RECENZE: MAVALA FOOT CARE - HYDRATAČNÍ EMULZE, PEELING, GEL NA NOHY



Nevím, jak to máte vy, ale moje chodidla v létě dost trpí. Například i přes to, že si je každý večer hydratuji, dost brzy se mi tvoří ztvrdlá kůže, často mívám puchýře a další nepříjemnosti Proto jsem se rozhodla vyzkoušet produkty značky Mavala, které mi byly nabídnuty :) 


Po celém světě je MAVALA synonymem kvality díky svým mimořádně účinným produktům. V České republice je značka známá především svými klíčovými produkty z oblasti péče o krásné nehty a ruce.

HYDRATAČNÍ REGENERAČNÍ EMULZE NA NOHY 

Složení obsahuje Ureu (25%) a extrakt meruňkové dřeně, poskytuje pokožce nohou změkčení, regeneraci a hydrataci. Tento krém používám většinou před spaním, aplikuji jej na chodidla a další ztvrdlá místa. Jeho účinky se mi moc líbí, pokožka je pak krásně jemná. Konzistence krému je tak akorát, pracuje se s ním velice dobře a navíc se i poměrně rychle vstřebává. Jediné minus, které jsem na krému našla je, že když jej aplikujete v silnější vrstvě, i po několika hodinách se do pokožky nevsákne a pak se tato vrstva rozdrolí. Ovšem ke skvělému výsledku stačí tenká vrstva, takže vám i nějakou dobu vystačí ;) 
Za mě tedy ano! Koupit můžete ve FAnn.cz.

K nákupu produktů z linie Foot Care značky Mavala v minimální hodnotě 299 Kč získáte jako dárek plážovou tašku.Platí při nákupu online. :)



ZJEMŇUJÍCÍ KRÉMOVÝ PEELING

Drobné mikročástice mořských řas šetrně obrušují bolestivé trhliny a hrubou kůži pro hladká a pěstěná chodidla. Konzistenci peelingu bych přirovnala k hutnějšímu krému. Částečky jsou velice drobné, což mi upřímně příliš nevyhovuje. Tento peeling je spíše vhodný pro ty z vás, které máte například pokožku citlivou a nemáte s kůží na chodidlech takové trápení. Já potřebuji opravdu hrubší peeling, což tento není. Produkt ale není vůbec špatný. Je super, že je i jemný peeling na trhu, každá jsme jiná a máme i jiné potřeby! :) 
Mohu vám ho doporučit, pokud potřebujete jemný peeling. 
Seženete opět ve FAnn.cz.



OSVĚŽUJÍCÍ GEL NA NOHY

Tento gel má poskytovat chladivou úlevu horkým a oteklým nohám a přinést okamžité osvěžení. Je příjemné, čas od času takový gel použít, zvlášť tedy ve vedrech po dlouhém dni.. :) Produkt skladuji v lednici, aby byl chladivý a osvěžující efekt znát, bez toho žádné osvěžení nepociťuji. Efekt je řekla bych docela průměrný, asi jsem od tohoto produktu čekala víc. Na nějakou dobu hezky osvěží, ovšem nic extra výrazného :) Je to příjemný produkt, ale znovu bych do něj asi nešla :)
Seženete opět ve FAnn.cz.




Celkové hodnocení?

Nejvíce z testovaných produktů mi vyhovuje krém. Jsem velice spokojena s jeho vlastnostmi, používám ho velmi ráda. Jak už jsem zmínila, peeling je na mě až moc jemný, takže já bych do něj znovu nešla, ale pokud třeba vy nemáte rády hrubší peelingy, tento bude pro vás super. Osvěžující gel taky není špatný, ovšem čekala jsem výraznější efekt :) 


Znáte značku Mavala? Zkoušely jste nějaké produkty? :) 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Cokoliv s ureou já miluji, takže krém na nohy by byl pro mě nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku znám, ale osobní zkušenosti s ní nemám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku moc nepoznám, už jsem o ní četla, ale viděla jsem jen laky na nehty. Že má i takovou péči jsem netušila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡