NEW IN: RIPPED JEANS

Před nějakou dobou jsem zariskovala a objednala si džíny z e-shopu Rosegal.com. Na fotkách se mi velmi líbily a byla jsem nadšená, že je mají i ve velikostech L a XL. Bývá tam také uvedeno, které EU velikosti odpovídají. XL mělo odpovídat velikosti 42, tak jsem si říkala že super, třeba mi budou i příjemně volnější a určitě bych se do nich dostala (dost jsem nedávno přibrala :D:). K mé smůle, nedostanu se do nich vůbec. Velikostně odpovídají tak menším 38, což k uvedené XL velikosti je docela vtipný. Ještě dodám, že ty díry na nohavicích jsou ve většině bez nitek, což neodpovídá fotce v e-shopu. I to by mi snad ale nevadilo.
Co ale musím uznat, tak materiál je opravdu kvalitní, jsou to pevné, ovšem příjemné džíny. Nosila bych je fakt hodně ráda! Do aktuálního počasí by byly ideální. Budu doufat, že do nich zhubnu:)
Koupit jej můžete zde za $25
EN:
Hello! Recently I did a risk and ordered ripped jeans from the e-shop Rosegal.com.I really liked them on the photos and I was excited that there are the sizes as L and XL. The XL are supposed to fit the EU size 10/42, so I thought it's great, I would fit them perfectly. To my bad luck, I can't get in them at all. They correspond to a smaller size 38, which is quite humorous for the XL size. Plus the holes on the legs are in most cases with no threads, which does not match the photo in the e-shop. But I wouldn't really mind that.
What I have to admit, the material is really good quality, they are solid, but definitely comfortable to wear. I would really love them! The current weather would be ideal. I will hope to lose weight to them :)
Buy it here for $25.





Džíny v reálu ↓ Bohužel je prostě přes zadek nevytáhnu, ale aspoň pro představu, jak vypadají na těle.. :D :) 

Líbí se vám tyto džíny? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Na mě těch dír tam je až moc, ale mám podobné, ale s menšími dírkami.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú úžasne! :) Škoda že ich nevytiahneš :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty velikosti jsou nejhorsí :D škoda, ale vypadají pěkně.

    OdpovědětVymazat
  4. rosegal je proste čínsky obchod... tak ako choice napríklad, ja som si tam objednala nohavice XXL a bolo to také... S-ko, menšie M, nenatiahla som to takmer na seba a vôbec som to nezapla :D. je ťažké objednávať oblečenie z ďalekého východu :). ale vyzerajú celkom super :D.

    KEJMY | GIVEAWAY .

    OdpovědětVymazat
  5. Takže na Rosegal rychle zapomenu. Dík za názor! :) Škoda, jeany vypadají docela pěkně.. :/ :)

    Měj se krásně, Štěpánka T z Corcula

    OdpovědětVymazat
  6. Já si raději na e-shopu jeansy nekupuji, musím je vždy právě vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  7. Džíny jsou super! Škoda, že jsou tak pidi..:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡