DOMÁCÍ OBLEČENÍ Z E-SHOPU FEMME LUXE // LOUNGEWEAR FROM FEMME LUXE


Nedávno jsem si opět objednala pár kousků z e-shopu femmeluxefinery.co.uk, kromě kalhot to jsou tři sety oblečení na doma - což se mi teď náramně hodí, když nám zavřeli práci. Set na první fotce jsem si okamžitě zamilovala, má krásný nápaditý střih a především je mi velmi pohodlný, což u domácího oblečení předpokládám. Všechny tyto sety mám ve velikosti M/L, i když bych upřímně potřebovala minimálně to Lko - větší ale nemají a já to i tak chtěla risknout :)  První set mi ale sedne výborně, top i legíny jsou dost pružné, takže jsem neměla problém. Legíny mají vysoký pas, a tak mi ani nepříjemně nesjíždí. 


Recently I’ve ordered some clothes from femmeluxefinery.co.uk again, except one trousers, it’s three sets of loungewear – which is very useful now, since my job is closed. The first set I fell in love with immidiately, it has very nice and original cut and is primarily very comfortable,  which I require for home wear. All these sets I have in size M/L,  even though I would need at least the L size. But they didn’t have bigger so I wanted to risk it. The first set fits me perfectly, top and leggings are very elastic, so I had no problém. Leggings has a high rise, so they don’t slide down.

Druhý set se mi taky velmi líbí, velikostně mi téměř sedí - jsou mi trochu užší ty legíny, ale dá se to. Rozhodně označení velikosti M/L odpovídá. Látka je elastická také, jen nepatrně méně, než u prvního setu. Legíny mají nižší pas a top má zkrácenou délku. U tohoto se mi opět moc líbí to tričko, má široký a vzdušný střih. U obou setů je materiál chladivý, bezva do aktuálního období. 


I really like the second set as well, the size is quite good too – a little tighter are the leggings, but it’s fine. Definitely the size M/L is correct. The fabric is also elastic, but not as much as at the first set. The Leggings has lower rise and the t-shirt is cropped. Again I really like the t-shirt in here, it has a wide and airy shape. Both sets has a cooling material, great for this time period.


Třetí set mě bohužel nezaujal. Materiál není absolutně vůbec pružný, proto jsem se do toho sotva nacpala :D, ale mimo to je takový silný, neprodyšný a nepohodlný. Věřím, že na někom hubenějším by set vypadal stokrát líp, ale prostě ten materiál jiný nebude a nemyslím si, že by mi v něm bylo i přes to pohodlně. Leda by to oblečení bylo hodně volné, ale těžko říct. 


I’m not really happy about the third set. The material isn’t elastic at all, that’s why I almost didn’t get into it :D, but besides that it’s very thick, non breathable and not comfy. I believe that for someone thinner it would look one houndred percent better, but the material won’t be different and I don’t think it would feel comfy anyway. Maybe i fit was too loose, but it’s hard to tell.


Nakonec tu mám již zmíněné kalhoty. Moc se mi líbí jejich střih, jsou to kapsáče, ale jsou přiléhavé a dole u kotníků jsou navíc stažené na gumu. Bohužel ale nejsou ani trošku pružné, a tak jejich uváděná velikost 44 neodpovídá. Kdyby odpovídala, byla bych v nich schopná pokrčit nohu...😅 Budou si muset, tak jako hodně mého oblečení, počkat až zhubnu.. Velká škoda! :( Jejich zpracování je kvalitní a bylo by mi v nich suprově. 


In the end I have here the trousers. I really like their shape, they   has multiple pockets, they are slim fit and has elasticated ankle cuffs. Unfortunatelly they are not elastic at all, so the size 16 isn’t correct. If it was correct, I would bend my knees in them :D They will have to wait, as my other clothes, until I loose weight.. Such a huge pity! :( They are very good quality and I would feel great in them.


Máte taky nějaký domácí set? :) 

//jedná se o barterovou spolupráci, proto i můj chabý anglický překlad :D

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ty první dvě soupravy jsou naprosto dokonalé! Musí být pohodlné a moc ti sluší. :))

    OdpovědětVymazat
  2. ten prvý set je super :) ja nemám nič podobné doma, mam len oblubené tričká a svetre na doma :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡