PODZIMNÍ INSPIRACE


Nevím, jak to máte vy, ale já se už velmi těším na to počasí, kdy bude na džíny, triko a nějaký cardigan :) Přesně takovou dobu mám totiž nejraději - ani zima, ani příliš teplo. Již teď můžete v obchodech postupně nacházet nové podzimní kolekce. Mám ráda klasické zemité odstíny, v barvách podzimu, pokud ovšem chcete vystoupit z davu, můžete vsadit na výrazný barevný kousek, který celý outfit ozvláštní :)
Pro přechodné období jsou ideální roztrhané džíny - ať už decentnější (jako na první fotce z otto-shop.cz), nebo výrazně roztrhané z nové kolekce Reserved, které jsou ještě navíc zdobené korálkami.


Bunda, kterou jsem si zamilovala? Bomber! Tento typ bund je skvěle variabilní, můžete ji obléci jak k džínům, tak i šatům. Vínová je podle mě vážně nádherná, typicky podzimní. Tmavě modrou zdobí trendy květinová výšivka. 



V poslední době jsem si místo vaků a plátěných tašek opět oblíbila klasické kabelky. Tyto dvě mě v Zaře zaujaly nejvíce, především tedy ta červená, která je nápaditě řešená.


Na jaké podzimní kousky se nejvíce těšíte vy? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Bomberů mám více a už se nemůžu dočkat až je začnu nosit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já se těším na to, až zase budu moct nosit své vínové džíny :) na léto se tato barva nehodí a navíc jsou i docela silné :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Černá kabelka je naprosto božská, tu bych chtěla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡