BANDELETKY - ELASTICKÉ PÁSKY NA STEHNA PROTI ODŘENINÁM (+slevový kód)


Taky vás při nošení sukní či šatů trápí otírající se stehna, která začnou zanedlouho dost nepříjemně bolet? Dělat se můžou opruzeniny či odřeniny. Maximálně jsem to pocítila po nabrání určité váhy (tudíž už loni a právě letos), dřív to nebylo tak hrozné.. Kolikrát už jsem na konci dne "lezla" z posledních sil, protože se to pálení pokožky zkrátka nedalo vydržet :D Nedávno se mi na instagramu zobrazil profil e-shopu Lacey.cz, který prodává elastické pásky na stehna, takže ihned zaujal moji pozornost. O to víc jsem byla nadšená, když jsme si domluvili spolupráci a já mohla pásky vyzkoušet :) 

Bandaletky (Bandelettes®), ochranné pásky na stehna, jsou řešením problému, který trápí ženy všech postav a velikostí, po celém světě. Nejen, že stehna efektivně chrání před odřením a opruzením, ale zároveň i úžasně vypadají! Díky dvěma silikonovým páskům, upevněným na vnitřní straně bandaletek, na stehně dokonale drží a nepadají. Jsou ideální k šatům, sukni, i pod kraťasy.

Na e-shopu naleznete celkem 3 varianty pásků. Dvě z nich jsou krajkové a jedna bez zdobení, unisex. Já si vybrala variantu Dolce, s výrazně zdobenou krajkou. Můžete si také vybrat ze dvou barev, černé a tělové. 


Na webu Lacey je k dispozici kalkulačka velikostí, stačí pouze změřit obvod stehna a vypočítá vám vhodnou velikost. Pokud byste byly přesně na hranici velikostí, je lepší si vzít menší, u větší by hrozilo, že vám bude padat. Já jsem přímo ve středu jedné velikosti, takže mi pásky sedí naprosto perfektně! :) Z vnitřní strany jsou dva silikonové pásky určené k tomu, aby držely na svém místě - to mohu stoprocentně potvrdit, opravdu drží a nepadají :) Jejich nošení není nijak omezující, v podstatě je ani nevnímám (je to trochu jako byste měli na sobě kraťase).

Zde zmíněné číslování, které je samozřejmě uvedeno i na webu ↓

Ačkoliv mohou pásky díky krajce působit křehce, materiál je kvalitní a pevný - pásky se nikde netrhají ani nepářou.


Bandeletky fungují tak perfektně, že si to bez nich už upřímně nedovedu představit!! Ta bolest, kterou jsem vždycky zažívala, je díky těmto krásným páskům pryč. Pokud máte stejné problémy, vážně nad bandeletkami zauvažujte, troufám si říci, že nebudete litovat! :) 

Domluvila jsem pro vás i slevový kód na dopravu zdarma, při zakoupení jakýchkoliv bandeletek na Lacey.cz

KÓD PRO DOPRAVU ZDARMA: KATE
(kód KATE zadejte v košíku při objednávání)
platí do 30.9.2020


Máte s touto vychytávkou taky zkušenost? Případně zaujaly vás? :) 

*barterová spolupráce

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ty jo tato vychytávka mě obešla! Já používám takové special kraťásky určené k tomu nebo klasika dětský pudr na stehna dát či nastříka deodorand! ale toto mě trápí od jakživa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Supr, že sis našla taky řešení! :) Ty pásky jsou supr v tom, že se jak kdyby nepotím navíc, oproti kraťasům :D

      Vymazat
  2. Taky mě to občas trápí, ale zas to není tak hrozné. :) O tomto slyším poprvé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Nič také doma nemám, ale znie to zaujímavo :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡