JEFFREE STAR - MAGIC STAR CONCEALER



Vzpomínám si, jak jsem poprvé zhlédla beauty video Jeffreeho a hned jsem věděla, že nebylo poslední - jeho styl mě oslovil a baví mě doteď. Vždycky se pobavím nad jeho otevřeností a jsem ráda za jeho upřímnost v souvislosti s kosmetickými recenzemi. Neuniklo mi tedy ani video, kde představoval své nové produkty, mezi nimiž byly právě korektory. Ohromilo mě jejich vysoké krytí, které mě na produkt nalákalo, nemluvě o nádherným designu celého balení :) Ke koupi jsem se nakonec dostala díky dárkové poukázce do nákupního centra, kde se nachází parfumerie Marionnaud- ta kosmetiku Jeffree Star, jako jediný oficiální obchod v ČR prodává. Říkala jsem si, že v jiných obchodech se mi stejně nic nelíbí a že raději zkusím ne úplně levnou kosmetiku mého oblíbence :) 



Taky se vám provedení lahvičky tak líbí? Personalizovaný design typický pro styl Jeffreeho je perfektní a ta hvězdička na vrcholku lahvičky? Mimochodem, její hrany jsou opravdu celkem ostré :D Celé balení včetně mini hvězdy je bytelné, korektor nosím v batohu a v pořádku přežívá :) 
Za povšimnutí stojí především samotný aplikátor. Houbička je protáhlá, plochá a uprostřed má výřez, ve kterém se produkt dokáže držet a pomůže tak při nanášení. Při aplikaci nemusíte několikrát vracet aplikátor do lahvičky, samotná houbička absorbuje fakt hodně produktu i díky zmíněnému výřezu. Geniální zpracování, aplikace je neskutečně snadná a rychlá! :) 
Mimochodem, hlavní font na krabičce je ve formě reliéfu, i tato maličkost přidává na celkovém dojmu.



V nabídce je široká paleta odstínů, tuším že 31 plus zelený a broskvový odstín pro vyrovnání barevných tónů (neutralizace začervenání, tmavých kruhů pod očima apod.). V Marionnaud je výběr (momentálně) poněkud omezený, na e-shopu jsou skoro všechny odstíny vyprodány a v kamenných prodejnách jich taky bylo vždycky jen pár.. No budu doufat, že někdy doplní zásoby, protože tento stav trvá, co tak pozoruju, už několik měsíců. Tak ať máte taky šanci korektory vyzkoušet! :D A nebo objednat ze zahraničí.
Já si vybrala odstín C11, který je dle oficiálního popisku určený pro růžový podtón - můj podtón je do žluta/olivova, sama přesně nevím, ale růžový není rozhodně. Nejdřív jsem se trošku obávala, jestli jsem si neměla vzít jiný, či tmavší - i když ten výběr v kamenné prodejně v podstatě fakt nebyl žádný. Při prvním nanesení je na korektoru podtón opravdu lehce znát, po zapracování do pleti mi však přijde, jako by s pletí splynul a s mým odlišným podtónem pleti se nijak nebije. Navíc bych řekla, že samotný odstín jsem trefila hodně dobře, takže jsem ve finále se svým výběrem spokojená.
jedna vrsta korektoru (jedno přejetí aplikátorem)

Na fotky před a po mám docela dobrej základ, takže opravdu víc než dobře uvidíte, jaké má korektor krytí... 😅 No ale vážně, uznejte samy, jak výborně si s mým hnusným akné dokázal tento korektor poradit... :) 


Kromě překrytí akné můžete dále vidět projasnění pod očima a taky barevné vyrovnání pod ústy - přirozeně mám okolí pod spodním rtem nepěkně tmavší, i o to se korektor pěkně postaral. 




Výdrž? Dokonalá! Ještě žádný korektor mi na pleti takhle dlouho nevydržel, beze srandy. Pupínky zvládají být zakryté několik hodin, a to i přes to, že mám mastnou pleť. Rozhodně se nemusím každou půl hodinku kontrolovat, zdali mi na obličeji "ještě něco zbylo", naopak vím, že bude korektor vypadat pořád obstojně a bude plnit svůj účel :) 


Za mě tedy naprostá pecka, ráda si jej v budoucnu pořídím znovu. Cena je sice vysoká, ale stojí za to.. byť bychom si tento luxus měly dopřát jen ojediněle :) 

Znáte tuto značku, zkoušely jste něco? Nebo je na vašem wishlistu? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Tuto kosmetiku znám, ale nic jsem od ní nezkoušela. Odrazují mě totiž ty obaly, na mě jsou moc divoké a extravagantní :) ale hlavně, že tobě se líbí a korektor ti sedí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Design Jeffreyho produktů je vždy naprosto dokonalý! I kvalita musí být skvělá. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Něco mi tahle značka říká, ale nic jsem od ní neměla. Krytí korektoru je fakt skvělé.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám značku a ani jsem tím pádem nezkoušela, ale na wishlist by se korektor klidně mohl dostat, kryje skvěle. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡