RECENZE: THEBALM BAHAMA MAMA - STOJÍ ZA TO?

Určitě mi dáte za pravdu, že většina z nás - kosmetických nadšenců, již někdy slyšela o bronzeru značky the Balm. Na mém nedávném wishlistu se objevil právě ten, zvaný Bahama mama. Hrozně jsem po něm toužila, protože si již líčení bez tzv. zahřátí nedokáži představit. Očekávala jsem od něj hodně, ale obstál?
BALENÍ
Co si budeme povídat, theBalm balení prostě umí. Jak tedy vidíte, celkově je velmi nápadité, což se mi nesmírně líbí. Balení je dvojité, základem je pevný papírový obal, ze kterého se vysune samotná paletka. Jak už zmiňuji, balení je celé kartonové, ale velmi bytelné. Paletka se otevírá na magnet a obsahuje i menší zrcátko. Na druhé polovině se nachází již samotný stín, který má 7g.

PIGMENTACE
Intenzita pigmentu je velice slušná, s nanášením si tedy dávejte raději pozor. Bronzer je interpretován jako matující, bez oranžových podtónů. Tady budu ale trošku skeptická. Ano, bronzer neobsahuje třpytky, ale - na mé pleti prostě do oranžova jde. Můžete to vidět na poslední fotce v článku. Jako není to nic přehnanýho, ale nevidím rozdíl s běžným bronzerem, co tu doma mám. Odstín je téměř totožný s bronzerem od MUR z paletky Ultra sculpt & contour kit C01 (takové to trio). Pozor na to "téměř", malý rozdíl v intenzitě oranžové tam je. 

VÝDRŽ
Co dělá tento bronzer odlišný? Bez pochyby jeho výdrž. Vydrží jednoznačně celý den, a proto jsem si ho i přes to prvnotní zklamání z odstínu oblíbila. 

HODNOCENÍ
I přes to, že jsem doufala v o něco více hnědý odstín, jsem s bronzerem velice spokojená. Navíc je určen jako multifunkční a ráda ho používám i jako oční stín. Neobsahuje parabeny ani mastek, takže neucpává póry. Také není testován na zvířatech. Vypadá nádherně, balení je kvalitní, stejně tak jako samotný bronzer - ten je velmi jemně mletý a práší jen nepatrně. Proto si myslím, že vám vydrží opravdu dlouho a i za tu cenu se vyplatí!
Koupit můžete například na zde za 500,-Kč.

Aplikováno na oční víčko a tváře. To akné moc neřešte, hehe :D

Zkoušely jste nějaký produkt od theBalm? :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Já bohužel od této značky ještě nic nevyzkoušela, ale tento produkt se mi líbí hlavně svým balením a odstínem :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. To balení mi hrozně připomíná benefit, ale někdy taky asi vyzkouším tento :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Od TheBalm mám zatím jen paletku Nude Tude a jsem s ní moc spokojená. Ráda ji používám na nevěsty, protože je skvěle pigmentovaná a barvy jsou nádherně syté.
    Moc ráda bych si pořídila také tento bronzer a rozjasňovač MaryLou :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuto značku naprosto miluji !! Mám od ní dvě paletky s očními stíny, tři tvářenky a jeden bronzer. :) Jinak krásný článek.

    OdpovědětVymazat
  5. Značka theBalm se mi líbí právě kvůli nápaditosti obalů :) Tento bronzer už chci vyzkoušet dlouho, ale furt se nějak nemůžu odhodlat ke koupi :) Recenze je skvělá, dozvěděla jsem se vše potřebné :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Mary Loumanizer a takovou cestovní paletou. Oboje vynikající a za ty peníze rozhodně stojí.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám Mary Loumanizer a takovou cestovní paletou. Oboje vynikající a za ty peníze rozhodně stojí.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com.

    OdpovědětVymazat
  8. Od theBalm jsem ještě nic nezkoušela, ale už mám zálusk na jednu paletku :3
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. O této značce neustále čtu a pořád si říkám, že bych ji už konečně mohla vyzkoušet :D Škoda, že jdou tóny do oranžova, protože na mé porcelánové pleti to nevypadá zorvna dobře :(

    INKA – focení, líčení, poledance, lifestyle a další!
    FB page

    OdpovědětVymazat
  10. ANo ano stojí a musím si ji už konečně pořídit.. :D The Balm je skvělá značka, paletky jsou skvělé a teď jsem si zamilovala i lesky na rty.

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  11. The Balm mám ráda, hlavně jejich oční stíny. Používám i tvářenku Hot mama a je to jedna z nejlepších. Bronzer jsem se stále nenaučila používat, takže nemůžu soudit. Nicméně mi oranžový nepřijde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :) Čekala jsem od něj asi trošku víc no, proto mě mrzelo, že na pleti mi připomná jiný bronzer.. :)

      Vymazat
  12. Oni si ľudí získavajú hlavne na svojich obaloch, si myslím :D Ja mám bronzer od Catrice a tiež mám pocit, že trošku ťahá do oranžova.
    Tento odtieň sa mi veľmi páči a hlavne je super tá jeho výdrž.
    Len pre mňa je to trošku drahé :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  13. Ah, this looks great on you! I have always wanted to try it! You look great!

    I write Mademoiselle Meets Maquillage and Macaroons and I would love for you to give it a read and subscribe to my blog if you like.
    www.mademoisellemeetsmaquillageandmacaroons.com

    Deepti x

    OdpovědětVymazat
  14. balení je krásné :))) trochu mi připomíná hoola od benefit, taky je matný a má podobnou barvu, u něj jsem oranžový odstín nezaznamenala, je můj opravdu oblíbený :). zase benefit testuje na zvířatech a chci omezit značky, co testují a thebalm vypadá jako vhodný kandidát :)) už dlouho pokujuju po mary lou a meet matte trimony :))
    Esthe Jones

    OdpovědětVymazat
  15. Nedávno jsem na TheBalm koukala na Elninu, ale zrovna tenhle bronzer mají vyprodaný. Chtěla bych ho zkusit! Na fotce ale nevypadá, že by byl do oranžova, nicméně chápu, že jsi od něj možná čekala o něco víc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡