Na sobě jsem měla oversized bundu, kterou jsem našla doma a hrozně jsem si ji oblíbila.
Za fotky moc děkuji Aničce :)






A ještě krátké video z focení.

FACEBOOK / INSTAGRAM / YOUTUBE

You May Also Like

9 komentářů

  1. Máš krásne vlásky a na 2 fotke od spodu si neuveriteľne krásna <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky se povedly, parádní outfit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa mi páči, že vy české blogerky sa takto pekne stretávate a spoznávate, fotíte...Podnikáte rôzne zrazy, bazáre. To sa na Slovensku veľmi nevidí, čo je škoda. Momentálne u nás beží tiež súťaž Bloger roka a možno práve táto súťaž to trocha zmeni :)

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se tvůj outfit moc líbil, hlavně ta oversized bunda! A teda teď jsi mě překvapila, že jsi ji "našla doma", to jsou někdy poklady, co člověk náhodou objeví :)) V kombinaci s černou a zlatými doplňky super :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit je krásne, svedčí ti to. a video je super, strašne mám rada všeličo behind-the-scenes, či už fotky, videá...:))
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit je super takovej classy (y) :) sedí ti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to slušelo, Káťo a díky moc za video ;) Klidně ho postuj i ve skupině, ať ostatní holky vidí, že se nemusí stydět přijít mezi nás ;)

    OdpovědětVymazat
  8. škoda, že mi nevyšel čas. Třeba příště :) jinak skvělá šála!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡