45 ODSTÍNŮ MAKEUPU? #Lancôme Teint Idole Ultra Wear

LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR

LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEARVýběr odstínů makeupu je hlavně v poslední celkem dost probírané téma, taky jste to zaznamenaly? Minimálně u americké beauty scéně. Ovšem i zde u nás byl výběr odjakživa dosti skromný. Ne vždy se dá trefit váš ideální odstín, když jsou v nabídce třeba jen tři, ještě k tomu v jiných podtónech.. :) Je však pravdou, že mnoho značek se už z této situace poučilo a nám tak cestu za krásnou pletí zjednodušili :)

Z obchodu Notino.cz mi poslali tento nadupaný box, který obsahoval výběr několika odstínů makeupu Teint Idole Ultra Wear od Lancome. Z takového množství by bylo zvláštní, kdybych si ten svůj ideální nevybrala, no ne? :) A třeba zrovna na Notinu jich mají 44, což je pohádka.

Jedná se o dlouhotrvající makeup, který má za úkol pleť zmatnit, slibuje bezchybně vypadající pleť bez potřeby dalších úprav. Má lehkou texturu, díky níž má působit komfortně a neměl by tak působit jako maska. Taktéž má být vysoce krycí a zakrýt zarudnutí, rozšířené póry apod. Pleť nevysušuje, jelikož obsahuje 10% hydratačních látek a 37% vody. Navíc má SPF 15, což oceňuji. 


Našla jsem si pro mě perfektní odstín, a to č. 021 Beige Jasmin. Řekla bych, že má neutrální podtón - nevidím tam ani kapku růžové a ani není do žluta, taktéž se jedná o odstín ve světlejší škále => ideál! :) Nemám totiž ráda, pokud je makeup byť o něco málo tmavší, těžko se mi to pak koriguje. Je snazší, když je makeup světlejší (nebo ideálně ve vašem odstínu, stejně jako je tento), jelikož bronzerem můžete  pleť zahřát vždycky.. :) Tento mi ovšem sedne fakt jak ulitý. 

LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR

No a mě nezbývá než jej pořádně otestovat a pak vám sdělit své dojmy. Jste zvědavé, jak obstojí? :)

Jak to máte vy se sháněním správného odstínu makeupu? Máte štěstí, a nebo je to boj? :)

*spolupráce

You May Also Like

5 komentářů

  1. No páni to bych chtěla a zkusit různé odstíny. Já si kupuji z drogerie jeden a ten mi sedí téměř dokonale, ale člověk nikdy neví :)
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Já si kupuju makeup od Rimmelu a ten mi odstínem sedí dokonale. Musím se přiznat, že tak velký výběr odstínů jsem ještě neviděla. Těším se na recenzi.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Kupuji si makeup od Catrice a NYC a jsem spokojená 😊

    OdpovědětVymazat
  4. tak toto ma dostalo...teraz podľa mňa už nikto nemôže mať problém s nájdením toho pravého odtieňa :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡