CHCI SI KOUPIT | ZIMA-JARO 2018



Ahoj! Dnes jsem se rozhodla vytvořit menší wishlist oblečení, které bych si ráda pořídila. Jako první začnu těmi kousky, které ještě teď v chladném počasí využijete. Nevím jak vy, ale já v zimě docela trpím :D I přes to, že chodím opravdu nabalená, stejně mrznu. Díky kamarádce jsem objevila e-shop Engelbert Strauss, kde kromě pracovních oděvů prodávají mimo jiné i funkční bundy k běžnému nošení. Zalíbila se mi tam tato zimní parka, která odpuzuje vodu, je větruodolná, prodyšná a hlavně poskytuje extrémní tepelnou izolaci - to je něco pro mě :D:) Podle mě vypadá fakt dobře, nadčasově a rozhodně bych ji unosila. 

Na e-shopu ES se mi také zalíbila softshellová bunda, která má být lehká a měkká, ovšem taktéž větruodolná, prodyšná a voděodolná. Hodila by se mi třeba na golf či jarní výlet :) 



Aby těch bund nebylo málo, v Reserved mě zaujala prošívaná bunda. Stejně jako v předchozím e-shopu, nabízejí ji v různých barevných provedeních. Určitě ji omrknu i v kamenném obchodě :)


Na e-shopu Zara mě udivilo, jaké velké množství oblečení napodobuje styl Gucci.. a někdy je to už hodně nápadné. Taky jste si toho všimly? Já toho rozhodně zastánce nejsem, na druhou stranu nemohu říct, že by se mi ten styl nelíbil.. :D:) Ba naopak, zamlouvá se mi hodně. Zalíbilo se mi například tohle zelené kimono s výšivkou, nebo džíny s červeným pruhem.



Končím opět Reservedem, kde mě zaujaly barevné šaty, ve střihu prodlouženého trika. Pokud jste menší, určitě je můžete nosit samostatně, dobře budou vypadat například i ke skinny kalhotám.

Určitě jste si všimly, že jsem vybrala převážně barevné oblečení. Je to z toho důvodu, že barvy naprosto postrádám! Ráda bych něco výrazného, čím svůj nenápadný šatník rozzářím :) 
Zaujalo vás něco z mého výběru?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Veci v Zare vyzeraju naozaj super, to kimono! :)

    OdpovědětVymazat
  2. zaujala mě ta světlounká bunda od Reserved, na tu se taky určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee to kimono je naprosto nádherné, díky za tip!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  4. Parky nevypadají vůbec špatně :))
    Miska

    OdpovědětVymazat
  5. Super wishlist! to kimono se mi fakt libi!

    OdpovědětVymazat
  6. S výběrem bund mám vždycky hrozný problém. Vybrat něco, co v zimě zahřeje a zároveň v tom člověk nebude vypadat jako lední medvěd, je docela oříšek :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡