NEW IN: ROSEGOLD SADA KOSMETICKÝCH ŠTĚTCŮ


Ahojky! Dneska se nezmůžu vůbec na nic, mám hodně restů jak v pracích do školy, tak sem na blog :D (Ne, že bych do tý školy něco dělala, no brzo na to doplatím.. 😄) Proto to bude dneska aspoň novinkový článek. Představím vám kosmetické štětce, které mi přišly ze stránky dresslily.com, odkud jsem si mohla něco vybrat. Upřímně, oblečení mě tam nezaujalo, a tak jsem chtěla vyzkoušet kvalitu právě štětců. 
Zvolila jsem sadu osmi štětců i s taštičkou a k tomu potom zvlášť štětec na rozjasňovač. Ještě dodám, že nejsem zastáncem takových vyloženě okopírovaných designů, například napodobeninu štětců ála bold metals od Real Techniques tam najdete taky, ale jelikož mám originál, nepřišlo mi to prostě správný. Tyto, jak jsem si později všimla, mají napodobovat Zoevu, ale přeci jen nejsou tak výrazně specifické, jako RT a nebije to tak do očí - a když mě se tolik líbily! Dilema 😃 Problematika na samostatný článek. 

U těchto levnějších štětců z asijských e-shopů si určitě vystačí méně náročné uživatelky, a nebo pokud se štětci teprve začínáte a chcete si nejdříve vyzkoušet, jaký typ vám bude nejvíce sedět. Sama jsem ještě neměla všechny možné druhy/tvary štětců, a tak jsem zvolila takhle celou sadu! :) Dříve jsem pár "no name"štětců měla a byly celkem v pohodě, takže jsem na tyto nové byla opravdu zvědavá! :)


Štětce dorazily všechny zvlášť zabalené, takže chlupy nebyly nijak pozohýbané. ALE - děsně zapáchaly snad po lepidle. Proto jsem je všechny hezky vzala a nechala chvilku ponořené ve vodě (při mytí štětců tohle ale nikdy nedělejte, chlupy vám mohou vypadat!). Poté byly štětce úplně v pohodě, nic se nerozlepilo, chlupy nevypadaly, paráda :D Až tady na ten nedostatek nemám štětcům co vytknout. Ještě je nepoužívám moc dlouho, takže nemohu na sto procent posoudit, pracuje se mi s nimi ale moc dobře.


 Taštička se jeví velmi kvalitně a nebudu lhát, prostě mě dostává ta rosegold barva 😂 Navíc, bude se mi více než hodit, až někam pojedu.


1. Štětec určený na rozjasňovač, syntetický
    - já ho budu využívat spíše na korektor, či zapudrování menších oblastí (oblast kolem očí, nosu a podobně)
2. Štětec určený na tvářenku, syntetický
    - používám ho na konturování
3. Štětec určený na konturování, kozí chlup
    - používám ho na tvářenku, na to je úplně skvělý, nanese ji rovnoměrně a look vypadá přirozeně!
4. Štětec určený na pudr, syntetický
    -asi jediný štětec, který používám podle doporučení :)


5. Štětec určený na obočí, syntetický
    - linku udělá tenkou a precizní
6. Štětec určený na blending očních stínů, kozí chlup
7. Štětec určený na očení štíny
8. Štětec určený na konturování nosu
U ostatních štětců bych se nemusela držet určení, záleží na tom, jaké líčení děláte a podle toho sáhněte po ideálním štětci :) Což ovšem platí u všech štětců, záleží, co nejvíce vyhovuje vám.

Nakonec tu mám vějířový štětec na rozjasňovač. Je tedy více "roztřepený", než na fotce a upřímně nevím, jak dlouho vydrží použitelný 😃 Pracuje se mi s ním ale dobře. 



Zatím jsem se štětci spokojená, uvidíme ale, co ukáže čas :) 

Co vy a kosmetické štětce, potrpíte si na značku, nebo vám stačí levnější varianty? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Štětce vypadají hezky až teda na ten počáteční problém. Já si vystačím i s levnějšími štětci. Velmi ráda je nakupuji na Aliexpressu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si na prvy pohlad myslela, ze je to Zoeva, mne velmi nevadi, ked je odkopirovany dizajn, v podstate na tom funguju vsetky znacky, ktore su cenovo dostupne a hlavne to vydno pri obleceni. A ked je raz napad dobry a chytlavy preco ho nepodat dalej :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já si vystačím i se štětci z Číny to znamená Ali apod. :) Někdy je opravdu kvalita lepší než když za štětce zaplatím 1000kč :D
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. ono to je vždy rozdiel v tej kvalite podľa mňa..ja čo sa týka štetcov som radšej zainvestovala do Zoevy, a viem, že mi dlho poslúžia a sú mii príjemne aj na pleti :) ale napríklad by som potrebovala ešte doplniť o práve ten vejárikový štetec,a pri tom asi nejak nebudem pozerať na značku a kúpim aj nejaký z drogérky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Za noname sadu mi to přijde docela dost peněz, já mám např. z ali krásnou sadu za pár korun :) co se týče toho kopírování tak jak co no, pokud tam není vyloženě psáno zoeva a je to trošku pozměněné tak mi to neva, spíš vím, že někteří kopírují i včetně jména, což mi přijde nic moc.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! :) Když je napodobený design, tak to jak u čeho překousnu, koneckonců to tak dělá strašně moc firem a není už úplně jednoduchý najít původní značku.. :D

      Vymazat
  6. Já si od tama také teď objednávala, ale jinou sadu, tak jsem zvědavá, co mi dojde:) Jinak nevypadají špatně:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Dřív jsem uvažovala, že bych si objednala nějakou podobnou sadu třeba z Ali, ale nakonec jsem si to rozmyslela, teď mám všechny štětce od PetryLovelyhair, se kterýma jsem maximálně spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Já si na značku nepotrpím, nakupuji běžně na ali, tyhle vypadají moc hezky a taštička je super :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡